Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
A K&H mobil appjával is lehet fizetni.
Mr.Silkó: K&H-ról tudok nyilatkozni. Ott szükséges az ujjlenyomat megléte. Régebben smart lockot aktiváltam, az app azonnal jelzett, hogy a telefon nem biztonságos eszköz. Újra kellett regisztrálnom, hogy újra működjön az app.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Ghostman78 #17596 üzenetére
Simple-lel menni fog, ami OTP-s kártyával és számlával a leggördülékenyebb, egyéb bank esetén kicsit összetettebb a helyzet, érdemes utánaolvasnod.
Ezen kívül van pár bank, aminek saját applikációja van az érintéses mobil fizetéshez.
Ugyanakkor tudtommal a biometrikus védelem alapfeltétele a tranzakciónak, szóval a sima elhúzós képernyőzár nem maradhat.
[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
válasz Ghostman78 #17596 üzenetére
Tudtommal egyelőre csak az OTP-s simplepay-el lehet itthon NFC útján fizetni.
[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
senior tag
Most "álltam át" bankártyás fizetésekre, amit idáig nem szerettem igénybe venni
Kb azt se tudtam mi az a pay pass / érintős fizetésBe lehet állítani a telefonon azt, hogy a telefont érintem oda a terminálhoz, és úgy fizetek ?
Mindezt úgy kéne elérni,ha estleg elhagyom/ellopják a telefont, akkor senki ne tudjon "érintgetni" veleUgyanakkor a telefonon csak "húzás" képernyő zár van, mást nem is szeretnék beállítani, mert gyakran használom a telefont
-
Tiger.
nagyúr
-
fzboxx
senior tag
Olyan jó gyors, gördülékeny egy frissítés után a kicsike...
-
Mr.Silkó
veterán
-
meszipeti
aktív tag
Sima S9 xeh-re is van frissítés!
"A játék az nem játék"
-
Manka76
senior tag
válasz Oldman2 #17578 üzenetére
Ha sikertelen akkor csipog a terminál. Ha feloldás nélkül teszed oda akkor nekem kiirja a terrminál hogy "ellenörizze a mobilt" vagy valami hasonló és akkor megint fel kell oldani.
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
Manka76
senior tag
-
DaDa
senior tag
válasz Oldman2 #17578 üzenetére
Csak a kijelzőt kell feloldani. Sikertelen estén nem tudom mi lesz de sikeres esetén megjelenik egy képernyő egy bankkártyával és jelzi , hogy sikeres vásárlás (zöld pipa).
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
gaben0211
tag
hali. telenoros s9 plusznál meglehet oldani hogy dual simes legyen?
-
MODERÁTOR
-
Mr.Silkó
veterán
-
Linkin1994
senior tag
Megjött Telekomra a decemberi update.
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
DaDa
senior tag
Teszteltem én is. Egyből belépett vaterára. Azonban az elején kirakta, hogy funkcionális cookyk is vannak amit én elfogadtam. Lehet nálad nincs elfogadva bar cache törlés után újra kérnie kéne.
Közben független xeh romra is megjött a decemberi update. Érdekes, hogy csak 69MB volt. Ilyen kis frissítést sem kaptam még. 😀
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Tiger.
nagyúr
Nálam amióta elkezdtem ezt a böngészőt használni, azóta nem tudtam szinte sehová sem belépni.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz csorbajeno #17544 üzenetére
Próbáltál belépni a vaterara?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
fzboxx
senior tag
Üdv srácok!
Van valaki, aki pie béta 4-en van, és próbálta már a "csak vezetékes" DeX módot S9-en? (Nem S9+ !)
Köszönöm. -
kungzi
veterán
XEH S9+ ra is megjött a decemberi frissítés!
-
Damage401
senior tag
válasz Damage401 #17548 üzenetére
Igen, van a telenor romba is voLTE kapcsoló 🙂
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
MODERÁTOR
Nekem pl a T-mobilba se engedi. Chrome igen.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Damage401
senior tag
Sziasztok
S9, Telenorra jött frissítés, 269 Mb, kiderül van e voLTE kapcsoló, mert a telenor is elkezdte szórni
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Tiger.
nagyúr
Próbálj belépni vele a vaterára.
[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
válasz Tiger. #17542 üzenetére
Nem tudom, hogy mit és hogy csinálsz, hogy az egyik enged belépni, a másik nem, de azt gondolom, hogy az ne ma böngésző miatt van. Én is a Samsung gyári böngészőjét használom már S6 óta, az ujjlenyomatos beléptetés nekem bejön, meg ahogy írják fentebb, gyorsabb és kényelmesebb.
-
SharpSA
veterán
válasz HUTCHDB #17541 üzenetére
Korábban nem szerettem a Firefoxot Androidon, mert láthatóan lassabb volt. Mostanában már elég jó és hogy lehet kiegészítőket is telepíteni, az számomra hasznos dolog és ráadásul működik a szinkronizálás minden része oda-vissza minden platformon, amit használok.
Kinek mi tetszik, azt használja, illetve van amikor muszáj mást használni, mert van ami nem vagy nem úgy működik ahogy kellene...[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Tiger.
nagyúr
válasz HUTCHDB #17541 üzenetére
Pedig elég ratyi a gyári böngésző, próbáltam belépni a ügyfélkapumhoz, de nem fogadta el a jelszót, chromon meg simán ment, és több programnál tapasztaltam pl vatera.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz SharpSA #17540 üzenetére
A tobb eves android hasznalat alatt sok sok bongeszot kiprobaltam, korabban a firefox-ot is, de anno nem fogott meg, igy azota nem is probaltam.
Asztali gepen sem hasznalom mar reg ota, ott a chrome a favorit nalam, nulla hibaval teszi a dolgat.
Nem igy van am a mobil verzional, akadozosnak erzem itt droidon.
(Erthetetlen, hogy ios-en miert mukodik sokkal fluidabban..., de ott meg a safari az, amit hasznalok hiaba lenne konyvjelzo szinkronizalas.)" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz SharpSA #17535 üzenetére
Én samsung böngészőt használok.
Mindig van csapongásom más márkákat is kipróbálok hosszabb-rövidebb ideig, de ott is leszedem ezt a böngészőt, mert nálam androidon ez teljesít a legsimábban, már majdnem safari szint." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
SharpSA
veterán
válasz HUTCHDB #17527 üzenetére
Pie béta, Oreo-n is ugyanígy volt. Majd a végleges béta után tervezek egy gyári alaphelyzetbe állítást. Amúgy minden jól működik, de jól látszik, hogy kb 2 GB RAM-ot mindig szabadon hagy a rendszer.
Ja és inkább a Firefoxot használom, mint a Chrome-ot.[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
Azt írja hivaskor, hogy feltételes hívás atiranyitas aktív, ez mi?
-
Macskasy
tag
válasz HUTCHDB #17529 üzenetére
Sajnos csak azon az oldalon mutatja, mihelyst ramesz a jetzt kaufenre mar nincs ott. Cserebe van ez a kekes zöld. Es asszem csak es kizarolag az s9+bol volt szurke meghozza a 256osbol valami potom 1200-1300nemet markaert (lehet nem volt ennyi de ugy emlekszem)
[ Szerkesztve ]
-
Linkin1994
senior tag
Nekem semmi bajom a ram managmentel sok app fut de nálam nem szokott semmit se újra tölteni.
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Macskasy #17528 üzenetére
Kb. 1 hónapig keresgéltem, de nem találtam, és 3 SES-ben is megkérdeztem, és mindenhol azt a választ kaptam, hogy eu-ban nem kapható.
Ugyanezt a választ kaptam a Media Marktban is.
Én neten sem találtam hivatalos forgalmazónál az ezüstöt, csak ami a végső megoldás is lett nálunk, a GSM bolt.
De most megnéztem, a németeknél tényleg ott virít az ezüst szín" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
-
mazsiii92
aktív tag
Sziasztok!
Samsungnak van olyan oldala ahol szériaszám vagy IMEI szám alapján lehet csekkolni a telefon státuszát?
Találtam egy bontatlan telefont jó áron, de azért biztosra mennék, hogy nem tiltott, lopott stb.
Koszi!
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
Mr.Silkó
veterán
válasz viewdetails #17524 üzenetére
Az se lenne rossz, bár azért hiányoznának a Samsung szoftveres fejlesztései nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz SharpSA #17520 üzenetére
Nálam a Samsung Music szokott újratölteni legtöbbször, ha meg van nyitva (szokásomhoz híven) 8-10 app a háttérben; olvasok neten, közben hallgatom a zenét, jön egy Messenger üzenet, mire visszalépek, a zenelejátszó felugrik a listában az első számhoz. Az éppen játszott szám megy rendben, de a listát már újratölti, szinte mindig.
Szóval azért van még ezügyben hova fejlődni, hiszen ha 6GB RAM nem elég a Samsung Experience felület alá, akkor semennyi sem elég. Reméljük a One UI ezen is csiszol majd.
[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
válasz csorbajeno #17521 üzenetére
Játék nálam sincs egy darab sem. A böngésző nem az oldalt tölti újra, hanem maga a böngésző indul kb a nulláról és tölti be a korábbi gyorsítótárazott oldalt. Ide 3-4-5 program között váltok, leteszem a készüléket, majd legközelebb újratölt. iPhone-on is kb így volt, úgyhogy ez mobil betegség...
-
csorbajeno
veterán
válasz SharpSA #17520 üzenetére
A te esetedben is a 6GB RAM-ból 2 szabad, tehát nem a mennyiséggel, hanem annak a kezelésével van probléma. Én nem játszok a telefonon, aminel számítana nekem az újratöltés, a honlapoknál meg kimondottan kedvelem, ha ujratölti, mert legalább nem én frissítem. Mas esetben nem tapasztaltam meg újratöltést. Csevegők, navigáció mindig pöcre indul a memóriából.
[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
válasz csorbajeno #17517 üzenetére
Nekem elég sokszor tölti újra a programokat S9+-on, pedig legtöbbször 1,5-2 GB szabad...
-
DaDa
senior tag
Van ám az éremnek másik oldala is. Nekem volt mate 9, akkor is azt mondták, hogy megszokom. Hát nem tudtam. Soha többet akkora telefon. Aztán jött az S9 és imádom ezt a méretet. 4gb ram van az asztali pc-mben is de az is vígan elmegy mindennapi használatra. 😀 Még egyszer sem éreztem, hogy kevés lenne a 4gb az én átlagos felhasználásom mellett.
-
Pano
addikt
Köszi mindenkinek, hogy elmondtátok a tapasztalatot!
[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
csorbajeno
veterán
Én sima S9-et használok és nincs RAM problémám, tehát nem kevés a 4GB RAM. Az egyetlen dolog, amit a P20 mellett már hiányolok, az a 2x optikai zoom. Jó, enelkül azért még meg lehet élni, de az egy kellemes dolog tud lenni. Mindent egybevéve, szerintem téged is kiszolgál egy sima S9.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Krisz1000 #17510 üzenetére
A titanium silver s9 es s9 plus-bol eu-ban nem kerul forgalomba.
A mi s9-unk ez a szin, (a legnagyobb lanyomnak ez tetszett) de csak gsm boltbol tudtuk beszereni, arab orszagok egyikebol valo.
Sajnos igy viszont nincs hivatalos magyar samsung garancia ra." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
dvarw.mtl
tag
válasz HUTCHDB #17504 üzenetére
Mi köze samsung felhasználói felület ram fogyasztásának ahhoz hogy az android miként kezeli a memóriát? Semmi. 9es droidnak alapból jobb a memória kezelése a korábbi droidokhoz képest, csiszoltak a doze funkción is, ennek meg semmi köze a samsunghoz.
[ Szerkesztve ]
𝕯𝖛𝖆𝖗𝖜
-
Krisz1000
tag
sziasztok, új vagyok ebben a topicban és 2 kérdésem lenne.
1. a titanium silver szín tetszik, szerintetek van esély rá hogy a közeljövőben kapható lesz gsm boltokban (sima s9, 64 vagy 64 dual).
experience storeban olyanokat mondtak h egyáltalán nem hozzák be EU-ba, de nekik nem nagyon hiszek semmiben.2. mostanában akarom megrendelni, 2 ünnep között, vagy január első hetében, GSM boltban. mennyire kell tartanom attól, hogy visszacserélt példányt kapok (valakinek nem tetsző karácsonyi aji, stb). kicsit tartok ettől... vissza tudják originál szerűen csomagolni hogy nem veszem észre?
nagyon köszi
-
ACE-
addikt
Na végül meglett a sima S9, teljesen meg vagyok vele elégedve. 6 óra 40 perc SoT-ot tudtam belerakni, mire lemerült... nem olyan bikás, de nem is rossz. És ez folyamatos telepítgetés, állítgatás, adatforgalom. Jó lesz ez, nem lesz rosszabb mint az S7.
Kérdés: A dualSIM felső értesítősávos kijelzését, hogy éppen mi a default a telefonhívásra, sms-re, mobilnetre, azt hogy lehet kikapcsolni? Az "Állandó két SIM" beállítás mit takar?Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
-Bandi-
tag
Nekem valamiért nem tölti be az oldalt, de a firstphonenál 190ezer Ft lenne az S9+ 2 év hivatalos garival?
Elég jó vételnek tűnik.Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
Pano
addikt
válasz kungzi #17503 üzenetére
Inkább a 6 giga ram miatt filózom és zavar, hogy csak úgy kapom meg, hogy be kell vállalnom egy kenuevezőt érte
Nem kevés pénzről van szó (legalábbis számomra), eddig ez lesz a legdrágább telefonom. Volt egy stabil elvem, hogy nem adok ennyit egy telefonért, de az igazolódott be, hogy talán gazdaságosabb, ha feljebb nézegetek. Az ember szeretne jól dönteni.
P9-nél is úgy voltam, hogy 3-4 évig legalább jó lesz, aztán már 2 év után teljesítmény gondok (is) vannak :\ Pénzkidobás volt.(#17504) HUTCHDB: Igazából Samsung téren vakfolt nekem a 4 giga ram, mert a felület elég memóriaéhes, nem úgy mint pl egy Pixel esetében. De lényegében megadtad erre is választ, köszi.
[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
HUTCHDB
nagyúr
"Nem kell felni, nem fog fajni!"
Nem annyira nagy gond a 4 giga ram.
A samsung ui (is) pure android iranyba halad, ami annyit jelent, hogy a samsung sajat rendszere, az uj, 9-es androiddal mar kevesbe eszi majd a memoriat, vagyis nem hiszem, hogy nagy gond lesz a ram kezeles teren.
A csucs, referencia modell, a vadi uj pixelben is 4 gb van![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Pano
addikt
Estét!
Még mindig nagyon filózok az S9 és + között
Nézegettem, nézegettem de tudom, hogy nekem ez a méret már nagyon zavaró lenne, egyszerűen nem tudom rászánni magam.
Átlagos felhasználásnál (közösségi appok, e-mail, netezés, zenehallgatás) vajon mennyi ideig lehet majd elég 4 giga ram sima s9 esetében?Körülbelül 36-ot?!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Villanyszerelés
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DIGI internet
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest