Új hozzászólás Aktív témák
-
TaRka94
senior tag
Nekem egyszer miskolcon a samsung storeba mondta a szervízes, ha közeledek a gari lejártához menjek be gariba kicserélik az akksit. Egy type c aljzat kitakarításon voltam bent. Csodálkoztam is rajta mondjuk, lehet szervizestől is függ. Elvileg ott már nincs is szervíz csak store.
-
SztiviVander
addikt
-
TaRka94
senior tag
S21-ekre már kint van. Lassan itt is szerintem.
-
tutis
őstag
OneUi 7 késésének egyik oka információm szerint az a hiba, hogy a galéria néha történeteket gyárt, és ezt sajnos a biztonsági mappában lévő képekből is megteszi, holott nem lenne szabad.
Na nekem ez most előfordult Oneui 6.1 alatt is...Szóval érdekes.. -
DarkByte
addikt
De azóta a Microsoft is meglépte ugyanezt az XBox-al.
-
-
DarkByte
addikt
A Sony a Playstation-ök árát először az EU-ban növelte most ennek hatására 25%-al. Az USA-ban még nem tudjuk mennyivel, mert még mindig kialakulóban van a vám mérték a késleltetések és variálások miatt. De addig is, majd mi itt az EU-ban álljuk kicsit a cehh-et előre.
Nos hát így..Nem kell itt semmi jóra számítani.
-
-
Sun777
tag
válasz
DarkByte #7718 üzenetére
A Samsung nem amerikai, hanem dél-koreai cég és a disztribúciója sem Amerikán keresztül történik, így Trump vámjai itthon nem gondolnám, hogy áremelkedést okoznának. Ha valami, akkor a Samsungot ez inkább csak népszerűsíteni fogja.
Ha, tegyük fel tényleg bevezetésre kerülnek ezek a vámok (és ez ugye még nem biztos, mert 90 napig csak 10%-os vám van) akkor az egyetlen kérdés a Samsung kapcsán a Snapdragon chip lesz. Ezt a Samsung maga gyártja azaz a saját üzemében (az Exynossal együtt) de amerikai licensz és technológia alapján, ami nyilván meg lesz adóztatva.
Az Exynosnál ilyen licenszdíj nincs, vagy legalábbis nem olyan mértékű - vannak azért itt is licenszdíjas szabadalmak, de összességében szerintem lehet, hogy lesz még újra Exynosos FE, és flagship is újra Európában.
Érdekesség, ne felejtsétek el, hogy Amerikában az S21 FE Exynosos! Csak Európában Snapdragon.
-
Ennek örülök, hogy drágább lesz a Samsung. Legalább többért el tudom adni az S23-at, és veszek egy príma kinai telefont helyette
-
citizen05
tag
válasz
bollokcs80 #7710 üzenetére
Sok pozitív élményt kívánok az új telefonhoz.!
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
RockCNC #7711 üzenetére
Én is felajánlottam családtagnak A52s helyett (épp mostanában esik ki a frissítésből), de nem kellett. Feldobom HWApróra, ha nem megy el, akkor marad tartaléknak. Alapvetően nincs baj vele, akksija is 88 százalék körül van.
#7712feloman: Én is úgy terveztem, hogy a Honor 400-at meg a nagy Nothing 3-at megvárom és utána döntök, de jött szembe egy jó akció és elcsábultam. -
DarkByte
addikt
válasz
feloman #7712 üzenetére
Én szerintem még húzom vele.
Pixel 9a végül nem tetszik, túl vastag kerete lett. (talán majd a Pixel 10 ősszel, ahhoz úgy is ígértek egy erősebb saját tervezésű új SoC-ot)
Samsung vonalon nem igazán tetszik semmi, vagy túlárazottnak gondolom ami bejönne. Talán ha lenne megint valami erősebb kuponozási lehetőség egy sima S24-et még el tudok képzelni.
Legutóbb most Nothing Phone 3a tetszett meg, de az is igazából annyira minimális upgrade lenne az S21 FE-ről. Felesleges pénzköltés lenne.
Egyelőre marad, amire kell megteszi.
-
feloman
aktív tag
válasz
Én is keresem az utódját, szerintem nyáron én is váltok - az aksi nagyon gyenge már nekem. Android vonal marad, csak még a márkát nem tudom...
-
RockCNC
őstag
válasz
Én is félig-meddig léptem a csoportból...
Váltottam S25U-ra, de ez még marad a családban. -
totti1971
lelkes újonc
válasz
vodrosjozsi #7702 üzenetére
Szia! Android 16-ig megkapja... Van egy szép eladóm
-
Dr.NX
addikt
válasz
Rigormortiis #7705 üzenetére
-
Rigormortiis
veterán
Meg fogja még kapni az A15öt a készülék?
-
DarkByte
addikt
válasz
Még majdnem 2 évig jön rá biztonsági frissítés, 2027. januárig [link]
-
kgb79
tag
válasz
-
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
Meddig van támogatás az s21 fe-re?
Most egész olcsón lehetne hozzájutni telekomnál (felújított verzió) és elgondolkodtató, hogy erre váltom le az A53-at. -
FrankMonzano
őstag
Valahogy be lehet állítani azt, hogy ha kábellel csatlakozok az autó kijelzőjére (sajna csak így működik az Android Auto), akkor ne töltse a telefont? Nem túl jó, hogy mindig tölti így napközben, főleg ha sokszor állítom le és indítom be az autót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Rajongói mobil helyett megkésett különkiadás, de nem ezzel van a gond.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Nők, nőügyek (18+)
- Windows 11
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung S21 FE 5G Spigen tok+új kijelzővédő fólia
- Samsung Galaxy S21 FE // 128GB // ÁFÁS Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest