Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- DIGI internet
- Facebook és Messenger
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
őstag
Adb az annyira "hack" (gondolom ettol a szotol paraztal be) mint azok a kreten ragasztorudas/gemkapcsos/ongyujtos "lifehack" videok :D Nem csesz szet semmit, annyit csinalsz hogy adsz olyan engedelyt amit a google csak a rendszer appoknak enged ezert a sima app magatol nem is tudna igenyelni. Lasd gsam. Root-tol azert eleg messze van ez.
-
kekedi
senior tag
Ennél még nem adtam ADB engedélyt, de itt találtam egy kérdést, amire a válasz ez volt.
Szóval nem ugrik a gari.Saját tapasztalat más programmal: GSam Battery Monitor-hoz én hozzá adtam az ADB engedélyt, mert csak így lehet látni, hogy melyik app zabálja az akumulátort. Nem történt semmi a Knox-al.
-
resist
tag
Sziasztok, belépek én is a tulajok körébe, remélem jól választottam, Mi8-ról jövök
Aki esetleg venne, itt van 10% kedvezmény kód: https://i.soreto.com/samsung_hu/k/VJtVdB7d3 -
kano
nagyúr
Ez nem csak root-tal működik?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kekedi
senior tag
macro droidban látok erre lehetőséget.A BBrutint most néztem, nincs olyan feltétel, hogy a képernyő be vagy ki lenne kapcsolva...
Ellenben a macro droidban láttam most ilyet. Nem próbáltam ki, jelnleg épp mást próbálok.
-
kano
nagyúr
A TRX-ről és néha szóba kerül a TMX is.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
ITrex
tag
Valamilyen módon lehet egyébként Bixby Rutinként vagy más egyéb programmal azt megoldani hogy pl. ha 3 percig ki van kapcsolva a kijelző, kikapcsolja automatikusan a mobilnetet? Ha visszakapcsol a kijelző pedig egyből vissza kapcsolja a mobilnetet, amennyiben nem vagyok otthon, vagy itt még nem tartunk?
[ Szerkesztve ]
-
kekedi
senior tag
Ti miről beszélgettek éppen?
-
kano
nagyúr
válasz bexinho23 #1283 üzenetére
TRX az a kondizós, köteleket hajigálós buli.... Nem a telefonszerviz.
-
kano
nagyúr
válasz bexinho23 #1281 üzenetére
THX? A nagy THX annyiért veszi be, amennyiért írja a weboldal...
Ugyan nem tudom ki az a THX, de ...
Mondjuk, ha a TMX-re gondoltál akkor ok.[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Webshopból rendelnék egy készüléket, Xiaomi Mi 9T-t számíttatnék be. Erre 32ezer Ft-ot írt. Mindig vigyázok a telefonjaimra, így ez is makulátlan állapotban van. Ha valóban nincs sérülés a kijelzőn, illetve a készülék is tökéletes állapotban van, akkor a THX azon az áron fogja bevenni, amit a webshop megállapít, ugye?
Amúgy nálatok is hibát dob a kosár megnyitásakor? -
-
bollokcs80
Korrektor
Én tegnap ráraktam kb 30% körül egy 10W-osra, 1,5 órát jelzett a teljes feltöltésig, de tesztprogram szerint kb. 5-6 wattal töltött és kb. 37 fokra melegedett fel az akku.
Gondolkozom egy Xiaomi töltőpadon, ami tudna neki adni 15W-ot, de gondolom azt se használja ki, nem biztos, hogy ér ennyit.
B.Cs.
-
kekedi
senior tag
Ezzel én is így vagyok. Használtam már vezeték nélküli töltést, csak az nem megy, ha közben szeretném nyomkodni a telefont.
Esetleg autóba tudom elképzelni, csak akkor érdemes lehet a klíma szellözőrácsra tenni a töltős tartót szerintem. (nyáron)
(éjszakára is jó lehet, de én mindig nappal töltöm) -
kutga
nagyúr
-
thboxx
aktív tag
Másnál is ennyire gáz (szinte használhatatlan) a qi töltés? Este fél 10kor felraktam 29%-al... hajnali 2 körül volt 57%... úgy! hogy tojást lehetett volna sütni rajta... képletesen persze. Ez így nem egészen az amire számítottam. Pedig ez volt az egyik szempont a választásnál...
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
ITrex
tag
válasz gilfoyle #1247 üzenetére
Én tegnap rendeltem be az olívazöld 128/6GB ram-osat. Szerintem szép lesz élőben. Bevallom őszintén... én is unom már a snassz feketét/szürkét, kell egy kis vérfrissítés. Jobban örültem volna a 256-osnak én is egyébként, de kérdeztem supportot, azt mondták a 128-asok is vészesen fogynak, promóció alatt nem valószínű hogy lesz megint készlet. De ennyi kompromisszumot tudok kötni hogy max. fél évente mentem le a képeket róla nem évente.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz bollokcs80 #1265 üzenetére
A biztonságos mappa alól tudod megcsinálni.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
bollokcs80
Korrektor
OneUI-on van olyan opció, hogy az alkalmazások indításánál is kérjen ujjlenyomatot/PIN kódot? Xiaomin, OP-n, használtam, de itt nem találom.
B.Cs.
-
kano
nagyúr
válasz leslien #1262 üzenetére
Szerintem hagyom a fenébe. Rosszabbra nem cserél az ember. Ráadásul ahogy nézem az S22 Ultra sem egy álom (több tesztet is néztem, de semmi olyan nincs amiért 270k-t megérné adni). Ez az S21, S22 széria csak időhúzás és pénzbeszedés a Samutól.
-
DarkByte
addikt
Nekem eddig tetszik, bár még csak 24 órája van meg.
Én egy fekete szilikon bumper-t vettem hozzá, korrekt mértékben vastagodik tőle, jól megfogható vele. Még a képernyő védő fólián gondolkodom, de nem biztos veszek végül.Utolsó Samsung-om nekem még a Note1 volt, szóval kimaradtak dolgok. Azóta kb. csak vanilla közeli droid-jaim voltak (Nexus 5, Moto X Play, OnePlus 6T). Féltem hogy mi lesz a visszatéréssel, mert nagyon megkedveltem a sallang mentes OS variánsokat a Google közeli kinézettel.
Egész kellemes ez a OneUI, de azért szokni kell, pl. az oldalra scroll-ozós app drawer még nagyon nem esik kézre, vagy hogy az onnan kihúzott ikonok nem maradnak ott is meg.
Fürge, a 120Hz tényleg látványos. Egyelőre röcögést nem tapasztalok, remélem a Samsung mostanra ezt kinőtte, illetve hát a hardver bőven elég erős hogy még a bloatware-jük mellett is bírnia kellene.
Ami feltűnt hogy a OnePlus 6T után az 5GHz-es WiFi rádiója mennyivel gyengébb.
Az under screen fingerprint reader szerintem gyorsabb mint az 1+6T-n.
Anyagminőség okénak tűnik, közel sem az a csúszós, csillogó, kopogós műanyag mint ami a Note1 időszakban volt. Azért az érződik hogy műanyag a hátlap még a OnePlus-on üveg volt, de a súlyra amúgy jó hatással van.A hazai hálózatokkal automatikusan talpra állt, Digi SIM-et is teljesen felkonfigurálta magának, internet, VoLTE/VoWiFi (utóbbi a OnePlus-on nem létező dolog volt, csak modem hack-eléssel).
Már teljesen leköltöztem a OnePlus-ról, szóval tuti ez marad.
[ Szerkesztve ]
-
Vitaqo
senior tag
Nálatok hogy teljesít a telefon? Bírja a festék? Nekem a polírozott keret jobban bejönne, de mivel nincs S22+ sehol, így lehet FE-t veszek. Viszont az S9-en pattog le a festék. Ezért a fehérre esett a választásom. Meg amúgy is tokban lesz.
-
kano
nagyúr
válasz leslien #1257 üzenetére
256-os már nincs.
Mi a vélemény az akkuról? Nagyon gyengusz?
Nem tudom magamnak megmagyarázni, hogy ez a telefon kell nekem az S20 FE helyett és egy Mi 10T Pro után. A Xiaominak most olyan 8-10h SOT-ja van.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
lbandi777
aktív tag
Azért ez a beszámítás kicsit csalóka,p30 pro duál sim 8/256 ajánlat 63000Ft,végső ajánlat 15458 Ft.
-
Vitaqo
senior tag
Valaki tud kuponkódot készülékvásárláshoz a SAMAJUS10-en kívül?
-
klaya86
senior tag
válasz Roland0224 #1251 üzenetére
Engem sem érdekelt a 120 hz. Az hittem parasztvakítás,míg nem használtam. De nagyot dob a felhasználói élményen szerintem. Ha átrakom 60hz - re, már baromi idegesítő, nagyon darabosnak látok mindent. A jót könnyű megszokni 🙂 Így hogy átlagban a 6 óra sot simán megvan, eszembe nem jutna 60hz-en használni a telefont.
-
thboxx
aktív tag
válasz Roland0224 #1250 üzenetére
Igen. Ott is volt már régebben szó róla. Egy appot ajánlottak hozzá a telefonra. Volt is még az A71-emen... de egy idő után valamiért elfelejtett értesíteni. Pedig a beállításokban nem lett semmi átállítva. Így ezt az irányt elengedtem. Csak gondoltam hátha azóta lett valami gyári kitalálva erre amit valaki már meg is talált. Anno írtam a Samsung supportnak erről. Az óra töltöttségét jelző értesítést azóta bele is rakták. Persze egyáltalán nem biztos,hogy az én javaslatomra....
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
klaya86
senior tag
-
Roland0224
senior tag
Tesztelte esetleg valaki mennyivel nő meg a fogyasztás ha be van kapcsolva 120hz? Gondolom többet fogyaszt valamivel a teló észlelhető egyáltalán? (Nem igénylem a 120 Hz-et de ha nem vagy csak minimálisan fogyaszt többet benyomom ha már van🤷🏼♂️)
-
gilfoyle
őstag
Addig tököltem, hogy elfogyott a nagyobbik ráadásul a kisebbikből a fekete is...
A zöld van vkinek? Mennyire vállalható?[ Szerkesztve ]
-
klaya86
senior tag
Kíváncsi lennék mire alapozzák a fikázást 😃 Talán, hogy közel fele annyiért szinte ugyanazt kapjuk? Teljesítményben az exyfos és a snapdragon 888 azonos szinten vannak, csak épp üzemidő meg térerő terén a 888 felé billen a mérleg. Elég sok kamera tesztet megnéztem, csupán kíváncsiságból. Meglepődtem, hogy mennyire jó a tesztekben az s21 fe az abszolút csúcskategóriákkal is felveszi a versenyt, sőt sok helyzetben jobb. És itt nem csak a Samsung s22 szériára gondolok. Oneplus 10, xiaomi12, iPhone 13 stb... Nekem pl a műanyag hátlap előny, mivel előző telómat sikerült rommá törni hátul+tokban egyébként is tök mindegy. Szerintem az s21 fe abszolút felső kategóriát képvisel mindenben, minimális kompromisszummal, cserébe sokkal kedvezőbb áron.
-
Vitaqo
senior tag
A többi fórumon pl S22 leszólják a Fe-t. Gondoltam megkérdezem a tulajdonosokat.
-
thboxx
aktív tag
Valaki tud esetleg töltésértesítő funkcióról watch4-re? Gondolok itt arra, hogy ha a telefon akkuja fel van töltve küld értesítést az órára. Egyszerű mi band3 tudta notify appal... Tök hasznos dolog lenne...
-
klaya86
senior tag
Sok a 128 gb is. Átlagban elég. Viszont aki sokat fényképez, videózik, annak nem árt a 256 gb. Nekem az előző poco F2 prom 128 gb volt. 1 játék volt csak telepítve (Cod, 15 gb) nagy fotósnak sem mondanám magam, sőt. Illetve volt kb 15 alkalmazás még telepítve, de másfél év alatt a 100 GB beleszaladt. A feleségem fél év alatt televágta a 128 gbot 😃 úgyhogy szerintem a 8/256 mindenképp időtállóbb. E fölött viszont szerintem már tényleg értelmetlen a 12 gb ram és társai, meg az 512es tároló. Legalábbis az átlag felhasználó 99%nak biztos.
-
aktív tag
Samu oldalán egyelőre elfogyott a 8/256-os.. nem kellett volna ennyit agyalni rajta
Mik a tapasztalatok, a mostani ínséges időkben mennyi szokott lenni a "készlet visszatőltési idő" ? -
ponsz
csendes tag
2 hete kaptam szolgálati telefonként, egy P20 pro-t váltott. Akkuban érzem, hogy egy kicsit gyengébb mint a huawei, de 1 napot lazán kibír, folyamatos mobilnet, 5G bekapcsolva, telefonálás, email, netezés, fényerőt stb nem birizgáltam, minden működik f@szán, gyorsan. A kijelző tényleg nagyon fain. Fényképezésben nagyon ott van, nem vagyok pixel mániás, tehát képernyőméretre tökéletes nekem. Töltési sebesség nekem nem olyan fontos, nem is igazán tudom mi az elvárt.
Kaptam hozzá egy samsung smart clear view tokot, engem az megvett kilóra. -
klaya86
senior tag
Xiaomi ról jövök, Poco F2 pro. Kb két hét használat után teljesen elégedett vagyok vele. A méret nekem kényelmesebb a 6.67 col után. A kijelző fényerő napsütésben nagyon jó, tökéletesen látható minden. Az ujjlenyomat olvasó még üvegfóliával is tökéletes. A 120 hz valóban sokat dob a használatban. Kamera szerintem egész jó, bár ebben nem vagyok nagy szakértő és igazából hidegen is hagy. Amire nekem kell, arra tökéletes. Laggal, fagyással a két hét alatt nem találkoztam. Működik minden hibátlanul, ahogy kell. Két simmel használom a telefont. Az akkutól paráztam, mert a poco F2 pro a snapdragon 865el egyébként brutál jó telefon. 8-9 órás kijelző idők két napra. Tudtam, hogy ez nem fogja bírni így. De szerencsére az 1 napot tudja. Nekem a két simmel, automata fényerő+120hz mellett kb 5-6 óra kijelző időket tud. De inkább közelebb van a 6 órához általában, sőt sokszor felette. Gyári 25w töltővel 1 óra 15 perc alatt feltolja 10%ról 100ra. Játszani a COD mobillal szoktam egyesül. A snapdragon 865 képest ez a proci picivel jobban melegszik, de egyáltalán nem forró. Összességében nem bántam meg a vásárlást, szerintem nagyon jó telefon. Egyedül mondjuk a töltési sebességbe tudok belekötni. Nem fájóan lassú, de a többi gyártóhoz képest azért elmarad.
[ Szerkesztve ]
-
Vitaqo
senior tag
Sajnos nincs S22+se S21, S21+ készleten, így gondolkodom rajta, hogy S21 Fe-t vegyek. Aki vette, hogy van vele? Jöhet pro és kontra.
-
arpivw81
tag
Sziasztok! Aki rendelt már a Samsungtól,és a Raben hozta(nem ismerem ezt a futárcéget),mielőtt érkezik a csomag,ők is hívnak telefonon? Vagy megadnak egy telószámot,amin el lehet érni a futárt?
-
DarkByte
addikt
Én így egy nap távolságból, hogy még fel sem adták csak újra rendeltem. Nyilván ki kellett így fizetni még egyszer és várni kell mire az elsőt visszautalják, de valamit valamiért. Ha pár ezer forint lett volna tojok rá, de csak 20+ ezer forint különbség volt, ennyiért már megérté kicsit dolgozni.
Nyilván ha ez mondjuk hetekkel később történik meg és már boldogan használom amúgy a telefont, akkor én is dobok rá egy ilyet ¯\_(ツ)_/¯
[ Szerkesztve ]
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
ma egész nap értesítési hangokkal bombáz a telefonom, agyfaszt kapok tőle.
Persze értesítés nincs, csak a hang.
Újraindítás meg volt; mit lehet vele kezdeni??? -
troland26
őstag
válasz captainriker #1214 üzenetére
Ha előbb írtál volna össze állhattunk volna .
-
captainriker
csendes tag
Ha 2 db-ot vennék, Galaxy S21 FE 5GGrafit, 256 GBSM-G990BZAGEUE
akkor 159.112 Ft lenne darabja ...
Elgondolkodtató ajánlat. -
kutga
nagyúr
válasz bollokcs80 #1212 üzenetére
Mindig lesz jobb, felesleges ezen agyalni.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
bollokcs80
Korrektor
A francba....mindig van egy jobb akció.
B.Cs.
-
troland26
őstag
Na
Meg is rendeltem a 256gb változatot . 172k volt így -
kutga
nagyúr
A moségpemhez a mai napig nem kaptam. Aztán a fene tudja, lehet a helyszínen a számlát is elfogadják. Telefonon nekem mindenesetre azt mondták, hogy nem elég.
[ Szerkesztve ]
-
thboxx
aktív tag
válasz klaya86 #1205 üzenetére
Telefonon a regisztrált eszközök között tényleg nincs. De ha weben lépsz be, látod a samsung eszközeidet.
@ kutga: az jó... tehát ha valami gáz van... nem elég, hogy a szervizre várnod kell,s addig nincs telefonod... előtte még a garijegyet is meg kell várnod? Ez így kicsit kapufa... nem?
-
klaya86
senior tag
-
thboxx
aktív tag
válasz troland26 #1202 üzenetére
Vissza kell. Postát küldi érte a TMX. Nekem ma vitték el. Addig míg nem vizsgálták be és fogadtad el a tényleges ajánlatot, nem is utalják a pénzt...
Más: A garancia most hogy van srácok? Én semmi jótállási jegyet nem kaptam... Elég a számla,ha netán van valami? Vagy hogy megy ez?
-
troland26
őstag
Aki telefon beszámítással vette a készüléket attól kérték a telót ? Valahol valami olyasmit olvastam , hogy nem muszáj visszaküldeni .
-
kutga
nagyúr
válasz leslien #1200 üzenetére
Chrome-ot használok. Kíváncsiságból ránéztem megint a kosárra, és még mindig engedi a már felhasznált kóddal. Tegnap éjféli volt egyébként valami Live15-ös kód is, azzal lehet még olcsóbb lett volna, de lemaradtam róla.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- LED világítás a lakásban
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest