Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reverting
őstag
Most mar csak halkan jegyzem meg es azt is off-ba... van funkcioja az "ures" savnak beta 2 alatt... Homescreen-en es alkalmazas valto panel kozbem is... tessek csak balra es jobbra mozgatni az ujjunkal...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
geri005
tag
válasz Tiger. #16595 üzenetére
Én hirtelen csak ennyit tudok felajánlani. Nyilván nem túl smoothok az animációk a rögzítés miatt, de hátha érsz vele valamit. [link] (egyébként 60fps-re állitottam a rögzitésnél a FrameRate-et, de ezt lehet, hogy szépen ignorálta is.
De konkrétan mi érdekel az alatt, hogy "hogy működik"?
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
válasz csorbajeno #16594 üzenetére
Lehet, de én azt 60fps-ben rögzítettem, és bár ott nem a folyamatosság volt a cél.
De itt arra lennék kiváncsi, mert a huaweit élőben láttam és szégyen volt.[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Revesz
aktív tag
válasz HUTCHDB #16584 üzenetére
Novával simán lentebb kerül az alsó sor. Szerintem Nova nélkül is meg lehet csinálni, csak át kell állítani a sorok számát.
A gesture-nek a nagy előnye amúgy sem a főképernyőn van, hanem mondjuk böngészés közben.
Tudom eddig is el lehetett rejteni a navigációs sávot, de így már nem kell előhozni sem, csak legyinteni.
-
Reverting
őstag
válasz HUTCHDB #16591 üzenetére
Szerintem nem kell szemelyeskedni... nem ez volt a szandekom... sajnalom h nem tetszik neked, de ez ilyen... megvan a lehetoseg a javitasban... reszemrol koszonom ennyi...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
HUTCHDB
nagyúr
Nehez neha csendben maradnom, de most megteszem azzal a megjegyzessel, hogy ertem mar, hogy altalanos iskolatol kezdodoen miert probaljak a szovegertest gyakoroltatni...
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Reverting
őstag
válasz Tiger. #16589 üzenetére
Korabban linkelte ket videot is egy posztban, abban eleg jol megvannak az ujdonsagok es a gesztusrol is a video... jo minosegben h lasd h semmi baj nincs vele...
-
Tiger.
nagyúr
válasz Linkin1994 #16588 üzenetére
Azzal kitörölhetem, mivel függ attól, hogy milyen minőségben, hány fps-ben töltenek fel videót, nem a valóságot látom.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
válasz HUTCHDB #16573 üzenetére
Ez a gesztus vezérlés, hogy működik? Mert a mate 20 pronál néztem, de az nagyon szaggatottan csinálta, nem úgy az iphone x.
-
Linkin1994
senior tag
Mekkora probléma.Végülis még csak béta állapotban van
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
Reverting
őstag
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Reverting #16579 üzenetére
Nekem nincs fent a pie, en nem akarom feltenni igy nincs is mit kikapcsolni, ne ird le nekem ismet!
geri005 forumtars hozta fel, hogy a gesztusvezerles egyebek mellett azert jo, mert nagyobb kijelzonk lesz.
En ekkor kapcsoldtam be a temaba, de csak e tekintetben jegyeztem meg, hogy itt ilyen nincs, nem lesz nagyobb a kijelzo, pocsek az egesz megoldasa a samsungnak.
Ezt nem ertette, majd be is tettem egy fotot, hogy mire gondolok.
Ekkor jottel, es mondtad, hogy ha akarom kikapcsolhatom a gesztusvezerlest.
De en nem errol beszelek, hanem csak a pieben lovo szamomra esztetikailag nem elfogadhato megoldasrol." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
csorbajeno
veterán
Regisztráltam a TV Go és HBO GO appokba, de azt tapasztalom, hogy DeX módban nem hajlandó bármilyen csatornát lejátszani. Az M1-M5+ Duna csomag hiba nélkül fut, de egyetlen más csatornát sem hajlandó megjeleníteni. Valakinek valami ötlet erre? Ugyanígy a HBO GO is...nyertem, települt, regeltem, néztem. Második indítás óta sötét kép fogad mind a kettő esetén, amit el is fogadnék, ha minden csatornára vonatkozna. Elsőre miért volt jó, azóta meg nem?
-
Reverting
őstag
válasz HUTCHDB #16578 üzenetére
Ismet leirom akkor en is... Erem en h neked csunya, sajnaolm... Kapcsold vissza a navigacios savot es nem fog zavarni, ez ilyen csunya megoldas... amugy kapot uj funkciot az is... YTvideo
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Reverting #16577 üzenetére
Ismet leirom, hogy nem a gesztusvezelressel, vagy annak ki-be kapcsolasi lehetosegevel van gondom.
A problemat az jelenti szamomra, ahogyan most nez ki a homescreen.
Volt one plus 6, xiaomi mi mix 2, 2S telefonom es hasznaltam Mi8-at is.
Mindegyik telefonnal a gesztusvezerles bekapcsolasa utan az also ikonsor lejebb jott, igy valoban nott a "hasznos" kijelzomeret.
Itt meg az van (jelenleg), hogy csak elvettek onnan a gombokat, a hult helyuk meg celtalanul ottmaradt, ami szerintem nem nez ki szepen.
Raadasul megjobban rontja az osszkepet az uressen maradt sav + a marha nagy ikonok "duo".[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Reverting
őstag
válasz HUTCHDB #16576 üzenetére
Viszont a "lebego, eltuno" navigacios sav betaban nincs, csak fix... ugy h finoman a fenyerovel...
Semmi baj nincs azzal ha nem tetszik valami, azert beta a beta, viszont ezen szerintem a hivatalos verzioban sem lesz valtoztatva. Ki be kapcsolhato mindenki igenye szerint...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Reverting #16575 üzenetére
Nem magaval a gesztusvezerlessel van gondom, hanem a samsung beta megoldasaval.
Egyebkent geri005 hozzaszolasara reagaltam, nezd vissza, honnan indult ki a dolog." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Reverting
őstag
válasz HUTCHDB #16573 üzenetére
A gestus vezerlest is onnet huzod fel... ha bent hagyod a pipat latod a seged vonalakat... de ha szigoruan abbol a savbol legyintesz fel akkor is mukodik a menu vagy az allapotsor... de azert orulok h ki kapcsolhato... gondolom a samsung is gondolta h lesz sok "siras"
Soval a pie nem csak a gesztus miatt jobb... ugyhogy akinek nem kell nem kapcsolja be...[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz geri005 #16556 üzenetére
Lathato, hogy gesztusvezerlesre allva ugyan nincsenek ott a navigacois gombok, de ugyanakkor a helyuk ott van, tehat nem jon lejjebb az also ikonsor, kvazi alatta egy ertelmetlen ures sav marad.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Nálam eddig tartott a beta pie.Egész egyszerűen eltünt a 4G,semmiféle net nem ment,csak telefonálni tudtam.Network : EE (Virgin) .
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
SharpSA
veterán
-
laci laci
addikt
válasz geri005 #16568 üzenetére
Nem,csak kíváncsi vagyok,hogy egy javított beta 1 a 2,vagy a tovább fejlesztett..köszönöm.Haveromnak snapis s9+ van arra is már beta 2?Ha igen kérhetek egy linket,de privátban, nehogy valaki véletlenül rosszul értelmezze. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
geri005
tag
válasz laci laci #16567 üzenetére
Ja ha olyan értelemben kérdezted, hogy a b2 miben más... Sok hibát javitottak, aksi idő sokkal jobb, pörgősebb, szóval érdemes várni a beta 2-t. Azt hittem a Custom ROM felé irányult a kérdés.
Mármint a ZRKL magában elég katyvasz volt, de gyorsan jött egy hotfix, ami miatt megéri frissiteni. (bocs, hogy rövid i-t használok mindenhol, de angol a billentyűzetem.). Illetve Snapdragon variánsra már kint van a ZRKP, ami mégtöbb hiba és performancia javitást hoz, jövőhéten exynosra is várható.
Nem rossz a beta 1, el tudtam volna élni vele a hivatalos release-ig, de szeretném a stock közösségnek is megadni a lehetőséget, hogy "élvezzék" a folyamatosan javuló felhasználói élményt.
Amit még megosztanék veletek: BRJ6-ról ZRKA után factory reset NAGYON, NAGYON erősen ajánlott. utána már szerintem egy cache wipe is elég, de főverzió csere után mindenképp ajánlom a FR-t.
BTW, ha meglesz a SIM, BRJ6-ról közvetlen ZRKL-re van már csak frissités, (kuulálták az előzőekkel), igy valószűleg vissza kell majd állni BRJ6-ra telepités előtt.
[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
válasz geri005 #16566 üzenetére
S7,s8-am rootolva van,ott ugrott,de csak twrp-nél nem néztem.Köszönöm.Most beta 1 van fent,akkor annyira ne is várjak nagy csodát 2-től?
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
geri005
tag
válasz laci laci #16565 üzenetére
Azon nyomban ugrik... Ne telepits TWRP-t, ha csak nem akarsz GSI rom-ot használni (ez a legfrissebb tapasztalat). Annyiban más, hogy az Aroma installerrel lehetőséged van "debloat"-olni a ROM-ot (bixby bye-bye, kiválaszthatod, hogy milyen gyári alkalmazások települjenek vagy épp ne stb...). De ezért a ROM-ért magában nem érdemes ugrasztani a knox-ot.
csorbajeno
Köszönöm az infót, ezt szomorúan hallom.
[ Szerkesztve ]
-
-
csorbajeno
veterán
válasz TheMajor66 #16545 üzenetére
Nekem teljesen jó így, csak segíteni próbáltam Van itthon 2 sima és egy OTG-s pendrive (még az S6-hoz vettem), így aztán most nem tervezek venni, amíg ezek megvannak.
-
-
dvarw.mtl
tag
-
alcapone386
őstag
Nektek pie beta 2 alatt akkufogyasztásnál jol mutatja a kijelző időt? Meg minden mást? Nekem 46 percet ír, de ma 4 órát biztos nyomkodtam....nem értemMinden ujraindításkor nullázódik az akksi statisztika....ezt se vettem észre eddig
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz geri005 #16551 üzenetére
De a pie betaban pl a homescreen-en igen béna, hogy "ugy maradt" a vezerlogombok helye, akkor is, ha atallitja az ember gesztusvezerlesre a mukodest.
[ Szerkesztve ]
-
alcapone386
őstag
válasz TheMajor66 #16545 üzenetére
Én ilyet használok. Hibátlan. Mindent vitt eddig. Pendrive, kártyaolvasó és egér is.
-
geri005
tag
válasz csabicska #16549 üzenetére
Mivel választható, nem kötelező, ezért megforditanám a kérdést. Mi a baj vele, hogy ott van, mint lehetőség?
És egyébként ha már all screen telefonok felé haladunk, akkor mért a virtuális navbar vegye el azt a kis helyet? Nem vagyok apple sheep, de ott is bejött, kb 5 perc volt itt megszoknom.
[ Szerkesztve ]
-
-
csabicska
senior tag
A gesztus vezérlés miért is jó ?
-Galaxy S20 - The best-
-
Isten88
senior tag
válasz geri005 #16547 üzenetére
Szia!
En epp ma probaltam, TypeC-MicroUSB atalakito + OTG MicroUSB kabel + MicroSD kartyaolvaso + MicroSD kartya. Nekem ment a masolas igy Total Commanderrel, telefon latta, felismerte.
Pendrivekent nem fogod tudni hasznalni, mert valahogy mashogy emulalja az adapterrel az SD-t, mint a sima pendriveot.
Gep telepitesere sem tudtam anno hasznalni. -
geri005
tag
BTW egy kérdés, valaki próbálta-e már. S8-hoz sikeresen elhagytam, az S9-hez pedig nem kaptam USB-C OTG adaptert, viszont az S7 adaptere megvan. Szóval én kis naiv, SD kártya közvetlen hiányában gondoltam csinálok egy backupot TWRP-ben pendrive-ra az USB-C - MicroUSB adapter + microUSB OTG adapter kombó használatával, de nem látta a pendriveomat. Aztán reboot to system, ott sem látta. És más kütyüt sem ismer fel ilyen formában. Ez normális? Nem kéne működnie?
Erre gondolok
[ Szerkesztve ]
-
tomasz79
tag
válasz csorbajeno #16517 üzenetére
Ok. Köszi.
Kipróbálom majd. Most sajnos dolgozom🙂 -
TheMajor66
tag
válasz csorbajeno #16517 üzenetére
Ne olyat használj, hanem ilyet, és jó lesz a "2 végű". Egyik vége legyen typeC, azt ennyi.
Alzán a 256 GB-s most 21 ezer.
[ Szerkesztve ]
S20 Ultra Dual 5G +JBL Endurance Peak
-
geri005
tag
válasz Reverting #16543 üzenetére
Ha rajtam múlik előbb vagy utúbb meglesz
Már a packet capturing is szóba jött, hátha root nélkül is meg tudnánk oldani, de akkor is kéne valaki aki visszamegy BRJ6-ra és hajlandó szórakozni ilyesmivel.
Nekem könnyű a dolgom, az S9-et kifejezetten AOSP fejlesztésre vettem, tehát nincs folyamatos használatban, nem baj ha kiesik pár órára vagy akár napokra.
-
Reverting
őstag
válasz geri005 #16539 üzenetére
Keves az ilyen szintu power user...
aki ennyire benne van es onzetlenul bele tesz energiat... Remeljuk nem csak egy sim kartyan mulik majd es meglesz nekik is hamarosan...[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Donki Hóte #16514 üzenetére
A telefon névjegyében a szolgáltatói szoftververziónál az utolsó kód mindig a telefon származását mutatja, ami tudtommal sosem változik, ellentétben az első két kóddal, amik a SIM kártyától és a külsőleg telepített romtól függően (XEH, DBT, stb.) képesek módosulni.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz geri005 #16537 üzenetére
Nem volt tiszta, hogy te a masodik betat szeretned feltenni.
Csak, hogy mindenkinek egyertelmu egyen:
Van sima s9-re is zip -es beta pie.
Ez az elso beta rom.
Jelenleg - tehat ebben a pillanatban - még a beta 2 ilyen formaban nem telepitheto.[ Szerkesztve ]
-
geri005
tag
válasz Reverting #16538 üzenetére
Kapcsolatban vagyok azzal, aki az s9+ dumpokat szolgáltatja, neki megvan a root és a megfelelő sim.
Sajnos a tesztelők 98%-a azt sem tudja mi az az XDA, vagy update.zip, csak telepitik és használják, a maradék 2% meg nem fog azért TWRP-t telepiteni és rootolni, hogy trippelje a knox-ot és kinyerje a zip-et. És ráadásul sz*rt sem ér a TWRP-val, mert ugyanúgy stock rom-on kell maradnia, hogy a soron következő update zipeket is ki tudja nyerni.
-
-
Reverting
őstag
válasz geri005 #16523 üzenetére
Szoktam figyelni az xda-n a postjaid, itt van egy ket embernek ilyen SIM, remelem felveszik vele a kapcsolatot. Posta fordultaval par nap az egesz, es elso kezbol jonne a zip
[ Szerkesztve ]
-
Macskasy
tag
Betaban nincs osztott kepernyos multitasking? Sehogy nem sikerul a youtube-shazam kombot osszehoznom
-
geri005
tag
Sziasztok!
Aki követi az XDA threadet, az tudja, hogy akik nem férnek hozzá a hivatalos béta OTA frissitésekhez, azok nagyerőkkel próbálják beszerezni az update.zip-eket (ZRKL, ZRKN) G960F-hez. Sajnos az egyetlen biztos módja ezek beszerzésének, hogy 1; hajlandó legyen rootolni az adott személy 2; hivatalosan regisztrálva legyen a béta programba.
Namost nálam a root pipa, de szükségem lenne egy német vagy UK sim-re, esetleg Győr környékén valaki, aki kölcsönözni tudna egyet? Vagy országszerte akár eladó is érdekel.
Tudom, sokan kezdik pötyögni, hogy megéri-e, mikor 2 hónap és jön a hivatalos... Aki ilyen beállitottságú, annak meg Nekem ugyan tökmindegy lenne, mert custom ROM-ból megkapom az éppen aktuális legfrissebb releaset, de a "stock" communitinak próbálnék segiteni.
[ Szerkesztve ]
-
Reverting
őstag
válasz alcapone386 #16520 üzenetére
En minden app-bol frissitettem betara amibol lattam h van... azert is lattam maskepp az "ujabb" ikonokat...
Nincs meg fent 24h-ja de nem vettem eszre az aksit h roszabb lenne, az alkalmazas valto nekem jo es joval gyorsabb mint beta1-en... igaz en elotte a kartya miatt csinaltam vagy 3 faktort nem akarta fleshelni az exfat miatt... szoval en mar vegig csinalom a betat amig lehet es aztan majd odin tisztan pie ha mar kijon hivatalosan de nalam is marad, mert jo Az internet amugy fel is dobodott magatol h frissitsem... nem is kellet keresni...mSchumi87
Marmint a seged vonalakat mondod? En azt azonnal ki is kapcsoltam, mert csak a nelkul teljeserteku a gesztus vezerles...Jaaa maga billentyuzet... szerencsere nekem fel sem tunt... szoval nekem szerencsem van ugy latszik...
[ Szerkesztve ]
-
alcapone386
őstag
válasz Reverting #16516 üzenetére
Igen volt. Bubbleupnp vel szoktam átlőni a filmeket tv re és sajnos megszakad a kapcsolat egy film alatt 2-3 szor. (Addig pendrive, de akkor is hiba )
Samsung internet betat raktam fel, mert a gyári kifagy.
Akksi kevesebbet bír, de nem izgat. Töltőm van mindenhol
Az alkalmazás váltót már írtam tegnap. Következő javításban remélem javítják. (Beta 1 ben amúgy jó volt)Ettől függetlenül marad a beta fent
-
Reverting
őstag
válasz alcapone386 #16515 üzenetére
Volt factory reset? Mert nekem eddig semmi... es villam gyors... gesztus nelkul mar nem is erdekel az android... nagyon jo igy hasznalni, es kenyelmes...
[ Szerkesztve ]
-
alcapone386
őstag
Hát ez nem az én napom.
1.: beta 2 fixel sajnos olyan hibákat is produkál, ami beta 1 en nem volt. De semmi baj, beta... így nem panaszkodok, örülök, hogy van.
Nagyon off:....megszünt a PH! app fejlesztése....99.9% ban innen látogattam a fóromot...tökéletes app volt Webes felülete a fórumnak mobilról meg...á hagyjuk is...no comment. A PH! tulajai nem támogatják az app meglétét, inkább a mobilos nézetet fejlesztik .Pfff... hát egy biztos. Sajnos így ritkábban fogok idejönni, marad xda app...haladni kell a korral, de előre és nem vissza
-
veterán
-
tomasz79
tag
válasz csorbajeno #16496 üzenetére
Ebbe én otg penit dugtam aminek az egyik fele kicsi usb. Szóval amiről irsz azt nem használtam.
-
Tiger.
nagyúr
Én timleyt használok.
Ez a Samsung böngésző egy rakat trágya.
Van, hogy nem tudok oldalakra belépni, mert hibásnak írja a jelszót, de van, hogy lefagy.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Luna73
tag
Sziasztok.A szürke importos vagy Samsung álltal behozott készülék között van-e valami különbség?plégió kódolás,esetleg ez negatívan èrint-e valamiben?
-
Bence004
aktív tag
Akinek beta van fent, nektek is azt írja a google play protect tanusítvány hogy eszköz nem tanusított ?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest