Hirdetés
-
IT café
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibike8
őstag
válasz
dragon1993 #40880 üzenetére
Én is a közelmúltban intéztem a családban valakinek egy S7 Edge-t amivel semmi gond nincs, de engem piszkosul zavar, hogy az AOD nem aktív az aktív tok becsukásakor. Itt akkor beszélgettünk is kicsit erről. A hétvégén volt a kezemben egy S8+ amiben viszont az AOD a tokban sem kapcsol le így nálam ez döntötte el a kérdést, hogy S7 vagy 8. De szerintem ezzel az okkal egyedül lehetek
-
tibike8
őstag
Sziasztok! Kérdezném azoktól akik ezt a gyári Samsung autós tartót vették a kocsijukba, hogy alapból adnak olyan öntapadós lapot amit pl. műszerfalra lehet ragasztani, hogy majd arra menjen a tartó tappancsa?
-
tibike8
őstag
Sziasztok!
Aki használ ezen WhatsAppot, hogy sikerült beállítani, hogy hanggal is jelezzen, ha jön üzi? Nem rezeg és hangot sem ad. Csak a kis ikon jelenik meg, hogy üzi jött illetve felugrik az ablak, ha azt bekapcsolom. Az értesítéseknél mindenhol engedélyeztem ahol láttam, hogy kell. Illetve a Viber, Hangout mg a társai hanggal jeleznek is. -
tibike8
őstag
válasz
wolfman-72 #39424 üzenetére
Videókat én is néztem és olyat is láttam amiben pár mp után is ott maradt az óra és nem sötétült el. Ezért is kérdeztem rá. És tök jó, hogy mindenfélét meg tud jeleníteni a csukott fedél, csak nem magától hanem csak ha megnyomom az oldalsó gombot. Legalább eseménykor mutathatná egy ideig mint amikor behajtom a fedelet. Na de hát a samu nem így akarta. Így marad a kompromisszum és ha leteszem valahova, kihajtom a fedelet illetve majd próbálom elmagyarázni apumnak akié a teló, hogy miért nem megy az AOD úgy mint az LG-n. Na de a teló amúgy jó persze, nehogy trollkodásnak tűnjön a véleményem
-
tibike8
őstag
válasz
alcapone386 #39416 üzenetére
Hát az könnyen lehet
-
tibike8
őstag
válasz
alcapone386 #39414 üzenetére
Ezt biztos értenem kellene
-
tibike8
őstag
válasz
alcapone386 #39412 üzenetére
Köszi, de speciel én (egyelőre) egy Nokia 930-at használok és pár éve megy már a kocsiban a QI töltés. És hát igen, a pozitív töltés miatt repülőben van navi közben, de nem repülőben is tartja az akku szintet navi mellett és nagyon picit tölti is (persze más nem megy ilyenkor mint BT kihangosítás meg hasonlók). Másra nem kell vezetés közben csak navira. Na most a samu meg apumé, csak én intéztem neki és most pár napig használom, hogy megismerjem. Úgyis engem fog kérdezni mindennel
Ja és neki nincs QI töltő a kocsijában. Ezt csak én próbáltam volna ma kíváncsiságból a saját kocsimban.
-
tibike8
őstag
válasz
gerner1 #39410 üzenetére
Nagyon köszi a választ. Akkor a nokia töltő nem lesz jó mert ott a teló alján van jellemzően a tekercs, legalábbis az alsó részt, ha hozzáérintem ahol a töltőt is be kell dugni, akkor látják meg egymást ergo itt elkerülik egymástÉs hát akkor ennyit a tokról. Kb 0 beállítási lehetőség van. Van egy G5 is a páromnak és ott simán megy az AOD becsukott aktív tok fedél mellett is. Eszembe nem jutott volna előre, hogy a samu nem tudja ezt. Bár lehet, hogy a másik gyári tok ami ablakos tudja. Bár már mindegy.
-
tibike8
őstag
Sziasztok!
Az imént próbáltam volna kocsiban vezeték nélküli töltővel tölteni a telót és nem történt semmi. Egy Nokia CR-201-el próbáltam. Lehetséges, hogy ennyire válogatós a samu? Vagy nem tudom, hogy a tekercs hol van a samu hátuljában. Lehet, hogy csak máshová esik és ezért nem látják egymást.Illetve néztem a telónál a vezeték nélküli töltés kapcsolót, de ez nincs az adott menüpont alatt nálam. Ez csak akkor jelenik ott meg, ha olyan töltőre teszem? Ezt csak informálódás miatt kérdem mert nincs asztali QI töltőm, pláne gyors, csak a kocsiban van amit írtam.
Valamint nem tudom, hogy csak elsiklottatok felette vagy erre nem tudja hirtelen senki a választ akik mostanában erre járnak?
-
tibike8
őstag
Sziasztok, ma lett beszerezve egy ilyen készülék és volt hozzá egy clear view cover tok is. Azt be lehet állítani, hogy ha a tok fedele be van csukva akkor is menjen az AOD illetve valamit mutasson a kijelző? Tok nélkül ugyebár normálisan megy az AOD állandóan. Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de elég új ez az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest