-
IT café
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz torrente777 #2542 üzenetére
Kár, hogy nem szegedi vagy.
-
TODI1111
veterán
válasz torrente777 #2539 üzenetére
Akkor az [ilyen] már kizárva? Pedig ez egy márciusi videó.
-
TODI1111
veterán
válasz torrente777 #2532 üzenetére
Azt nem tudod ide leírni, hogy mi a menete? Többen vagyunk itt akiknek megy a rom letöltés és az odin használata. Ilyen információt közkincsé kellene tenni.
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
válasz torrente777 #2529 üzenetére
Miért privátban az ördögtől való a megoldás?
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
PeteePeti
őstag
válasz torrente777 #1850 üzenetére
Ez azért Ultra gáz szerintem egy 480-ezres telefonnál! Főleg úgy, hogy a csóró 330-as S21 is sokkal jobb ezen a téren! Mondjuk a dolog miértje érdekelne azért, mert hát S21 hardeveresen szinte ugyanaz, mint az Ultra! Érdekes jelenség ez!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Teal'C
veterán
válasz torrente777 #1818 üzenetére
Azt írja hívd fel a szolgáltatót nyilván ők a ludasak mert ugye régen a kártyán volt a szám most meg van egy kártya lecsippantyák és választasz egy sámot vag, a régit rámásolják. Valószinűleg engedélyezni kell.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
kengyel
nagyúr
válasz torrente777 #1814 üzenetére
Ez nekem is ismeretlen, egy Samsung telefon sem írta ki. Lett új sim kártya cserélve, azzal is ismeretlen volt.
kengyel
-
veterán
Nekem ott soha nem írt egyik samsungom se telefonszámot. Ez se (Telekom, voda, digi).
Megkerestem private share, nekem is azt írja. Bár eddig azt se tudtam hogy ez az app létezik. Mire jó?[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Ateszpapa
addikt
Nekem kiírja a Telekomos és a Digis számot is.
-
bigdigit
addikt
válasz torrente777 #1818 üzenetére
Nekem se írta ki sose a számomat.De mi az a private share?Sose találkoztam vele.
-
Az előző SIM-nél nem ugyanúgy ismeretlen számot irt? Nekem ott sosem mutatott telefonszámot egy Samsung telefon sem, mindig ismeretlen volt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
wong kok wah
senior tag
Új SIM...
-
TODI1111
veterán
válasz torrente777 #1775 üzenetére
Ez nekem is feltünt, hogy talán kicsit rövidebb távon szakad meg a kapcsolat.
-
Sirandrish
legenda
válasz torrente777 #1138 üzenetére
Némi tagolás nem ártana abba a mondatba. Bár harmadszorra sikerült megértenem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen program, ami...?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Szuper állapotú Samsung S21 Ultra 5G 256GB
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest