- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cobretti13
tag
válasz
Kris87 #12864 üzenetére
Pár órája volt egy fagyásom.Ezen kívül semmi,viszont az előző verzsönnel cseszkődött a bluetooth fülesem (eldobálta a kapcsolatot),ezzel jó úgyhogy most marad ez,mert hétköznap napi 4-5 órát telózok.
Pár nap múlva úgy is kitolnak egy javítást, nézegessétek ezt a linket ,én csak hétvégente vagyok itthon akkor szoktam ezzel foglalkozni. -
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
GrandeP
addikt
Nálam egyik sem jelentkezett, sőt, ahogy kapcsolom a 3g, már van is net egyből... illetve tegnapi töltés óta, felhúztam 748-ra, kamera még mindig ugyanolyan szar, mint ahogy azt egy 3 mpxeles fix fokuszos telótól telik.
Ellenben sztem, 671 mhz felett már csak evés van, nincs érezhető "gyorsulás"....
(#8764) coqito
Ezt te sem gondolhatod komolyan?!
-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nálam ennyire nem vészes a dolog, kicsit mondhatni az ellenkezője, múltkor már úgy voltam, hogy ledúrom az egészet, most ahhoz képest megvagyok vele, csakhát máig a feloldóképernyővel nem vagyok kibékülve, az szörnyű...Le akarom törölni a kijelzőt, erre ha épp az időt néztem, akkor feloldom, ez engem kicsit zavar...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez letölthető. Ez viszont régóta itt áll.
De amúgy, ez sem tűnik rossznak, amit küldtél, el is tettem a másik mellé.
-
coqito
tag
Nagyon szépen köszönöm az infókat Neked és trance89-nek is!
Ez az 5-3 m teljesen jól hangzik igazából ez már nem jelenti azt hogy mondjuk térképen való rögzítésnél ugrálni fog az utcák között (persze gondolom ez szoftver függő is lesz).
Még amit kérdeznék az a függetlenítés kérdése. Nem warezolni akarok szimplán csak megkérdezni hogy főzött romnál ez automatikusan megoldódik vagy ingyenes legális(?) megoldás van -e rá. Ha nincs akkor boltban milyen árkategóriában futnak ezek a dolgok?!
Válaszokat előre is köszönöm akár PM-ben is.
Üdvözlettel: coqito -
trance89
őstag
-
-
lizakattila
senior tag
Azzal kezdtem, 4fileos kpi. Simán felment hiba nélkül, de semmi. Egyszerüen a gyári recowery-be sen tudok bejutni
Aztán próbáltam cwm-et rakni, 1 fileos 2.3.6-ot. Odin szerint minden simán felmegy, de a vége ua.nggabi: én is így vagyok vele, hogy kárt már nem tudok tenni benne. Ugyhogy a végén visszatrttem egy checkfussal leszedett gyári romot és mehet vissza gariba.
Olyan mintha a boot része halt volna le teljesen.
Még debug móddal is próbáltam mókolni de -
nggabi
félisten
szerencsére nem nyúltak bele a szolgáltatók. kíváncsi leszek h a Tré mikor engedélyezi a KS2-t
Picur1992: az androidot a magyar szolgáltatók nem piszkálják. eddig egyet láttam h az origó logó volt a böngésző helyén. viszont volt már külföldi szolgáltatós romom, az tele volt szeméttel...
-
kisgyerek85
senior tag
Kártya vadi új, augusztusban váltottunk szolgáltatót.
Hát akkor neked szerencséd van
Ha családon belül beszélek és akkor jön ilyen reccsenés hang akkor néha kiakadok és káromkodok egyet erre a szarraAnyósomnak is ugyanilyen teloja van csak fehérbe és ő sem panaszkodik ilyenre, pedig ő jóval többet telefonál mint én.
Egy dolog miatt sajnálnám már ezt az telefont, lehet vele netezni amit már nagyon megszoktam. Csak ezért nem függetlenítettem még ki a régi nokia 6303-at.
-
-
ChD
tag
Erre kapásból tudom a választ, pontosabban nekem mozog a háttér amikor megyek jövök a lancserben a home-ok között, de magassága az 320 és az bizony stimmel, illetve van egy 800x600 as képem is amit használtam tegnap, az a kijelzőhöz lett igazítva(zsugoryítva) automatikusan
, de ez igazából kizárólag lancser függő, ha nem teccik a zeam akkor lecseréled
-
-
trance89
őstag
a bugosságával teljesen egyetértek viszont a rövid üzemidőt nemtom honnan szedted, még ha itt-ott telefonálok wifizgetek is 4-5 napig húzom a telefonnal, ez a gyári üzemidőnek kb a 2x-ese, és ezt nem csak én tapasztaltam...
a sokkal gyorsabb pedig azt jelenti hogy sokkal gyorsabb, feleannyi folyamat sem fut a háttérben mint a gyári 2.3.4 esetében amik csak zabálják a memóriát és fölöslegesen eszik a procit, innen ered a nagy teljesítmény és hosszabb üzemidő -
Piwi
veterán
Overclock Galaxy Mini Andro-ID 800mhz 11perces videó a telepítésről
roti86: van már új cm rom? még nem találtam..
nggabi: hagyd a gyári romot,nem bánod meg
akksi kalibrálásra azt hiszem van marketen ingyen progi,valami battery calibration
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Alienware notebook topik
- PlayStation 3
- Alkoholista nevelde
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tippmix
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással