Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mSchumi87
senior tag
válasz OCTAMD #10012 üzenetére
Igen, koszi szépen a segitséget, remelem jol csinaltam, bekapcsolásnal mar deutsch-t írt, majd a kovetkezo frissitésnel derul ki igazan hogy jon e OTA-n a frissités a DBT-re, de a teloba mar DBT/ORX, DBT/ATO írt. Gondolom a másik azert ATO, mert abba még nem volt SIM kártya, mivel dual SIM-es.
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
takcslajos1
tag
-
takcslajos1
tag
Gugliztam ezzel kapcsolatban, hogy S9, OXM, G965F, stb., de értelmes cikket, ilyesmit nem találtam (angol nyelvű is jó).
Tudtok valahol egy részletesebb írást, ami ezeket elmagyarázza? CSC, etc.
Azt tudom pl., hogy XEH az a magyar független régiókód és DBT firmware mehet rá, de hogy melyik mehet és melyik nem pl., azt nem. Elvileg bármely Exynos Dual sim modellre bármely firmware rámegy téglázás nélkül?
Csak érdekelnek ezek, inkább belemélyedek ebbe néhány órára, minthogy totál tudáshomályban éljek. A hogyanokat nagyrészt már tudom (pl. flash Odinnal), de érdekelnének a miértek is, csak van ehhez valahol egy hosszabb írás.
Köszi előre is, ha tud valaki valamit linkelni. -
-
No.01
őstag
-
törölt tag
Na jó, akkor erről majd beszéljünk még, bár igazából nincs sok jelentősége, hogy milyen régiós.
De ha jól értelmezem, akkor arról van szó, hogy ha nekem fent van egy bizonyos szoftver verzió, és időközben megjelent a Magyar verzióra is ugyanaz, akkor csináljak egy hard reset-et sim kártya nélkül, és elméletileg amikor újra beteszem a sim kártyát, bekapcsolom, akkor fel kellene ajánlania, hogy áttérjek XEH régióra.
Jól gondoltam?[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
"2 A Samsung által az alapjótállási időn és a kiterjesztett Samsung jótállási időn felül vállalt kiegészítő jótállás kizárólag akkor érvényes, ha azt a fogyasztó ellenérték fejében megvásárolja. A kiegészítő jótállást az alapjótállás és a kiterjesztett Samsung jótállás időtartama alatt lehet megvásárolni; ennek részletes feltételeiről a Samsung jelen jótállási jegy borítóján feltüntetett elérhetőségein lehet információt szerezni. Abban az esetben, ha a fogyasztó ezzel a lehetőséggel nem él a megadott időszakon belül, kiegészítő jótállásra nem jogosult. A kiegészítő jótállás a kiterjesztett Samsung jótállással megegyező szolgáltatást nyújt."
Hát ezt nyílván nem véletlen írja a samu az új garanciális feltételek között
De persze van az akinenek nem jut el rögtön az infó meg az oldalt is újra kell szerkeszteni az új regisztrációhoz mivel mindenkit kitöröltek belőle.
Itt már írták másnak is "Ha nem érted ne foglalkozz velle"
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest