Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
telekom független s9+ jelzi felül az értesítéseken. a led is jelzi, a hívásnaplóban is benne van, a hiya hívásazonsító alkalmazás szintén jelzi billentyűzet feloldás után egyből hogy volt nem fogadott, és ki is is listázza hogy mennyi volt és miylen számokon mint az értesítési sávon. viszont mivel azokra rákattintok bevisz a hívásnaplóba, nemlátom hogy volt e a telefon ikonon szám, mert a hiya kitakarja, de végülis a lényeg hogy esélytelen nem észrevenni, hogy elmulasztott hívás volt. bluetooth fejesen 10 óra zenét hallgattam már 2x 5 órát egyhuzamban hiba nélkül. a wifi jelet nem láttam eldobni még 1x sem, filmeztem a telón és játszottam elég sokat, a kijelző mindenütt érzékel és tökéletes képe van. gyári launcher van samsung témaáruházból témával.
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
-
addikt
Semmi fizikai/hardveres hiba nincs nálam, amit eddig valaki is említett, sőt a BT is rendben működik. WiFi néha eldobja magát, mondjuk azonnal visszacsatlakozik, de annál megint csak driver gondra tippelek.
Ami van, az az AOD eltűnése (nem jelenik meg egy idő után), nem fogadott hívások jelzése és hasonló Oreo szoftveres gondok, amiket biztosan javítani fognak.
-
Gubu0101
veterán
Nekem tesztelve házimozi/füles és mind 2 bluetooth,tökéletesen működik
S8-ról váltottam és bátran kijelentem,hogy nem csalódtam,sőt nagyon is meg vagyok elégedve.
Azt hittem,szinte ugyan azt kapom mint az S8 de tévedtem,tud meglepetéseket okozni(pozitív).
Főleg zenehallgatás téren(napi 12 óra)fülessel szóval én 101%-an megvagyok elégedve[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
-
SanyikaDC
tag
Genyo es tenyleg... A kijelzo az edge mellett butan mutat videoknal remelem csak szoftveresen kell rendberakniuk a kamera kijelzo dolgot
[ Szerkesztve ]
Galaxy S20+5G (cosmic gray) /Galaxy S9+ (midnight black) /Galaxy S7 Edge (black onyx) /HTC Uno - Black ^.^ /Samsung Galaxy S4 (R.I.P.)/Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 - JellyMod 4.0/CoCore 6.8
-
SanyikaDC
tag
Néztem gépen is és ott is az volt az eredmény nálam a kijelzővel nincs baj... szerintem gyönyörű
[ Szerkesztve ]
Galaxy S20+5G (cosmic gray) /Galaxy S9+ (midnight black) /Galaxy S7 Edge (black onyx) /HTC Uno - Black ^.^ /Samsung Galaxy S4 (R.I.P.)/Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 - JellyMod 4.0/CoCore 6.8
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest