Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
Én most teszteltem akkuidőt,jobban jött ki mint az(bár nem akarom elkiabálni) S8 (folyamatos 10óra net+youtube +Bluetooth)
Bluetooth fülest nem dobta le egyszer se(kb 6-7óra folyamatos zene hallgatás)…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Ateszpapa
addikt
válasz spanglee001 #1393 üzenetére
Kamera lencséket hallod.
-
spanglee001
addikt
válasz concrete86 #1389 üzenetére
lötyög igen de biztos a kamera
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
crane75
senior tag
Fenn van az első összehasonlító teszt a P20 pro-val, egyértelmű az S9+ fölénye kamerában. A többi téren pedig sztem nem is kérdéses.
[ Szerkesztve ]
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
válasz concrete86 #1389 üzenetére
A kamera. Inkább ne rázd, ha nem muszáj.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
concrete86
aktív tag
Ha megrázzátok a telefont, Nektek is lötyög valami benne? És mi az a valami?
-
petesejt
aktív tag
válasz balika333 #1386 üzenetére
Azért én előtte felhívnám még a Samut, hátha került már valami a knowledge base-be. Meg megpróbálnám a váci úti szervizben is megkérdezni, ilyenkor szoktak kapni körlevelet is. Az a levél amit te kaptál, túlságosan sablon.
A Note 8-cal én is szemeztem kis ideig, de nem tudtam vele megbékélni. Még ez is nagy egy kicsit tokkal, szerintem az ideális méret az S7 szélessége, azaz 70-71 mm.
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
ragehu
csendes tag
válasz spanglee001 #1379 üzenetére
Köszi, írtam mailt
-
petesejt
aktív tag
válasz concrete86 #1377 üzenetére
Nem tudod állítgatni, csak
- a kék fény szűrőt,
- a néma üzemmódot,
- a forgatást,
- az elemlámpát,
- az AOD-t,
- a ne zavarjanak üzemmódot,
- a világító széleket,
- a Dolby Atmos-t,
- és kikapcsolni az NFC-t,a többinél kéri a képernyő zárolásának feloldását. Logikus, nem?
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
petesejt
aktív tag
válasz balika333 #1369 üzenetére
Halkan megsúgom, nincs már 3 napos cseregarancia. Viszont a PTK. szerint ha vásárláskor hibás volt, az hibás teljesítés, így vagy kérhetsz egy másik készüléket, vagy visszakapod a vételárat. De elküldhetnek a szervizbe is.... Döbbenetes változások vannak a fogyasztóvédelem területén, érdemes utánaolvasni.
És nagyon nagy a szórás az üzletek között, de még adott cégen belül is, pl. egy pécsi vagy egy budapesti Media Markt között.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz concrete86 #1380 üzenetére
Elovette a srac az "ugyfel_a_hulye.docx" nevu sablonjat es elkuldte neked.
-
concrete86
aktív tag
"....Köszönjük, hogy kérésével megkeresett bennünket.
Sajnáljuk a tapasztalt kellemetlenséget.
Engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy amennyiben gyári visszaállítás után is tapasztalja a jelenséget, szervizes kivizsgálásra lesz szükség.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy Ügyfélszolgálatunkra nem érkeztek hasonló visszajelzések, azonban észrevételét rögzítettük rendszerünkben.
Mivel az Ön készüléke prémium kategóriás, a www.samsung.com/hu oldalon történő regisztrációt követően a My Samsung profilon belül Szervizfutár szolgáltatást is igényelhet hozzá. Ennek előnye, hogy Önnek nem kell befáradnia márkaszervizünkbe, hanem kollégáink házhoz mennek a készülékért, és a javítás idejére kölcsönkészüléket is biztosítanak, illetve a készülék állapotának függvényében ingyenes adatmentést is vállalnak.
A https://my.samsung.hu/assistance linken bővebben is olvashat ezekről a lehetőségekről.
Ha személyesen szeretné beszállítani a készüléket egy közel eső márkaszervizünkbe, a következő linken kereshet rá az elérhetőségekre: http://www.samsung.com/hu/support/servicelocation/
Gyors, 120 perces javítást is végeznek márkaszervizeink. A gyors javítás hibajelenség és a javítási típus függvényében változik. Emellett, a javítás idejére cserekészüléket is biztosítanak a készlet erejéig.
Bízunk benne, hogy válaszunk hasznosnak és teljes körűnek bizonyult az Ön számára és sikerül mihamarabb igényeinek megfelelően használni a telefonkészüléket.
Továbbra is készséggel állunk szíves rendelkezésére e-mailben, a honlapunkon megtalálható online chaten, vagy pedig a díjmentesen hívható 06-80/726-7864-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon bármely, Samsung termékekkel kapcsolatos kérdés esetén....."
Nagyszerű sablonduma a missed calls-jelenségre. Pedig még ezt a fórumot is belinkeltem nekik.
-
ragehu
csendes tag
Nekem egy JBL e50BT fejhallgatóm van
Ez még 3.0-ás BT-t tudMegkérdeztem a JBL supportot, szerintük kompatibilis-e az S9-cel
Nem biztosak benne...Elvileg működnie kéne, mert visszafele kompatibilis, de nem ígérik...
Valahogy ki kellene próbálni a fejhallgatót egy S9-el, addig nem merem megvenni.
-
concrete86
aktív tag
Arra van módszer, hogy zárolt képernyőnél ne tudjam lehúzni az értesítési sávot? (hogy ne lehessen állítgatni a gyorskapcsolókat)
-
Darth11
aktív tag
Na ma nekem is előjött, hogy nem jelezte a nem fogadott hívtást, csak a hívásnaplóba látszott, de a hiya vagy mi kikapcsolása után már jelezte, úgyhogy vszg samsung bug és vélhetően javítani fogják, de igen, valóban gáz egy 300 ezres telefonnál, hogy ilyen előfordulhat
[ Szerkesztve ]
-
ragehu
csendes tag
Info a bluetooth problémáról, akit érint:
Az S9-es Bluetooth 5-ös verziót használ, s némely régebbi eszköz nem támogatja ezt, csak a 4.1, 4.2 verziókat.
-
hroberto
veterán
válasz concrete86 #1370 üzenetére
Az S8-asokra is már egy ideje kinn van az Oreo, és senki sem panaszkodik ilyen hibára. Szvsz ez S9 bug.
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
Ákkk
addikt
válasz concrete86 #1370 üzenetére
A note 8 oreo esetén pld. semmi ilyen s9 re 7es droid nem létezik....
Az iphone semmivel nem jobb inkább más android után és nagyon zárt rendszer de messze nem hibátlan.[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
concrete86
aktív tag
válasz balika333 #1369 üzenetére
Engem egy dolog tart vissza: ha nem iphone-t vennék helyette, akkor elméletben bármelyik mobilnál előfordulhat ez, amelyiken oreo fut. Ha nem javítják ki hamar, akkor vissza kell valahogyan varázsolni a 7-es androidot. Ha létezik erre egyáltalán.. Nem tudom, bizonytalan vagyok. Csak remélni tudom, hogy kapok választ a samsungtól és, hogy már készülőben a javítás...
-
balika333
tag
válasz concrete86 #1367 üzenetére
Személyesén vettem így nincs elállási jog. 3 napos cseregaranciában vagyok,ma jár le.
Samsung S22 Ultra
-
balika333
tag
Visszaviszem az S9-et holnap. Visszaállítottam a gyári állapotot és ott sem jelzi a nem fogadott hívást. Naponta 20-30 hívásom van, tegnap sem jelzett egy igen fontos hívást. 280e Ft-ért ez gáz, és abszolút nem érdekel a kezdeti szoftver baj (főleg úgy hogy vannak olyan készülékek amik hibátlanok).
Sőt tegnap előfordult többször is hogy hívás közben vagy én nem hallottam a másik felet jó 2-3 mpig, vagy ő nem hallott amit akkor vettem eszre mikor halóztak a másik oldalon. Kár volt Note 8-ról váltani.Samsung S22 Ultra
-
petesejt
aktív tag
Mit szeretnél felvenni, amihez ennyi idő kell? A nézőnek kellemes eredményt inkább a gyors, pár másodperces, akár több telefonnal készített snittekből összevágott film ad. Ha igazán ütős videót szeretnél, tegyél alá megfelelő stílusú zenét is. Persze nem mondom, hogy sehol nem lehet szükség ilyen hosszú felvételre, de érdemes elgondolkodni a használat átalakításán, már csak azért is, mert a szenzorok is melegszenek a folyamatos munkától. Még a Nikon DSLR-jeiben is volt régebben időkorlát, és nem csak az EU-s 30 perces tiltás miatt, hanem a technika védelme érdekében is.
-
sóhaj
csendes tag
Sziasztok ! S9+ telót vettem.Tudja valaki ,hogy 4k videofelvételnél hogyan lehet 60fps-nél az 5 ,30 fps-nél a 10 perc időkorlátot növelni ,avagy a felvételt automatikusan lejáratkor újraindítani ?
-
petesejt
aktív tag
-
pcnet
addikt
válasz petesejt #1321 üzenetére
"az értesítési sávon bekapcsolható zseblámpa kisebb fényerővel kapcsolja be a vakut, mint a külső alkalmazások"Alap beállításon igen. De tudod állítani a fényerőt és utána már azzal indul. Kapcaold be a zseblámpát a gyorskapcsolóval, húzd a gyorskapcsolókat, nyomd hosszan az elemlámpa felíratot, ezután tudod állítani a fényerőt.Tudom, Te épp a kisebb fényerőt tartod előnyösnek, csak gondondoltam leírom, hátha valakinek hasznos az infó.Szerk: Közben a topic végére étrem és látom más is írta. Törölhető a hozzászólásom, bocsánat.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Burt1793
veterán
válasz csorbajeno #1355 üzenetére
7es android hozta be a samsungokra.
-
OCTAMD
őstag
válasz spanglee001 #1356 üzenetére
Nem egy mostani dolog ,az biztos
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
manokaki
addikt
Disabler Package pro helyett tudtok ajánlani valamit , mert annnál már nem enged fagyasztani csak azt amit enélkül is lehet ? ! Vagy ez a VDH frissités pont ezt küszöböli ki és nincs rá még megoldás ?
köszönöm
Attila
Attila
-
csorbajeno
veterán
válasz concrete86 #1346 üzenetére
De most feltűnt
-
concrete86
aktív tag
válasz csorbajeno #1344 üzenetére
Az jó, S7, S8nál sem tűnt fel..
-
manokaki
addikt
Na most vettem az S9-et , független ,de ( VDH Rom van rajta ) , egy frissitést rögtön jelzett kb 243Mb volt, utána megnéztem ezt a nem fogadott hivás dolgot, jelzi , a led is villlog, és kiirja a hiváslistában is ,hogy egy nem fogadott hivásom volt( mondjuk szerepel az illető a névjegyzékben is ) ...
Attila
[ Szerkesztve ]
Attila
-
csorbajeno
veterán
válasz concrete86 #1324 üzenetére
Már az S6 is mutatta a pontos időt és az aktuális dátumot a naptár ikonnal.
-
csorbajeno
veterán
válasz petesejt #1321 üzenetére
Nekem vezetés közben tűnt fel, hogy nem jelzi a nem fogadott hívást és akkor cuppantam jobban a témára. Minden, a fórumon megjelent beállítást kipróbáltam, de úgy működik, mint az időjárás. Hol jó, hol nem...egyszerűen nem találom az okát. Bízom benne, hogy ez szoftveres probléma és egy frissítés orvosolni fogja.
A másik, kérdésedre a válasz: nekem a Telekom üzletéből való a telefon és TMH/TMH,TMH/TMH a szoftver megjelölése.
-
SanyikaDC
tag
Csak nekem jelez mindent normálisan a telefon?
Galaxy S20+5G (cosmic gray) /Galaxy S9+ (midnight black) /Galaxy S7 Edge (black onyx) /HTC Uno - Black ^.^ /Samsung Galaxy S4 (R.I.P.)/Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 - JellyMod 4.0/CoCore 6.8
-
OCTAMD
őstag
válasz petesejt #1336 üzenetére
.pl.XEH/DBT,ORX/TMH
XEH DBT ORX kódok független romot jelentenek
XEH-magyar
DBT-német
ORX-szlovákTehát független lett ráflashelve az eredeti TMH magyar tmobilos helyett
Ennyi
[ Szerkesztve ]
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
petesejt
aktív tag
Variálni? Ez nem attól függ, hogy mit telepítettek rá?
Elnézést kérek, nem jól kérdeztem, eredetileg azt szerettem volna megtudni, hogy mitől függ az, hogy hol mi látható, én egyelőre -- mivel a Telekom ROM is elvileg majdnem ugyanolyan gyorsan érkezik, mint a független -- nem szándékoztam variálni.
Bár műszaki szakember vagyok, a telefon és az autó nálam a megveszem és használom kategória. Csak akkor nyúlok bele, ha valami nagy disznóságba ütközöm.
-
spanglee001
addikt
válasz spanglee001 #1312 üzenetére
update.
friss telepítés minden, nem switchel másoltam át a régi készüléket. és 1 db simmel használom+64es memókari. eddig semmilyen hibát nem tapasztaltam. ja és a bluetooth sem szakadozik mint írtam, zenehallgatás +a gear3 is egyszerre vannak bluetoothon.netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Gabmami
tag
válasz JockeyEwing #1327 üzenetére
Én meg most kapcsoltam be a spamszűrést és megjavult Most már mindenhol mutatta a nem fogadott hívást. A kérdés, hogy meddig!
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája' (Schlegel)
-
gaborm69
aktív tag
Csak neked.S7- en is már így van egy ideje.A naptár is a pontos napot mutatja ☺
Samsung Galaxy S20 FE
-
petesejt
aktív tag
Persze hogy a T-Mobile telefonja van nálam, ott vettem. De más is vett ott, neki meg a másik féle rom van rajta, épp ezért nem értem.
Az óra ikonja.... Basszus, tényleg! Ezek kész vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Gabmami
tag
..és a naptár ikon az aktuális napot
-
concrete86
aktív tag
Amúgy csak nekem újdonság, hogy a gyári óra ikonja mutatja a pontos időt folyamatosan?
Erre bezzeg volt idejük... -
petesejt
aktív tag
Telekom Dual, egy SIM-mel használom, és nálam eddig nem jelentkezett a hiba, jelzi a nem fogadott hívásokat plecsnivel, LED-del, listában, mindenhogy. Igaz, eddig csak pár nem fogadott hívásom volt.
Azt meg tudná valaki mondani, hogy miként lehet, hogy nekem TMH/TMH,TMH/TMH romot jelez, míg más Telekomosoknak meg másikat? (Valami XEU/XEU,XEU/TMH azt hiszem. Vagy XEH?) Nem aggódom miatta, csak egyszerűen nem értem. És mi a különbség ezek között?
Köszi a válaszokat!
Amúgy nagyon tetszik a "kicsike".
+1 Fontos infó, azoknak, akik gyakran zseblámpáznak a telefonnal (ezt már a Note 4-en is észrevettem): a gyári, azaz az értesítési sávon bekapcsolható zseblámpa kisebb fényerővel kapcsolja be a vakut, mint a külső alkalmazások (kezdőképernyőre tehető widgetek), így ezek a widgetek lehet hogy hosszú távon károsítják a vakut! Fényképezéskor a telefon csak rövid időre villantja fel nagy teljesítménnyel a vaku LED-jét, ugyanezt a teljesítmény hosszú távon jelentős melegedéssel így jelentős élettartam rövidüléssel járhat. Mivel a külső alkalmazásoknak (valószínű) nincs úgy ráhatásuk a LED fényerejére, mint a gyári szoftvernek, ezért érdemes a mindennapokban inkább a redőnyön bekapcsolni a zseblámpát.
-
Hikvision
senior tag
Nálam is hibátlan a nem fogadott hívás jelzés, és a kijelző is, Vodás előrendelt s9+
20 éve a PH-n.
-
Hmm, lehet, hogy azoknál jön elő a híváskijelzős hiba, akik 2 simmel használják a készüléket?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Gabmami
tag
válasz ForRedGlory #1310 üzenetére
Vodafonos vagyok a másik kártya upc-s és egyiken sincs nem fogadott hívás jelzés Írtam a Samsungnak még nem kaptam választ. Sem hívni sem pedig chatelni nem sikerült velük, ezért írtam.
-
ragehu
csendes tag
válasz spanglee001 #1312 üzenetére
Köszi, ez elég bíztató
-
spanglee001
addikt
telekom független s9+ jelzi felül az értesítéseken. a led is jelzi, a hívásnaplóban is benne van, a hiya hívásazonsító alkalmazás szintén jelzi billentyűzet feloldás után egyből hogy volt nem fogadott, és ki is is listázza hogy mennyi volt és miylen számokon mint az értesítési sávon. viszont mivel azokra rákattintok bevisz a hívásnaplóba, nemlátom hogy volt e a telefon ikonon szám, mert a hiya kitakarja, de végülis a lényeg hogy esélytelen nem észrevenni, hogy elmulasztott hívás volt. bluetooth fejesen 10 óra zenét hallgattam már 2x 5 órát egyhuzamban hiba nélkül. a wifi jelet nem láttam eldobni még 1x sem, filmeztem a telón és játszottam elég sokat, a kijelző mindenütt érzékel és tökéletes képe van. gyári launcher van samsung témaáruházból témával.
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
ragehu
csendes tag
válasz concrete86 #1309 üzenetére
Tényleg úgy lehetne, hogy teljes lista a feltelepített alkalmazásokról, s lehet, kiderül, mi a közös pont a nem jól működő rendszerek esetében.
Csak jó lenne, ha nem a vevők lennének a béta teszterek, hanem még a cég, mielőtt kiadja az új modellt
-
ForRedGlory
félisten
Itt sincs gond egyelőre... viszont, ha ez csak a Telenorosokat érinti az elég ciki a Mate 10 Pro fiaskójuk után... bár ebben az esetben inkább a Samsung a ludas.
-
concrete86
aktív tag
Üdv.
Független, SES-ból vásárolt, dual simes az enyém. A főkártya vodás, a másik telekomos. Az itt javasolt összes beállítást megpróbáltam már, 90%-ban most jó, a maradékban még mindig nem jelzi. Ötletem nincs, mert random választja ki, mit nem mutat. A Skynet öntudatra ébredt...
-
Darth11
aktív tag
Nekem függetlne S9+ van, előrendeléses media marktos, első napon vettem át és még nem volt ilyen problémám.
Eddig, ha jól láttam csak telenorosokat érint? -
inflator
tag
Sziasztok!
Nekem is hálózatfüggetlen, előrendelt S9+-om van, telenoros simmel.
Nem jelezte a nem fogadott hívásokat.
Kipróbáltam hogy kikapcsolom a hívóazonosító és spam védelmet és láss csodát most jelzi... De ez így nem normális, jól gondolom?!
Köszi a tippet @juhit
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest