Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Videó stream letöltése
- OpenMediaVault
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelszókezelők
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
GrmnShepherd #36503 üzenetére
+1 most néztem a képet, ez nem földhöz lett vágva, hanem ki lett dobva a 10.ről az úthenger elé
-
Gercsi
tag
válasz
GrmnShepherd #35039 üzenetére
A kijelző bal oldalán ahol a tok elejét és hátulját össze fogja egy vékony bőrhatású rész ott megjelent egy hosszú csíkban folt. Nem volt tapintható, tehát nem az a tipikus mély karc. Bevittem és egyből elismerték a hibát, a szervíz fóliát ajánlott a tok alá 3K-ért. Wifi-vel is volt baj, folyamatosan eldobálta a hálózatot, 5 hetes a telefon. Most kaptam sms-t hogy kész lett. Szombaton megyek érte.
-
gerner1
nagyúr
válasz
GrmnShepherd #34993 üzenetére
Nincs mit.
-
gerner1
nagyúr
válasz
GrmnShepherd #34987 üzenetére
Esetleg még megnézheted valamelyik NFC nTAG konfigurálós applikációval, hogy egyeltalán látható-e a tok NFC nTAG -ja. Én nTAG konfigurálásra ezt használom. De lehet éppen más is, ami éppen erre alklmas, esetleg talán ez (plö) ....
Egy gyári, valamelyik (nevezzük "LED" toknak) tok menüpontja a Tartozékok -nál:
-
gerner1
nagyúr
válasz
GrmnShepherd #34985 üzenetére
Abban a menüpontban láthatóak, különböző külső kiegészítőkkel kapcsolatos funkciók. Plö, ha már 1 alkalommal a készülék rá lett helyezve vezeték nélküli gyorstöltőre, akkor annak ki/be kapcsolási lehetősége is megjelenik ott.
-
gerner1
nagyúr
válasz
GrmnShepherd #34982 üzenetére
NFC be van kapcsolva? A teló, és a tok, NFC -n közlik egymással, hogy ki - kicsoda. Azt pedig a proximity szenzorból tudja, hogy a fedlap éppen nyitva van, vagy ráhajtva ... A Beállítások ->Speciális funkciók ->Tartozékok -nál, látod a tokot a listában ?
-
GrmnShepherd
tag
válasz
GrmnShepherd #34972 üzenetére
Csináltam közben egy factory resetet, direkt addig nem volt rajta a tok, semmi változás, ebből lehet márkaszerviz lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest