Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
Valakinek van ilyen tokja?
Samsung EF-RG965 Galaxy S9+ gyári Ütésálló Tok
Érdekelne, hogy ez tudja e a vezeteknelkuli toltest.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
mSchumi87
senior tag
-
Bilux
veterán
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
leslien
nagyúr
válasz vodrosjozsi #14783 üzenetére
nekem már mindjárt lent van... csak sajnos Telenor függő a telo.
neki írtam privátban Cs mágus... .
[link][ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Gubu0101
veterán
válasz mSchumi87 #14787 üzenetére
Én nem vagyok egy pro szaki,szerintem ezzel még várni kell.Nem hiszem,hogy ilyen egyszerű lenne.Valakinek aki járatos a mokolásban meg kellene erősíteni.Amúgy Januártól megindul a pie-re frissítés,csak kérdés hozzánk mikor jut.
Amúgy a Samsung Membersen keresztül
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
mSchumi87
senior tag
Bárki lehet béta teszter?
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
Gubu0101
veterán
Letölt és feltesz Én most nem akarom próbálgatni mert hívásokat várok
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
vodrosjozsi
őstag
Na srákok, hogy lehet felrakni a német romot?
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
zombinyul
addikt
Én szerettem a WP-t. Amivel tényleg volt bajom, az a kevés alkalmazás.
De anno, mikor a 735-ösöm vettem, kategóriájának egyik legjobb választása volt. Néha bekapcsolom nosztalgiából, a mai napig baromi jól bírja az akksija, és nagyon gyors, meg stabil. Ez egy kor, és kategóriatárs Droidosról ma már egészen biztos, hogy nem lenne elmondható. Ez egy egyértelmű előnye volt a rendszernek mindig is.
A kijelzője is szép még mindig, kamerája se rossz, persze ha helyén kezeli az ember azt a telefont.
Viszont az tény, hogy a mai világban egy Windows rendszerű telefon a stabilitást, meg a sebességet leszámítva mindenben kilóméterekkel le van maradva a "konkurenciától".[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
Nekem is tökéletesen illeszkedik mindenhol, igaz, rendesen szívott vele a srác aki feltette. De nagyon szeretem, mert tényleg tökéletesen tiszta, jó a tapintása, és nem karcolódik úgy, mint más hagyományos fóliák.
Más: kíváncsi vagyok, mikor kapom meg a megnyert tokot. Csak azt sajnálom, hogy nem az átlátszót kaptam, hanem a kéket (ami inkább szürléskék). Nem baj, az is szép, és ajándék lónak...
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Luser2000
addikt
válasz Fitzgerald #14770 üzenetére
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
leslien
nagyúr
aki kapott HBOgo előfizetést az már nem kap nyerő tokot?
. Gubu0101 a HBOgo azonnal jött.. a tok még nem tegnap játszottam..
[ Szerkesztve ]
-
Luser2000
addikt
válasz Fitzgerald #14768 üzenetére
Nem sokkal többért már akár Osmo2 is kapható jó állapotú.
-
Fitzgerald
veterán
-
Luser2000
addikt
válasz Fitzgerald #14759 üzenetére
Mi pénz egy ilyen Sprocomm PIRO S2?
-
jupp008
senior tag
válasz Fitzgerald #14759 üzenetére
Háát nem bántásként, de szerény véleményem szerint ez a fajta Gimbal nem sokat stabilizál. Ilyen felvételt bármikor csinálok simán csak kézből tartva.
-
Bilux
veterán
válasz #37254912 #14741 üzenetére
Jó jó.
Most egy új technológiával készült fólia került fel. Média Marktban.
Egy "nyomtató" ami vág. Millió lehetőséget tud (csak s9+-ra volt 10 féle), kivágja a fóliát és azt tették rá. Ráadásul kis hőre öngyógyító (mikro karcokra). Edge to edge választottam.Van case friendly is. Igen jó, csak a srác a felső részét nem túl jól illesztette szerintem és kíváncsi vagyok milyen a gyári fólia illeszkedés mindenhol a telefonon.
Ezért kéne nekem egy kép róla.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
4k 60fps videó az olcsó 1 tengelyes Sprocomm Piro S2 gimbal-al. Azt mondjuk nem hiszem hogy valaha is 4k-ra konvertálódik majd (4 hónapos S9+-al lőtt videóimat még mindig nem sikerült a YouTube-nak 4k-ra konvertálnia lol), de az azért megfigyelhető, hogy milyen a stabilizálás. Egészen használható cucc, bár néha kicsit meghülyül a motor oldalra mozgásnál, és be-be rángat.
-
csorbajeno
veterán
De van. Az értesítési panelen tudod bekapcsolni a Biztonságos mappa nevű opciót. Ezzel megnyílik egy új ikon az appok között, amibe csak ujjlenyomattal vagy jelszóval tudsz belépni. Ezen belül lesz egy külön böngésző, galéria, e-mail kliens és még pár dolog, amiket titkosítani lehet. Illetve felvehetsz ide bármilyen appot, amit szeretnél.
-
leslien
nagyúr
Német rom kell!! azzal h állunk azt lehet mokolni sim kártya nélkül?
. We’ll be able to test it out soon enough. The Samsung Android 9 beta launch will take place later this month in the United States, Germany and South Korea.[ Szerkesztve ]
-
alcapone386
őstag
Detto. Egyszer sikerült XEU ra állni, de azóta se...
-
hkari
őstag
válasz alcapone386 #14748 üzenetére
Vajon ez Német vagy Lengyel rommal sem menne? Én eddig csak angollal próbáltam.
-
hkari
őstag
Új hírek, magyarország kimarad sajnos :/
Viszont legalább tényleg jó lesz ez a randszer. Jó hogy rámennek az egykezes használatra. (Már cak egy rohadt böngésző fejlesztőnek kellene erre rájönni... A lesajnált Windows Phone bezzeg tudta ezt..)
[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
Valaki akinek gyári fólia van a telefonján egy kikapcsolt képernyős képet tudna csinálni róla hogy néz ki!? Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
Lehet akkor én is megrendelem. Van itt egy ventilátoros is, csak a tag nem nagyon ír vissza.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Reverting
őstag
Nem akar valaki velem cserelni? Tokot akartam volna nyerni... de HBO GO nyeremeny lett, most jott a mail...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Jag
senior tag
Koltozott valaki S7-rol S9-re? Samsung pass, privat modban levo cuccokat pl. atviszi a smart switch?
Ujjlenyomatok?
[ Szerkesztve ]
-
-
csorbajeno
veterán
válasz adamfriday #14704 üzenetére
Én nem nyertem.
-
Kohattyu
csendes tag
Sziasztok
Clear View okos tokot itt senki sem használ? Gondolom a vezeték nélküli töltés azzal is megy. A Dex pad-hoz állítólag azzal nem lehet csatlakoztatni. Illetve az érdekelne, hogy a vezeték nélküli töltésse mennyivel melegszik jobban. A gyári töltőben ha minden igaz itt is van hűtés.
.[ Szerkesztve ]
-
-
Gubu0101
veterán
válasz vodrosjozsi #14715 üzenetére
Hát,nem akartam olyan brutális tokot,kell,hogy elférjen a zsebbe,meg vigyázni szoktam a telóra.Bár mikor megjött teló,másnap elvittem melóba,volt már egy rossz előérzetem,hogy nem kellene mivel elég csúszós.Felültem a targoncára erre zsebből kicsúszott,le az oldalára és onnan a betonra.Kb jó másfél métert esett és szerencsére megúszta karcolás nélkül A víz kivert egyből,hogy 300k-s telónak kapufa.Ezért mindig első a tok mikor telót veszek,csak itt nem kaptam hozzá,csak rendelni tudtam.Azóta természetesen egyszer se ejtettem el Üvegfóliát hanyagolom,az szerintem ennél a telónál és elődeinél fölösleg ez saját tapasztalat.Nekem egy hajszál karc sincs még most se az S8 pedig már lassan 2éves.
-
-
Gubu0101
veterán
válasz vodrosjozsi #14710 üzenetére
Ilyet még amikor vettem majd 6k volt,bár akkor rendeltem mikor a telót,már több mint fél éve.
-
Tiger.
nagyúr
Ezzel a típussal nyugodtan tolthetem az s9 pluszt? Samsung EP-NG930B
Gondolom a gyári töltöt kell bedugni ebbe majd..
Azt furcsállom, csak annyit ír, hogy s6, a7-hez való.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Gubu0101
veterán
válasz vodrosjozsi #14708 üzenetére
Szerintem biztos jó,bár a mostani tokot 2x annyiért vettem mint ennek az ára,elég maszív.De jövöhéten többet tudok mondani amikor készhez kapom
-
vodrosjozsi
őstag
Én is nyertem, igaz csak Airfit clear tokot de akkor is f@sza
Ér ez valamit?Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
MODERÁTOR
-
jupp008
senior tag
válasz adamfriday #14704 üzenetére
Van bizony
-
Bilux
veterán
ET-FG965CTEGWW megyek veszek is.
KöszönömNe feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest