- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merula Alba
tag
válasz Donki Hóte #9528 üzenetére
Neten találtam.
Igazából arra gondoltam hogy ha így összejöhetne így a meglévő monitorral akkor komoly kis set-up lehetne, illetve arra amire én szeretném bőven ok.
Hogy használod a tiédet? Vezetékes egér/billentyűzet vagy BT-on keresztül?Ne dumálj, mert nem látok! :-P
-
Merula Alba
tag
Sziasztok.
Van egy nagyra becsült régi DVI-os LG monitorom.Felmerült nemrég hogy néha használhatnám a Samsung DEX-et rajta amivel könnyebb lehetne pár dolog a mindennapokban.
Találtam is ilyen hub-ot.
Viszomt ahogy az oldalon is írják, csak megfelelő USB tupe-c port esetén működik. Milyen szabványra kell itt figyelni?
Gondoltam megfejelném egy átalakítóval aztán mehet is.
Vagy van esetleg ennél jobb megoldás is?Ne dumálj, mert nem látok! :-P
-
Merula Alba
tag
Sziasztok.
Úgy rémlik hogy volt valami gyári alkalmazás ahol -10% fényerőt lehetett beállítani. Beállítottam ezt is többek között pénteken, a hétvégén teszteltem. Viszont napsütötte helyeken nem szerepel túl jól így. Ennyire nem kell az energia. Most viszont nem tudom hol lehet kilőni ezt az opciót. Ez alapján rémlik valakinek hogy hol lehet visszaállítani!?Ne dumálj, mert nem látok! :-P
-
Merula Alba
tag
válasz Zsoleszhun #5823 üzenetére
Eszem megáll tisztelt T operátor miatt!
Kipróbáltam volna az SMS küldést amiatt amit mondtál.... Nem tudok M E G I N T küldeni SMS-t, csak fogadni.
Ezzel a problémával már az előző telefonomnál is találkoztam, sokadik hibabejelentés után oldódott meg csak. Most itt megint kezdődik.... Tényleg tele van már nagyon....Ne dumálj, mert nem látok! :-P
-
Merula Alba
tag
válasz rstwingo #5813 üzenetére
Van 5G a csomagomban. Az 5G-t a legtöbb helyen ahol én fordulok meg nem használom. 4G-n van a telefon, és ott leginkább maximumon.
Esetemben a probléma az hogy ha hívást indítok vagy fogadok akkor az adatkapcsolat megszűnik. Nincs internet a telefonon ilyenkor, max WIFI-n. Emiatt pedig nem alkalmas akkor nekem munkára.
Telekom nem talált hibát a szolgáltatásom beállításainál, én pedig a telefon beállításait túrtam át. SIM hibára tippelnék vagy beállítással kapcsolatos gondokra a szolgáltató részéről. De ugye a T makacs, szerintük semmi gond. Ha hazamegyek akkor kipróbálom másik SIM-el, és a sajátomat egy másik eddig ki nem próbált telefonban is. Más tippem nincs már...[ Szerkesztve ]
Ne dumálj, mert nem látok! :-P
-
Merula Alba
tag
válasz Zsoleszhun #5806 üzenetére
Nem hiszem, mert amikor visszakérdeztem akkor mondta hogy Ő arra gyanakszik hogy ex flottásként maradhatott valami rejtett bug a számomon. WTF
[ Szerkesztve ]
-
Merula Alba
tag
2 éves múlt kb. azthiszem. Ennek a SiM-nek annyielőélete volt hogy flottás volt egy ideig ugyanitt. Az egyik T-s ügyintéző már fel merte ajánlani azt is hogy "végső soron adhatunk egy másik számot is". Lassan 20 éve ez a számom.... Azt hittem kiszedem a pult mögül....
[ Szerkesztve ]
-
Merula Alba
tag
válasz Zsoleszhun #5800 üzenetére
-
Merula Alba
tag
válasz MadMancs #5796 üzenetére
Természetesen be van kapcsolva a VoLTE. (Bár már minden opciót kipróbáltam...) Én is ezt mondtam nekik, de csak a sablon dumával jönnek.
ollie: Telekomos a telefon, a helyzet az hogy másik telefonban is ugyanezt produkálja a telefon. De ma még kipróbálom egy másik telefonban is.
TTom65: Egy SIM van benne használva, nem is nagyon szeretnék most bele másikat.
Szégyelhetik magukat... nem hiszem hogy maradok a Telekom-nál.Ne dumálj, mert nem látok! :-P
-
Merula Alba
tag
Sziasztok.
Tegnap kaptam meg az ultrámat. Már kezdtünk összeszokni, munkára is kezdtem befogni amikor egy komoly hibával szembesültem (számomra legalábbis elfogadhatatlan).
Ha telefonálok, akkor nincs mobil adatkapcsolat. H+ jelent meg eddig maximum, pedig a tárcsázás előtt 5G is volt ugyanazon a helyen. Márpedig a munkám elég nagy részét telefonálással töltöm, miközben kell az internet is a céges dolgok miatt. Ha pl. 20-30 percet telefonálok akkor addig nincs hozzáférésem semmihez.
A telefon beállításai sem gyári sem általam beállított módon nem javítottak ezen. A T pedig több alkalommal is visszadobta a panaszomat, mondván szerintük minden beállítás rendben. Találkozott valaki ilyen hibával?
Ha nem oldódik meg a gond akkor vissza kel küldenem sajnos a telefont, nem tudom így használni.Ne dumálj, mert nem látok! :-P
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest