Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdigit
addikt
S8+ után átköltöztem ide egy S9+-al.
-
kungzi
veterán
Én is most kaptam egy HBO GO 1+3 hónap előfizetést
-
Tiger.
nagyúr
Utána, mikor megadtál mindent, utána bejön valami oldal, azzal is kell valamit csinálni?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
crue
őstag
válasz vodrosjozsi #14292 üzenetére
A Samsung Members alkalmazásban még mindig elérhető a nyereményjáték, araree szilikon tokokat lehet nyerni, több féléből lehet választani.
-
zombinyul
addikt
No, végre levettem a gyári fóliát a telefonról, már nagyon ideje volt.
Sima fóliát szerettem volna mindenképp rá, gyártóit, minden üzletben 5-6 rongyért mérték darabját. Hagyományos fóliáért ezt kicsit sokalltam, mint kiderült, jól is tettem.
Euronicsban ugyanis 3 ropiért vettem eredeti Samsung fóliát, ráadásul 2db-ot tartalmazott a caomag. Azért nem mindegy, hogy 1500, vagy 5-6.000 egy sima fólia.
Ugyanott a gyári tok 5 ropi, amiért máshol max valami utángyártott van. Érdemes körülnézni. Lehet veszek majd azt is, csak a mágneses autós tartót nem akarom össze-vissza ragasztgatni, marad a jelenlegi X Protector.
Hátlapra azonban sehol nem kaptam fóliát, ezzel kapcsolatosan van valakinek bevált tippje?Ui.: nemsoká veszünk páromnak is a törött S7 edge helyett egy S9+-t. Elsőrosban az akksi miatt szeretne pluszosat, megértem, a másfél éves s7e akksija jobb, mint az én másfél hetes S9-esemé.Nem tudjátok, hol van belőle kék kiállított darab? A kék meg a lila közt nem tud dönteni, élőben csak az én feketém, meg egy kiállított lilát látott.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
laci laci
addikt
válasz alcapone386 #14288 üzenetére
Na ne.És mi?Az összes a tied lesz?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Revesz
aktív tag
válasz alcapone386 #14288 üzenetére
Azt én is nagyon szeretném
-
alcapone386
őstag
Mekkora királyság. HBO GO 1+3hónapot is nyertem
[ Szerkesztve ]
-
Bathalsar
aktív tag
Úgy tűnik, hogy csendben megérkezett az olcsó Samsung vezeték nélküli töltőpad: Vezeték nélküli gyorstöltő EP-P1100BBEGWW / BestByte
[ Szerkesztve ]
-- Hű-ha! Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a futás, meg a sikítás
-
Revesz
aktív tag
válasz PeteePeti #14276 üzenetére
Tényleg mindent beleraktak, de semmi sem úgy működik mint ahogy kéne. Face ID lassú, ujjlenyomat még lassabb...Fotózni jól tud, de kamerázni nem, pedig van olyan fontos, ha nem fontosabb.
A kijelző az okés lenne, de ott a notch...feleslegesen. Annyira nem kicsi a káva, hogy szükséges lenne.
Sajnos az ilyen "apróságoknak" a sora végtelen.Az aksi az tényleg jó, de, hogy tölteni tudsz vele...értelmetlen.
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
válasz csorbajeno #14280 üzenetére
Ha így lenne az jó lenne.
De eddig akár melyik videót néztem ahol az android 9.0 mutatták s9 en, egyiknél sem olyan volt, mint a badlockos tasker.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Mr.Chow
tag
Hali! S9-re jönni fog a pie, meg még 1-2 évig android verziofrissites? Mert eközött es a oneplus 6t kozott gondolkodok...
iPhone 14 Pro
-
laci laci
addikt
válasz PeteePeti #14276 üzenetére
Igazad van.Szerintem a mate20 pro megéri az árát. Lásd a szifon mostani nagy telója,ami szinte semmit nem kapsz a közel 400.000ft-ért.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
PeteePeti
őstag
válasz Peat76 #14273 üzenetére
Nem valami nagy durranás??? Most ez komoly? Konkrétan mindent bele raktak, amit ma el lehet várni egy csúcskészüléktől!? QHD+ Amoled, kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó, vezeték nélküli töltő, vezeték nélkül tölthetsz másik telefont vele, nagy akksi került bele, IP68, 3D arcfelismerés, Brutális kamerák, stb.! Az, hogy az ára olyan amilyen egy más kérdés! A külső meg teljesen szubjektív, valakinek tetszik, valakinek nem! Ennyi! De, hogy nem nagy durranás, azért ezt te sem gondoltad komolyan!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
-
veterán
válasz Peat76 #14273 üzenetére
Mi itt Samsung pártiak vagyunk, de ahogy a legjobb amerikai telefon az iPhone, ahogy a legjobb koreai telefon a Samsung, úgy a legjobb kínai telefon a Huawei.
A konkrét Mate 20Pro-nak vannak azért bőven jó tulajdonságai az S9Plus-hoz viszonyítva is, pl. a 4200 mAh-s akku, a gyorstöltési lehetőség (40 wattos töltő van hozzá, kell is), powerbankként is üzemel, a kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasója van, eleve Anroid 9-re optimalizálták, jobb kamerarendszer, stb.
Van hátránya is az S9Plus-hoz viszonyítva, de azokat majd felsorolod te
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Peat76
őstag
válasz szevassag #14271 üzenetére
Nem valami nagy durranás ez a Mate 20 Pro!
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
veterán
-
szevassag
tag
A Mate 20 prot is nézegettem élőben, de nagyon nem tetszett az a noccs, meg az egész telefon egy koppintásnak tűnt. Meg 330 ezer? Kabaré
-
Tiger.
nagyúr
Szerintetek a badlockot lehet majd android 9.0 -nal is használni? A taskert nagyon szeretem.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
szevassag
tag
Ahoj!
Csatlakozom a klubhoz egy fekete telekomos S9+-al. Elvileg ma vehetem át, mondjuk a rendelés állapotánál "visszahívásra vár" van. Ez nem tudom mi a pék, de majd rájuk csörgök. Remélem jó vétel volt, S7 edge-t vált. -
Tiger.
nagyúr
válasz bajaki #14261 üzenetére
Mind1, factory reset után lesz, elvileg utána gyári független rom. Mikori a security updated?
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
-
mg1992mg
senior tag
Telenorosra is megérkezett.
-
vulnrea
aktív tag
válasz Linkin1994 #14207 üzenetére
Én sosem zárom be az alkalmazásokat, mióta cserélték az alkatrészeket. Amikor eszembe jut, optimalizálom az eszkösz adminisztrátorban és ennyi. Ott alvó üzemmódba teszi az appokat. A ram kezelésénél pedig általában 2-2,1 gb szabad hely van, bár engem ez nem érint, ettől függetlenül nem merül a készülékem egyálatlán, sőt most a legjobb idáig az akku kezelésem
Heti (hétfőn) 1x újraindítom automatikusan a készüléket, illetve minden számomra nem fontos alkalmazást tilottam, vagy kikapcsoltam.
[ Szerkesztve ]
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
Tiger.
nagyúr
-
bajaki
őstag
-
TTomax
félisten
Ma reggelre ide is megérkezett a frissités.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Tiger.
nagyúr
Használja valaki a bxactions appot?
Nála is megjelenik amikor a bixby gombot nyomogatja a gps ikon?
Utána nem sokra rá a google szolgáltatásoknál az aku használatra intenzívet ír.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Revesz
aktív tag
-
válasz Devilstudio #14238 üzenetére
Nem S pen képes. A Note-ok kijelzőjébe egy Wacom réteg van integrálva, és ezért működik az S Pen (meg egyes Samsung Tabokon is), meg elég sok Wacom kompatibilis toll. Csak durung tollat tudsz S9-hez használni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
fzboxx
senior tag
Sziasztok!
Mától én is S9 tulaj lettem ! 👍
Note9 volt a cél, de bele futottam egy "tuti" hirdetésbe és megvettem ezt.
Felment rá a friss XEH.
Remélem, barátok leszünk. -
Devilstudio
tag
Az S9+ Spen képes?
Azaz milyen ceruzát vehetek hozzá ami nem durung és szépen lehet vele írni és rajzolgatni.?[ Szerkesztve ]
Az adatvédelem halott, és a szociális média tartja a dohányzó fegyvert.
-
Revesz
aktív tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy a uTorrent tud-e SD kártyára menteni?
Keresem a beállításaiban de nem találom... -
törölt tag
Még jó,hogy külön kamerát is vissza lehet állìtani alapra,gyárira.Sikerült pár dolgot rendesen rosszra átállítanom,ez megoldotta.
-
_Flood_
aktív tag
Mióta XEH romot használom az otthoni wifimet nem biztonságosnak ítéli, és meg akarja védeni. Na mindegy, betettem a kivételek közé. Korábban nem volt ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Tiger. #14231 üzenetére
Latom, de eddig errol nem volt szo, es te sem mondtad, mig ezt a kepernyokepet be nem tettem, hogy pont a gyari fuggetlen rombol hianyzik.
Egyebkent nem tudom mire szolgalna ez a funkcio, de eddig is megvoltam nelkule, gondolom ezutan sem fog hianyozni." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
csorbajeno
veterán
És hívásnál más is találkozott már a Fontos hívás füllel? Mert nekem csak egy hívónál jelent meg eddig, hiába próbáltam másnál is előcsalni, nem jött. Nem tudom, hogy mi a jelentőssége és hogy mire jó a kiemelésen túl.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz csorbajeno #14221 üzenetére
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz kkdesign #14224 üzenetére
Ugyan ez volt nálam is.
Csorbanejo, meg a végén kiderul, hogy a Telekom rom jobb.[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
válasz Tiger. #14166 üzenetére
Ettől milyen betűjelesre kell beálljoin a telefon ha rátöltöm? jelenleg nekem XEH/XEH,XEU/TMH
samfirmben xeh-t töltöttem automatic beállításon, de s7edgen csak az XEH betűjelek voltak így ez nekem kicsit idegen még. Ez így jó? melyik verzióra fogja kapni az ota frissítést? Első indulásra úgytűnt XEU, angol nyelven fogadott, majd érzéékelve a simet ujraindult és magyar lett. valaki tud mondani erre valami okosssssságot ? -
Tiger.
nagyúr
válasz csorbajeno #14221 üzenetére
Nálad milyen rom van fent?
Nálam nincs ilyen.
Bár még rengeteg app vár frissítesre, lehet utána nekem is lesz.[ Szerkesztve ]
-
-
öregpapa
tag
Üdv.Mindenkinek ! Rendeltem ebay-ről egy olyan kijelzővédő üveget aminek a ragasztója UV lámpával köt.Az lenne a kérdésem ahhoz aki már tett fel ilyet,hogy ha nem sikerül szépen vagy nem tetszik akkor nyom nélkül leszedhető-e ?
-
laci laci
addikt
válasz csorbajeno #14214 üzenetére
-
Tiger.
nagyúr
válasz csorbajeno #14211 üzenetére
De xehre cseréltem.
Nálam nincs a hivasnal ilyen, képet tudsz mutatni.[ Szerkesztve ]
-
Reverting
őstag
válasz csorbajeno #14215 üzenetére
A ram aramot kap.... fogja, de ha tel a ram akkor is aramot kap... akkor is fogja...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz csorbajeno #14214 üzenetére
"Speciális hívás és üzenetküldés"
Nekem ilyen nincs." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
csorbajeno
veterán
Az új kamera szoftvert még nem próbáltam, de a hívásnal megjelent egy Fontos hívás opció. Ha ezt behúzom, akkor a híváslistában egy piros felkiáltó jellel jelöli a telefon, de más gyakorlati hasznát nem láttam még.
A másik, ami feltűnt, hogy a Telefon-> Beállítások menüben most vettem észre egy új pontot, alul. Speciális hívás és üzenetküldés a neve. Leírás alapján egész érdekes lehet.
-
Reverting
őstag
válasz csorbajeno #14212 üzenetére
Ugy ertem Te zarogatod manual... magatol akkor zar ha kell...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Donki Hóte #14186 üzenetére
Nincs már ilyen.
Csak a hívás fogadásakor és befejezésekor tud jelezni. Ezt viszont hanggal, és rezgéssel is tudja.
Olyan az opció, hogy vagy csak rezgéssel, vagy csak hanggal, vagy mindkettővel is jelezhet." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Reverting
őstag
válasz Linkin1994 #14207 üzenetére
Lehet zarogatni, de akkor mert vesz az ember csucsmodelt.... ? 6gb ram had fusson, neha az app ujra nyitasa tobbet fogyaszt mint a memoryaban tartasa...
-
leslien
nagyúr
válasz Ghostman78 #14206 üzenetére
mutogatni tutnak csak egymásra... kérdés az h szolgáltatói szoftver van rajta és azt ki csinálja?!
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Linkin1994
senior tag
Az lenne a kérdésem,hogyha az appokat nem zárom be magyarán mindig futnak de pl nincsen bekapcsolva net tehát nem frísíetenek stb akkor az nem eszi az akksit?
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
senior tag
-
Tiger.
nagyúr
Médiában megnéztem az s9 et, ott sem jelzi a bekapcsolt nfct. Akkor nem sok értelme lenne odinnal felrakni újra a romot gondolom.
-
glacious
addikt
válasz Ghostman78 #14180 üzenetére
Most volt náluk (telenor) tulajdonosváltás. Nem érnek rá a samsungos frissítéseket jóváhagyni.
[ Szerkesztve ]
-
alcapone386
őstag
válasz kalapacsolok #14189 üzenetére
Nekem ez van. Telekomba vettem eredetit amikor a készüleket is. Kicsit vastagabb, de gumis tapintású. Kicsit se csúszik. En szeretem. Igaz még kijelzőfóliával nem próbáltam, de nemsokára lesz teszt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest