-
IT café
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
takcslajos1
tag
válasz rstwingo #3813 üzenetére
Köszi, letöltöttem. Szerintem jövő hétvégén odinozok is egyet, csak most sokat dolgozom, meg megyek nyaralni is
A #3815-ös fejfájásom amúgy nem tudom hogy, de magától megoldódott az Ultrán is. Amúgy angol nyelvre állításkor működött a Hey Google, de most már úgy is, hogy magyarul van, most már hála égnek nem szürkül el magyar nyelvnél sem a lehetőség
-
Schuler888
senior tag
válasz rstwingo #4443 üzenetére
Csakhogy a telekomos keszulekekre amiket telekomos szamlaval garanciaztatsz a tmh a hivatalos rom nem a xeh. Nem veletlen szorakozik vele a telekom..tehat ha lecsereled joguk van megtagadni a garanciat, aszf ben le is van irva
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
kkdesign
senior tag
válasz rstwingo #4451 üzenetére
Erre erősítettek rá, hogy HA visszateszed. és HA szerencséd van, nem billen, de ahogy fórumtárs írta, ha T-s telón nem T-s szoftver van megtagadják a garit, és egyes esetekben ha egyszerűen nem éled fel a kijelző, akkor az egész bukóvári. Hiába 0x0 a knox.
Mindenesetre nekem másik szervizbe való utazást nem ér meg, itthon meg s21 szérián tényleg nem láttam rá szervizen kívüli megoldást, így belenyugodtam abba, h ez TMH marad
Plusz ha már egyik vesém odaadtam a telóért, ha a gariztatása a másik vesém lenne, mehetnék az eurotransplantra, az meg nem jó játék
[ Szerkesztve ]
-
tomi613
aktív tag
válasz rstwingo #4463 üzenetére
De ugye mivel ez home cs nem lesz hard reset? Na a kártya az gond mert e-sim van benne? De az nem tudom mikor aktiválódik, szerintem csak bekapcsolás után.
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
szabeska
addikt
válasz rstwingo #5294 üzenetére
- Felteszed a Simple-t
- Hozzáadod a bankkártyát
- Bekapcsolod az NFC-t
- Regisztrálod az érintéses fizetést
- Beállítod neki az ujjlenyomatos feloldást (Simple)Ennyi, így mennie kell.
2-3 havonta nálam is kér jelszót, ezen kívül soha meg se nyitom az appot, pöccre megy naponta többször a fizetés, fél másodperc alatt.
[ Szerkesztve ]
F1
-
MadMancs
veterán
válasz rstwingo #5294 üzenetére
Szerintem szivatott a pénztáros.
Eleve nem tudod neki megmondani a kártyaszám utolsó 4 számhegyét fizikai kártyáról, mert a digitalizált kártya (amivel fizettél) és a fizikai kártya szám NEM ugyanaz. Meg amúgy sincs hozzá semmi köze.
Feloldom telefont - érintem ezzel ki van fizetve. Nagyon ritkán biztonság miatt szokott még simple app plusz azonosítást kérni érintés után (nekem úgy van beállítva hogy simple jelszó helyett ujjlenyomat is jó neki), de ezt is megvárja legtöbb terminál, a maradék pár darabnál kell újraérintés.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
Merula Alba
tag
válasz rstwingo #5813 üzenetére
Van 5G a csomagomban. Az 5G-t a legtöbb helyen ahol én fordulok meg nem használom. 4G-n van a telefon, és ott leginkább maximumon.
Esetemben a probléma az hogy ha hívást indítok vagy fogadok akkor az adatkapcsolat megszűnik. Nincs internet a telefonon ilyenkor, max WIFI-n. Emiatt pedig nem alkalmas akkor nekem munkára.
Telekom nem talált hibát a szolgáltatásom beállításainál, én pedig a telefon beállításait túrtam át. SIM hibára tippelnék vagy beállítással kapcsolatos gondokra a szolgáltató részéről. De ugye a T makacs, szerintük semmi gond. Ha hazamegyek akkor kipróbálom másik SIM-el, és a sajátomat egy másik eddig ki nem próbált telefonban is. Más tippem nincs már...[ Szerkesztve ]
Ne dumálj, mert nem látok! :-P
-
őstag
válasz rstwingo #6366 üzenetére
Ha töltőre teszem zizzen egyet és ennyi, ott volt egész délután de semmi. Ebből szervíz lesz🤷
Ollie
Igen igazad van, szervíz lesz.
oAcido
Elolvastam, detto ugyan az a jelenség mint nálad, így nem is kinlódom vele, keresem meg a papirjait, remélem ezt nem cseszik el.
Köszi nektek a válaszokat
-
paolinho
őstag
válasz rstwingo #6386 üzenetére
Köszi, ez már régóta megvan, de tuti, nem ez lesz a baj alapja. Az otthoni laptop, és a melóban a céges gépem is simán felismeri a telót. A PC-vel lesz a gond, úgyhogy ott kell kutakodjak, ugyanis asszonykám Redmi Note 9 Pro-ját sem ismerte fel, mint tárterület. Azt is csak töltésig kezelte.
-
MadMancs
veterán
-
MadMancs
veterán
válasz rstwingo #9504 üzenetére
Köszi, fel is repült.
Eddig az egyetlen amit észrevettem hogy Expert Raw kép készítése után feldolgozás közben összeomlik. JPG képet minden esetben menti, de DNG általában már nincs.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest