- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz baani59 #13372 üzenetére
Kizárólag az omronnak van órája, -még forgalomban sincs-, ami megfelel azoknak a kritériumoknak ami a vérnyomásméréshez kell.
Az hogy te hiszel benne az csak a telefongyártók marketingjének sikerességét mutatja.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz tylerddd #13283 üzenetére
Ez nem fika, hanem a véleményed.
Én azt veszem észre, hogy egyre inkább kompromisszumokat várnak el tőlünk, ami egy flagshipnél azért furcsa.
Egy 300-400 ezres készüléknél tuti nem férne be egy átalakító, ha már nincs jack.
A bekapcsoló gomb variálására mi a magyarázat?
Olyan érzése van azt embernek, hogy lényegi újítások hiányában ilyen semmiségekkel akarják elterelni a figyelmünket és elhitetni velünk, hogy ez vmi más, ez új.
Arrébb tolják a notchot, megváltoztatják a kamerák elhelyezését, átrakják a gombot.
Nem néztem a bemutatót, elkezdtem, de nézhetetlen volt a tömény erre onanizáljatok plebejusok attitűd miatt, viszont esett arról szó, hogy miért variàlják a notchot, kamerákat, bekapcsoló gombot?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Ra's al Ghul #11824 üzenetére
Én kétszer fizettem érte, többször nem voltam hajlandó, de megelégedéssel használom.
-
S e t h
nagyúr
Csak az utolsó kettő volt a Samsung hibája
[link]Gondolom ezért nem dobják most piacra. Két hibás készülék miatt elhalasztják egy széria piacra dobását, na ezt nevezem én korrekt, fogyasztóbarát policynek.
-
S e t h
nagyúr
válasz MaCS_70 #10638 üzenetére
Simán parasztvakítás, innovatív tartalom helyett faragtak a külsőn, annak használhatóságának rovására, ami még oké is lenne a tömegcikk bázisát képező szériáknál, lásd S sorozat, na de a Note-nál?
A Note-ot eddig sem a hülye gyerekek vették, de most ott tartunk, hogy trendinek kell lennie ennek is, lekerekített, juhéj, mindegy, hogy jobban törik és a ceruzával íráshoz sem éppen a legoptimálisabb.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
S e t h
nagyúr
válasz MaCS_70 #6979 üzenetére
Factory reset után az évek során vettem észre én is, hogy egyre több alkalmazás tűnik el a süllyesztőben, amiket anno megvásároltam.
Persze az android nagy előnye, hogy kapásból van helyette egy seregnyi, amiket ugyanolyan hatásfokkal lehet használni, de azért még éjszakánként, amikor nem látja senki, akkor felsírok.
Lehetett volna rájuk végtelen év+1 fejlesztői támogatás.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Helltak #2267 üzenetére
Ebben egy ideje semmi ráolvasás, mágia nem segít és magam sem tudom mi okozza, de pár évvel ezelőtti telefonjaim simán tudtak 1-2%-os csökkenést / éjszaka, ez jelenleg nem működik, de hogy mi okozza? Ehhez képest az újabbnál újabb android verziók mindig még kedvezőbb készenléti időkkel kecsegtetnek, ami kimondva jól hangzik, de aztán ebből szinte semmi sem valósul meg, mert vagy kamu, vagy a kijelzők nagyságával és a technológia fejlődéssel a telefonok étvágya is folyamatosan növekszik.
-
S e t h
nagyúr
válasz Peterzon94 #896 üzenetére
Ne viccelj, az a pár másodperc ebben a rohanó világban?!?
-
S e t h
nagyúr
Ez nem bántja az ujjnyom azonosítást.
Képernyőzár (Screen Lock)This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Nálam jobb kéz mutató ujjon full defekt szinte minden telón az érzékelés, szinte semmi sem érzékel, a fuckolós középső ujjal tökéletes, plusz bal kézzel is megy.
Vmiért eléggé kopottasak nálam is a bőrfodorszálak, így más ujjakkal érdemes próbálkozni.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
válasz thebear007 #202 üzenetére
Most akkor bukod a kedvezményt?
-
S e t h
nagyúr
válasz thebear007 #198 üzenetére
Ne már, most komolyan ? Erre senki sem számított, le is kell iratkozni a csatornáról!
Az ember gyanútlanul nézi, aztán házba döfik.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Peterzon94 #143 üzenetére
Biztosan nem pörgősebb a rendszer, maximum akkor lehet alternatíva ha nagy mennyiségű adatot tárolnál, videót rögzítenél 4k-ba, de akkor is érdemes összevetni a memkari árakkal is. A plusz 2 giga ram annyiban lehet mérvadó, hogy ha több évre tervezed a telefont, viszont várható, hogy egy év múlva komolyabb fejlesztésekkel jön ki a samu a következő generációnál, én ezeket venném figyelembe vásárlásnál.
Ha neked megéri a plusz háttértár, ram akkor oké, de én a samu helyében dobtam volna bele még vmi plusz featuret, amivel vonzóbbá teszem.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Nem tudom, hogy két egymást követő Note generáció között volt-e valaha ennél kevesebb fejlődés, de külsőségekben ennyire megnyilvánuló biztosan nem, és ekkor még nem is boncolgattuk a belsőt.
És hogy ez tudatos-e, hát persze, egyrészt nagyon lelassult a fejlődés, nem nagyon látunk más gyártónál sem kézcsettintésre okot adó fejlesztést, másrészt a gyártók sem hülyék, óvatosan csepegtetik a változásokat, mert a következő évre nem marad semmi, vagy éppen marad a csikicsuki, pl. elvesszük a memkarit, majd 1 év múlva újra megkapjátok, hurrá, fejlődtünk.
Ez a telefon egy S9 ceruzával, vagy éppen nagyobb tárhellyel plusz 2 gigával, amit az elvakultak még észre is vesznek használat közben.
Akik régen cseréltek készüléket azoknak tökéletes választás, mondhatni a legjobb a piacon, bár a fotóival még most sem vagyok elégedett, mert úgy érzem a samu igazán odatehetné magát ennyi pénzért, főleg akkor ha más korábbi telefonok megelőzik képalkotás terén.
Az évenkénti piacra dobás a fejlesztések hiánya miatt kizárólag a profit hajhászattal igazolhatóak és kb. annyira alátámaszthatóak mint az évenkénti android verziók, ami miatt a fragmentáltság a kitűzött célok ellenére sem csökken.
Szóval a Note ismét jött, látott, győzött, de már nem akkora előnnyel és oka sincs hátradőlni, mert az inkább Note 8 és S9 klónként funkcionáló készüléknek hamarosan a Mate 20 Proval - mint az egyik legnagyobb riválissal - kell megküzdenie és a Huawei évről-évre bizonyítja, hogy egyre bátrabban nyúlnak a fejlesztésekhez, a Note 10 vagy X (?)-hez ilyen nyúlfarknyi fejlesztések nem lesznek elegek a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest