-
IT café
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz Zeban58 #6408 üzenetére
Nálam csak és kizárólag a Messenger működik ilyen kiszámíthatatlanul (néha csak akkor jelenít meg új üzeneteket, ha megnyitom, néha gond nélkül, azonnal). De ezt egy rakás másik embertől is hallottam az elmúlt hónapokban a környezetemből (van, akivel SMS-re váltottunk a kapcsolattartásban, mert egyikünk sem kapja meg időben az értesítéseket a Messengeren), és egyikük sem használ S21U-t, de még csak nem is Samsung a többségük...
Ez csak és kizárólag a Messenger hibája (meg a Facebooké, Metáé, mindenkié, akinek köze van ezekhez). De valóban borzasztó irritáló. És egyelőre nem tudom megoldani sehogy sem... -
NvidiaRTX
őstag
Hála Istennek ez nálam jól működik de vannak más idegesítő dolgok ami miatt már rég visszaadtam volna a telót a Telekom-nak ha lehetne.
Hibák: (Android12)
Az a kib...ott Adaptív kijelző dolog nálam egyszerűen nem akar rendesen működni.
Ez azt jelenti, hogy bebugzódik a dolog és soha többé semmilyen körülmények között nem vált le 60Hz-re. Folyamat 120Hz megy még a AOD-on is és videó nézés közben is.
Ezt egy időben a Galaxy Max Hz progival tudtam orvosolni de az is bugos volt akkor meg néha teló feloldás után beállt 60Hz-re a kijelző annak ellenére hogy Adaptív volt neki beállítva.
Szal ezt a progit töröltem is telóról azóta az Adaptivot használom de mivel bugos ezért valamit kellett vele csinálnom.
Felfedeztem a Bixby Rutinokat és ott írtam pár olyat hogy telefonáláskor vagy játék közben vagy kamera közben álljon át Normálra a kijelző.
Ez először még működött is aztán egy idő után telefonálás után szépen Normál 60Hz-en maradt nem váltott vissza Adaptív-ra. De most játék után is azt veszem észre akadozik a home screen na mondom 60Hz-re megint leváltott és nem ba...meg Adaptívon beállításon van és 60Hz-en megy a kijelző.
Átváltom Normálra majd megint Adaptíva megint 60Hz-en megy a kijelző.
Hát csak úgy sikerült újra az Adaptív 120Hz ha restartoltam a telót.
Átváltottam eSIM-re de az üzemidőm ugyan olyan gyatra maradt mint volt, 1%-al sem lett jobb.
Ugyan úgy 4-5%-ot merül a teló éjszaka mint a rendes SIM esetében.
Tegnap találkoztam olyan játékkal ami a menübe érve fehér grafikai bugot okoz.. a menü elemek láthatóak de maga a játék részei nem. Hát ilyet sem láttam még..
Természetesen ingame ugyan ez fogad.
(Galaxy Tab S6-on és A52S-en is ez a game tökéletesen fut bug nélkül MIR 4)
Komolyan mondom ez a telefon ilyen formában kriminális.
Mondják hogy a MIUI bug-os akkor ez mi?
Persze tudom nálatok minden tökéleset de bocs ezt nem hiszem el.
Nálatok is ugyan ilyen bugos Android 12-vel csak te nem veszitek észre hogy a telón nem úgy működik az Adaptív dolog ahogy kellene.
Még a színek a kijelzőn is mások lesznek ha Hz-et vált a teló de ezt nem mindenki látja.
Pedig Android 12 telepítés után rögtön csináltam Faktori Reset-et ahogy írtátok!
Úgy döntöttem maradok 60Hz-en mert ez az Adaptív dolog még mindig gyerek cipő és az akut is zabálja a 120Hz. Maradjon meg a nagy képernyőfrissítés a gémör TV-k és monitorok kiváltsága.
Vagy hordjál magadnál egy pówerbankot vagy tegyél a telóra egy ilyet: [kép]
Megvettem azt az Aramid tokot amit itt linkeltetek tényleg tök vékony, de az oldal védelem nulla és ha leesne a teló valszeg összetörne benne a teló.
Aliról rendeltem egy tokot 1700Ft-ért az mérföldekkel dizájnosabb és többet is véd mint 10k-ért az a papírvékony valami.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
iceQ!
addikt
Frissítés után a Messenger rosszalkodott, reinstall megoldotta a problémát. Ugyan az volt mint nálad, beléptem egyből megjött. Próbáld ki hátha segít.
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 ultra 12/256GB megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest