Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 10
-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
concrete86
aktív tag
-
concrete86
aktív tag
Annak örülnék a legjobban, ha visszavennék a telefont, én meg a pénzemet. S8-on baromi hasznos volt ez a spam szűrő, ezért (is) vettem új telóként s9-et.
-
concrete86
aktív tag
Tudtok Budapesten, személyesen átvehető hátlapi védőfóliát? Az se baj, ha üveg.
-
concrete86
aktív tag
Tudtok olyan megoldást mondani, amivel egy pc-n lévő android biztonsági mentést rá tudok varázsolni egy iphone-ra? Vagy fordítva.
Mi van akkor, ha éppen nincs már meg a másik telefonom, amikor megvettem az újat és az egyik ios, a másik android?
Pls. help, köszi.
-
concrete86
aktív tag
válasz petesejt #1489 üzenetére
#1492 kulturáltabb és értelmesebb választ adott, mint amilyet én tudtam volna.
Fel merem vállalni azon véleményemet, miszerint igen, az egyik legnagyobb cég a világon a csúcskategóriás termékét mikor kiadja, adja ki hibátlanul. Mint a mosógépeit, TV-it. Működnek. Nem robbannak fel és ellátják a funkciójukat.Nyilván nem ismerjük egymást, de én feltételezem rólatok, hogy azért vagytok itt, mert nem vagytok teljesen hozzá nem értők. Éppen ezért nem akartam feleslegesen leírni, hogy valószínűleg nem a candy crush-tól, meg a onedrive-tól hülyült meg az amúgy tökéletes telefonom.
A Te példád a GPS volt egy olyan app miatt, ami kapcsolgatta ezeket a funkciókat.Lényeg a lényeg, szerintem ne másokat akarj megtéríteni, inkább csak simán mutass példát, ha adni szeretnél valamit az emberiségnek.
No offense, defense.
-
concrete86
aktív tag
válasz hroberto #1465 üzenetére
Csak próbáltam rávilágítani, hogy ez a premium assistance kb. abban merül ki, hogy ingyen letörlik a telefonomat és megállapítják, amit már mi is tudunk.. Kétszer tettem fel a kérdést, hogy mikorra tervezik a szoftverfrissítést. Szerintem direkt nem vették észre.. Ma elkezdtem keresni egy iX-et, cserébe ezért a telóért..
-
concrete86
aktív tag
válasz Hikvision #1456 üzenetére
Felhívott a SES Westend, valamilyen okmányomról kérnek fotót, de a lényeg:
Többen mentek hozzájuk a missed calls-dologgal már, szoftveres javítást igényel. Hogy az mikor jön ki, nem tudják.
A másik lényeg: szerintük nincs elállási jogom, mert személyesen rendeltem elő. Tudomásom szerint pont az a lényege az elállásnak, hogy vásárlás előtt nem volt alkalmam kipróbálni a készüléket.. Tapasztalatok? -
concrete86
aktív tag
válasz concrete86 #1404 üzenetére
"Tisztelt ....
Köszönjük visszajelzését.
Sajnálattal értesültünk arról, hogy a Samsung Electronics Magyar Zrt. által nyújtott szolgáltatással nem volt elégedett. Elnézését kérjük a kellemetlenségek miatt!
Ügyfeleink elégedettsége kiemelten fontos számunkra, így folyamatosan arra törekszünk, hogy szolgáltatásainkat jobbá tegyük. Szeretnénk biztosítani Önt, hogy észrevételét rögzítettük.
Ebben az esetben az Ön szíves figyelmébe ajánljuk Prémium Távkezelés szolgáltatásunkat is, amelynek keretében technikus szakértőnk az Ön engedélyével rá tud csatlakozni a készülékre és a telefon működését, beállításait közösen ellenőrizhetik.
Ehhez mindössze a Smart Tutor alkalmazás letöltése (a Play Áruházból vagy a Galaxy Appsból) és megfelelő internetkapcsolat szükséges (az esetleges többletköltség elkerülése végett a WiFi kapcsolatot javasoljuk). A szolgáltatásról a következő linkre kattintva talál bővebb információt: http://www.samsung.com/hu/remotesupport/
Amennyiben igénybe szeretné venni ezt a díjmentes szolgáltatásunkat, kérjük, jelöljön meg egy alkalmas időpontot és egy telefonszámot, amelyen kereshetjük, vagy pedig hívja bizalommal ügyfélszolgálatunkat a 06 80 726 7864-es telefonszámon, és így lehetőség nyílik időpontot egyeztetni.
Bízunk benne, hogy válaszunk hasznosnak és teljes körűnek bizonyult az Ön számára és sikerül mihamarabb igényeinek megfelelően használni a telefonkészüléket.
Továbbra is készséggel állunk szíves rendelkezésére e-mailben, a honlapunkon megtalálható online chaten, vagy pedig a díjmentesen hívható 06-80/726-7864-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon bármely, Samsung termékekkel kapcsolatos kérdés esetén...."
-
concrete86
aktív tag
válasz concrete86 #1380 üzenetére
"Tisztelt ..!
Sajnálattal olvasom, hogy problémámra reakcióként egy bemásolt, sablonszerű üzenetet kaptam. Tájékoztatom, hogy az Ön állításával ellentétben tudomásom van róla, hogy már más is jelezte ugyanezt az anomáliát a nem fogadott hívások kijelzésével kapcsolatban. A gond a Samsung Galaxy S9 és S9+-ra fejlesztett Android Oreo-verzióval lehet, így az én telefonom esetleges szervizelésével, szétszedésével, az adataim törlésével csak még több kellemetlenséget okoznának számomra - megjegyzem, feleslegesen.
Ha a közel 300.000. Ft-ért megvásárolt készülék vonatkozásában jelzetteket szíveskednének megvizsgálni, azt megköszönöm.
Szintén hálás lennék, ha levelezésünket - jelen válaszommal együtt - továbbítaná egy kompetens személynek, akitől érdemi információt kaphatok, hogy nagyjából mikorra tervezik a szoftvert javítani, tekintettel arra, hogy a telefont így telefonnak nem tudom nevezni. Amennyiben ez nem lehetséges, úgy kérem, szíveskedjen párbeszédünket (szintén jelen levelemmel együtt) továbbítani felettesének. Mielőbbi válaszukat köszönöm és várom, figyelemmel arra, hogy a vásárlástól elállási jogom már csak két napig van.Tisztelettel:
..."
-
concrete86
aktív tag
Ha megrázzátok a telefont, Nektek is lötyög valami benne? És mi az a valami?
-
concrete86
aktív tag
"....Köszönjük, hogy kérésével megkeresett bennünket.
Sajnáljuk a tapasztalt kellemetlenséget.
Engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy amennyiben gyári visszaállítás után is tapasztalja a jelenséget, szervizes kivizsgálásra lesz szükség.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy Ügyfélszolgálatunkra nem érkeztek hasonló visszajelzések, azonban észrevételét rögzítettük rendszerünkben.
Mivel az Ön készüléke prémium kategóriás, a www.samsung.com/hu oldalon történő regisztrációt követően a My Samsung profilon belül Szervizfutár szolgáltatást is igényelhet hozzá. Ennek előnye, hogy Önnek nem kell befáradnia márkaszervizünkbe, hanem kollégáink házhoz mennek a készülékért, és a javítás idejére kölcsönkészüléket is biztosítanak, illetve a készülék állapotának függvényében ingyenes adatmentést is vállalnak.
A https://my.samsung.hu/assistance linken bővebben is olvashat ezekről a lehetőségekről.
Ha személyesen szeretné beszállítani a készüléket egy közel eső márkaszervizünkbe, a következő linken kereshet rá az elérhetőségekre: http://www.samsung.com/hu/support/servicelocation/
Gyors, 120 perces javítást is végeznek márkaszervizeink. A gyors javítás hibajelenség és a javítási típus függvényében változik. Emellett, a javítás idejére cserekészüléket is biztosítanak a készlet erejéig.
Bízunk benne, hogy válaszunk hasznosnak és teljes körűnek bizonyult az Ön számára és sikerül mihamarabb igényeinek megfelelően használni a telefonkészüléket.
Továbbra is készséggel állunk szíves rendelkezésére e-mailben, a honlapunkon megtalálható online chaten, vagy pedig a díjmentesen hívható 06-80/726-7864-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon bármely, Samsung termékekkel kapcsolatos kérdés esetén....."
Nagyszerű sablonduma a missed calls-jelenségre. Pedig még ezt a fórumot is belinkeltem nekik.
-
concrete86
aktív tag
Arra van módszer, hogy zárolt képernyőnél ne tudjam lehúzni az értesítési sávot? (hogy ne lehessen állítgatni a gyorskapcsolókat)
-
concrete86
aktív tag
válasz balika333 #1369 üzenetére
Engem egy dolog tart vissza: ha nem iphone-t vennék helyette, akkor elméletben bármelyik mobilnál előfordulhat ez, amelyiken oreo fut. Ha nem javítják ki hamar, akkor vissza kell valahogyan varázsolni a 7-es androidot. Ha létezik erre egyáltalán.. Nem tudom, bizonytalan vagyok. Csak remélni tudom, hogy kapok választ a samsungtól és, hogy már készülőben a javítás...
-
concrete86
aktív tag
válasz csorbajeno #1344 üzenetére
Az jó, S7, S8nál sem tűnt fel..
-
concrete86
aktív tag
Amúgy csak nekem újdonság, hogy a gyári óra ikonja mutatja a pontos időt folyamatosan?
Erre bezzeg volt idejük... -
concrete86
aktív tag
Üdv.
Független, SES-ból vásárolt, dual simes az enyém. A főkártya vodás, a másik telekomos. Az itt javasolt összes beállítást megpróbáltam már, 90%-ban most jó, a maradékban még mindig nem jelzi. Ötletem nincs, mert random választja ki, mit nem mutat. A Skynet öntudatra ébredt...
-
concrete86
aktív tag
Bocs, ha már volt, de:
Szerintetek az iX portrait módja tényleg a "truedepth" kameráján múlik? Nincs valami jó kis app a mi telónkra is, ami nagyon pontosan ismeri fel az arcot és alakítja kedvünkre a hátteret? Pl. nagyon tetszik az, amikor besötétíti a hátteret a telefon.
Az S9-ben van szelfi fókusz, tehát elméletben tudná a dolgát. -
concrete86
aktív tag
válasz csorbajeno #1199 üzenetére
A lekerekített szélek nekem is elnyerték a tetszésemet, ettől teljesen egyedi lett, amit az iphone-on kívül szerintem igazán eddig senki sem mondhatott el, csak most a Samsung.
De az android nekem egyre csak nagyobb csalódás, és egyre idegesítőbb hiányosságai/hibái vannak. Felfoghatatlan összegek vándorolnak másodpercenként a zsebekbe, és ebből többet kellene arra fordítani, hogy ne a stressz-érzést verje bele az emberekbe, hanem az elégedettségét. Hiába az ezermagos processzor, ha egy halom f*s fut rajta.
Mutassa meg valaki, hogyan kell iOS-t portolni a telefonomra és megcsinálom. Egyszerű a rendszer, de legalább működik (mondom ezt úgy, hogy eddig sosem volt saját iphoneom, viszont minden ismerősöm egybehangzóan állítja). -
concrete86
aktív tag
válasz csorbajeno #1197 üzenetére
MAradok persze, csak a pofám nagy.
Mindig eltervezem, hogy most aztán iphone-ra váltok, de mire bemegyek a boltba, csak a "samsung" hagyja el a számat.
Kicsit kevesebb időt kellene tölteni az android továbbfejlesztésével, és többet a tökéletesítésével. Szerintem senki sem bánná, ha megállnák 8.0-án, de az legyen hibátlan. Akit meg zavar a kinézet, annak van launcher, meg ios.
Köszi még1x! -
concrete86
aktív tag
válasz csorbajeno #1194 üzenetére
Egyszerűen hibátlan. Be volt kapcsolva. Kikapcsoltam, most működik. És megjegyezném, most kiírja a jelvényen is a számot, ez előtt meg még azt sem. Azt hiszem, publikálnod kell más fórumokon is ezt.
Részemről köszönöm szépen, de attól még felháborító...Szerk.: javasolt az összefoglalóba betenni.
[ Szerkesztve ]
-
concrete86
aktív tag
válasz csorbajeno #1193 üzenetére
Igen, részemről is csak egy kétségbeesett próbálkozás volt. Semmilyen launcher, vagy egyéb - általam bezavarónak ítélhető - alkalmazás nincs telepítve. Teszteltem, újraindítás után 1 alkalommal működik az értesítés jelzése, a többinél pedig már nem. (Ez talán egy jó irány lehet a probléma megoldásához való eljutásig.)
Ha esetleg valakinek frissen visszaállított rendszere van, vagy tervezi a teljes wipe-ot, feltétlenül tesztelje a közösség érdekében!!
Nagyon sokat gugliztam a témában, de a legtöbb ilyen probléma a gyáritól eltérő launcher miatt volt. Sokat mondták még a Contacts - alkalmazás értesítési beállításait, de nálam pl. nem is engedi letiltani őket.
Ha lenne dual simes iphone X, már nem ebben a fórumban lennék..
-
concrete86
aktív tag
Ok, még mindig sz*r.
-
concrete86
aktív tag
Most letöröltem a samsung böngésző adblockerét. Eddig 1-ből 1 nem fogadott hívást kijelzett. Mindjárt tesztelni fogom.
(Akkor is felháborító, ha ezt 1 hét alatt jelzi 10000 ember[oreo fail] pl., akkor miért küzdünk még mindig ezzel...) -
concrete86
aktív tag
válasz crane75 #1167 üzenetére
Ez a nem fogadott hívás dolog baromira idegesít! Egy telefon fő funkciója a telefonálás és az ezzel kapcsolatos dolgok. Pont erre nem figyelnek a fejlesztők? Most meg minden sz*rra értesítést kapok, remélem, így legalább nem maradok le a missed calls-ról...
[ Szerkesztve ]
-
concrete86
aktív tag
Helló. Ma kezdte a telefon, hogy nem jelzi a nem fogadott hívásokat, csak a hívásnaplóban látom azokat. Már újraindítottam, utána 1 hívásra megjavult, de megint nem jelez. Melyik alkalmazás adatait töröljem? Nem szeretnék wipe-olni. Van ötletetek? Köszi.
-
concrete86
aktív tag
válasz concrete86 #1027 üzenetére
Ja, nem arra válaszoltam amit kérdezel. Nem tudom a nevét.
-
concrete86
aktív tag
Sziasztok, gyári töltőfej+gyári S8 wireless töltőpad+gyári kábellel sem találom a telefonban a gyorstöltés lehetőségét. Tudnátok egy képernyőképet adni róla?
-
concrete86
aktív tag
Gyerekek, a Westendben olyan tartozékboltot találtam, hogy majdnem elsírtam magam az örömtől. 1500-ért olyan szilikon tokot vettem, hogy nem is akarok mást rátenni soha!
-
concrete86
aktív tag
válasz Leonardo91 #988 üzenetére
Számla van, külsőre és adottságokra egyezik az eredetivel. Meglátjuk...
-
concrete86
aktív tag
Üdv!
Nagy a bajom, itt fekszik az S9 az S8 gyári wireless töltőpadján, de a vezeték nélküli gyorstöltés bekapcsolásának opciója hiányzik a helyéről (akkumulátor, speciális beállítások), csak a kábeles gyorstöltés van ott. Nem találom sehol, tudnátok segíteni?
-
concrete86
aktív tag
válasz petesejt #899 üzenetére
Nem próbáltam, de fél órája nem akar már scanneltetni, remélem, így is marad.
Más: szerinted tényleg betehetném a gépbe a hyperknit-et? Nem tudom így rátenni a telefonra..Rendeltem egy ilyet, ha megjön 100 év múlva, akkor majd megírom a tapasztalatokat:
https://www.ebay.com/itm/361940872826 -
concrete86
aktív tag
válasz csorbajeno #875 üzenetére
Csak a scan-t kéri, megteszem, gratulál, használom. Kilépek a PC-n, és újból kéri. Dual kártyás a telefonom, minden az új kártyáról megy, de vibernek a régi van beregisztrálva. Elméletben ez nem okozhat gondot.
-
concrete86
aktív tag
válasz ForRedGlory #835 üzenetére
És ezt hogyan kellene elérni? Light program, 30 fokon 400-as centrivel?
Meg amúgy baromi nehezen megy fel/jön le. Már "várom", mikor karcolja szét ez is a sarkait a telefonnak, mint az S8-nak a clear view tok. -
concrete86
aktív tag
Visszaszívom a hyperknit istenítését, úgy szöszöl, mint a k*vaisten.. Amivel nem is lenne baj, de előbb-utóbb beszorul a kosz az illesztések közé.
-
concrete86
aktív tag
S9 dual sim, hyperknit, nagyon szuper teló! De mióta átraktam a sim kártyát, a PC-n a viber minden egyes megnyitásnál be akarja scanneltetni a telefonnal a QR kódot.. Van arra ötlet, hogy ezt miért csinálja?
-
concrete86
aktív tag
Ha hülye kérdés, akkor bocs, de miért nem lehet szoftveresen megoldani, hogy rögzítsünk adott appokat, amiket nem lőhet ki a memóriából?
-
concrete86
aktív tag
Üdv!
Nagyon sokat vacilláltam az iPhone X és az S9 között, végül az utóbbi lett. iPhone-om sosem volt, de valami újdonságra vágytam + tetszenek az elülső kamera feature-jei a X-en. Végül az olcsóság és a SES 24 havi 0% THM győzött.
Azt szeretném kérdezni, tudtok-e valami app-ot androidra, amivel hasonló effekteket lehet elérni, mint a X elülső kamerájának portré módja? Vagy ez hardveres funkció lenne?
-
concrete86
aktív tag
Ezen sokat jár az agyam: ha valaki kiveri a kezemből, az addig nem megy sehova, míg ki nem fizeti a javítási költséget..
Az S8-am mindig egy clear coverben volt, na, valami olyasmivel megelégednék. Kicsit idegesít, hogy a hivatalos megjelenésig szinte minden boltban csak rendelhetőek a nem gyári tokok, még a megjelenés napjától is 4-5 nap a beérkezésig.
-
concrete86
aktív tag
Aki már fogott ilyeneket a kezébe.. Gyári tokok közül melyik a legvékonyabb? A Samsungos srác azt mondta, a hyperknit.
-
concrete86
aktív tag
válasz wong kok wah #658 üzenetére
Igen, addig standby módba kerül a másik. (ezt olvastam, de én is 2 simmel fogom használni)
-
concrete86
aktív tag
válasz DonaldJames #651 üzenetére
Köszi, ez jó lenne, csak most pont zárva lesznek+ "külső raktáron" van a készlet. Pénteken a kezemben a teló, de akkor marad a gyári. Köszi!
-
concrete86
aktív tag
Helló.
A behajtható (vagy hogyhívják, pl. Led view) tokokkal vigyázzatok, mert nagyon tudja karcolni a kijelzőt a por.
Tudtok ajánlani magyon vékony, nagyon átlátszó, minőségi tokot, ami nem takarja el a szép korallkék színt? Lehetőleg ne külföldről, nincs időm várni.
[ Szerkesztve ]
-
concrete86
aktív tag
Megvan a teló!
Tudtok helyet, ahol személyesen tudok venni Ringke tokot, és/vagy gyári tokot ár alatt?
-
concrete86
aktív tag
Üdvözletem!
Nem reklám, de szeretném akkor is elmondani, hogy a Westendben lévő boltnál még udvariasabb kiszolgálásban nem volt részem. Ugyan csak e-mailen, később telefonon beszéltem velük, de le a kalappal.
14-éig még lehet bevinni telefont s 30ezres kuponért. Kikötés: működjön, ne legyen törött, minimum egy töltőkábel kell mellé. Az sem baj, ha nincs a listájukban. (Szerintem valami adományként gyűjthetik őket)
16-án már el lehet menni a telókért, de akár előtte is lehet rendezni az anyagiakat (én pl. a 24 havi ingyen hitelt ma fogom.)S8-am van, de átveszik tőlem, így végső soron nem lesz telóm. Marad az S9, a nagytestvért biztos kiejteném a kezemből. Új előfizut is veszek, új számmal, ezért jó a dual sim. Összességében nem cseréltem volna le az S8-at, oreoval még jobb, mint volt (kivéve a vibert, amire néha várnom kell fél percet).
Sajnálom, hogy nincs ezüst, de most kipróbálom a kéket.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Garmin topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Path of Exile 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asszociációs játék. :)
- DIGI Mobil
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest