Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
válasz Mezga Aladár #7403 üzenetére
Én iphone-nal próbáltam ugyanezt. Valamelyik csatornával működött, vmelyikkel pedig ugyanezt a hibát produkálta. Én nem találtam rá megoldást, betudtam, hogy sz@r az app. (gondolom a T mindent próbál korlátozni, különben lenne külön app a tévékre, lejátszókra...)
-
blakey
titán
válasz Mezga Aladár #7405 üzenetére
Nincs.
BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Mezga Aladár #7403 üzenetére
iPad és Apple TV között az Airplay-t használod, míg a Samsung és az LG között a Chromecast-ot, feltételezem, így arra lehet következtetni, hogy az app az Airplay-t nem támogatja megfelelően. Nem tudom, hogy ezen mi segíthet, talán egy app újratelepítés, de gondolom azt már próbáltad.
BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Mezga Aladár #6976 üzenetére
Az SDR problémát Vincent is említi az AVForums-on és a videójában is, ha jól emlékszem
-
tomp
félisten
válasz Mezga Aladár #6960 üzenetére
Rendszer szinten a régiekben is ott a P8. Attól mert az Infuse kiveszi majd a régiektől, rendszer szinten ott marad.
Infuse-nak mindegy melyik verziód van. Fizeted neki amit kell. Onnantól őket nem érdekli. -
tomp
félisten
válasz Mezga Aladár #6958 üzenetére
Igen de itt nem a gyártó csinálja.
Majd ha tvOS szinten lesz butítva a régi széria akkor beszélhetünk erről.
Miből tart kivennie az Apple-nek a P8 támogatást? Pont, hogy most rakták bele. -
tomp
félisten
válasz Mezga Aladár #6956 üzenetére
Kétlem, hogy ennyire nyalna az Infuse az almának.
Ha meg mégis akkor meg röhej, hogy a P8-ra ennyit kell várni... -
tomp
félisten
válasz Mezga Aladár #6953 üzenetére
Az Infuse fejlesztőinek mi köze hozzá?
Nem az ő termékük az Apple TV. -
magicbox
senior tag
válasz Mezga Aladár #6953 üzenetére
Szerintem meg valami technikai oka van. Ha PRO verziót értékesítek, akkor nem jobb nekem, ha mindenki megveszi? De az Infuse fórumon úgy is ki lesz tárgyalva.
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
Mezga Aladár
veterán
válasz Mezga Aladár #6802 üzenetére
2. verzió: Emlékeim szerint van benne digitális hangerőszabályzásra opció.
Bocs rossz a memóriám. Ez sem igaz. -
contaxg
veterán
válasz Mezga Aladár #6804 üzenetére
Nekem nem volt/van gondom vele eddig. Pedig vmi korai 4-5 éves darab van. Lassú, full HD, stb... de kölöknek az kellett az Apple TV helyett mert utálta a távirányítóját.
A tévénk Androidos. Minden szar fut rajta (pl BBC iPlayer, RAI) de a képminősége a Apple TV-nek mellbevágó a sztrímer szolgáltatóknál belső rendszeren futtatott progikhoz képest.[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
válasz Mezga Aladár #6802 üzenetére
Hmmm akkor kutatok még de már rendeltem egy FireSticket a monitorhoz. Ágyúval verébre egy monitorhoz az Aplle TV
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
válasz Mezga Aladár #6800 üzenetére
Köszi, sajnos az csak CEC-es eszközökkel működik
-
zazenke
őstag
válasz Mezga Aladár #6751 üzenetére
6516-os hozzászólás közepe (Blakey)
-
zazenke
őstag
válasz Mezga Aladár #6747 üzenetére
nálam például a 4k mp4 ben a kékbogár film akadozik é csak akkor szünik meg ez ha a beállításokban a az otthoni streaming minőségét visszakapcsolom maxról pl 30mbs ,4K ba. de ez meg átkódolást igényel a szerver részéről. Lehet hogy nálad nem is maximum a beállításokban ez a rész mert az alapbeállítás nem ez
-
Alex91
félisten
válasz Mezga Aladár #6736 üzenetére
Mi benne a torz
Okosziszteman belul megnezem a fenykepeket, megnezem a csaladi videokat, es megnezem a megvasarolt filmeket. Szerintem ezt mind tudja prezentalni...
Az teny, ha nem okosziszteman belul akarsz valamit megoldani, akkor valoban, az Apple ezt nem tamogatja. De szerintem pl. az iOS, iPad OS alatt is ugyan ez van...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
válasz Mezga Aladár #6734 üzenetére
Csak pontositottam...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
válasz Mezga Aladár #6732 üzenetére
A "lopott" filmek lejatszasahoz...
-
Snoop-y
veterán
válasz Mezga Aladár #6528 üzenetére
Meg amugy is felesleges. Egy otthoni router egy DDOS-t nem tud megfogni. Attol, hogy nem fogadja a csomagokat meg tiltja a kommunikaciot a csomagok ugyanugy elerik a routert csak nem haladnak at rajta -----> Komatsu effect:
"Tegyuk fel hogy a szervered egy nagy raktarhaz odavezeto 4 savos uttal.
A fail2ban a portasbacsi
Namost a DDOS az nem abbol all hogy jon egy darab biciklis futar es allandoan nyomja a csengot a portasod meg elzavarja.
A DDOS az abbol all hogy sok ezer kisebb vagy nagyobb futar ( biciklistol a KOMATSU domperig bezarolag ) a te kicseszett kapud elott fog tolongani egeszen addig amig a hozzad vezeto utat teljesen le nem blokkoljak ugy hogy meg egy gyalogos se tud a kozelebe ferkozni a gyarkapudnak."
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
stickermajom
addikt
válasz Mezga Aladár #6528 üzenetére
“Úgy is csak belső hálózaton véd.”
Ha valóban csak belső hálón megy, akkor amúgy sincs az ég világon semmi értelme. Mondjuk kívül sem lenne sok, senki nem akar átlag magánembert ddosolni. -
Snoop-y
veterán
válasz Mezga Aladár #6526 üzenetére
Kivetelek koze felvenni?
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Mezga Aladár
veterán
válasz Mezga Aladár #6518 üzenetére
Teszteltem most az eredet VC1 bd és UHD hdr verziót.
Az fhd tv-n jobban nézett ki a VC1 bd remux.
A másik túlszaturált volt.
Hogy mi volt ez oka a transzfer vagy az átalakítás azt nem tudom. -
blakey
titán
válasz Mezga Aladár #6515 üzenetére
A kérdes, mi módon tudja színhelyesen lejátszani a cucc a dovi ill a hdr anyagokat? - úgynevezett "tone mapping", megfelelő tónus letapogatás segítségével, tehát a bejövő adatokat, amik HDR (HDR10, DV, stb) átalakítja SDR-re, ha jó az algoritmus, akkor megfelelő lesz a megjelenítés is.
Ezenkívül hogy lehet ezeket az anyagokat remuxolni? - SDR-t szeretnél? Lehet, hogy a Handbrake is megoldaná.BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Imi1981
veterán
válasz Mezga Aladár #6327 üzenetére
Lehet hogy pause volt sőt. Nem emlékszem 100 % de valószínű úgy volt. Nálam home gombra sem reagált ( látszólag de lehet a hangya mögött működött) és kb 1-1.5 perc múlva magától helyrejött. A tv-m amúgy döglődik lehet az is hozzájárul ehhez.
-
bala6120
senior tag
válasz Mezga Aladár #6248 üzenetére
16.6-on is ezt csinálta Apple TV 2021, 2022 modellen, az appal van a gond.
-
blakey
titán
válasz Mezga Aladár #6248 üzenetére
Gondolom a Disney+ fejlesztői elcseszerintettek valamit, más platformokon is akadnak gondok vele.
-
oszy
veterán
válasz Mezga Aladár #5600 üzenetére
Először kicsit megzavart!
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
djnice
veterán
válasz Mezga Aladár #5435 üzenetére
Plex-szel vigyázz, ha new player-t használsz, annak rossz minőségű a felskálázása: [link]
-
blakey
titán
válasz Mezga Aladár #5435 üzenetére
másodszorra is megnyomom akkor olyan adatot mutat amit nem tudok értelmezni. Mi lehet ez? - az idősáv aktuális pozícióján az aktuális időt látod, azaz hány óra van, a végén meg az időpontot (órát), hogy mikor lesz vége.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz Mezga Aladár #4858 üzenetére
Akárhogy gondolkozom idióták.
Betesznek az opciók közé egy kapcsolót. Nekem van előfizetés, itt nincs reklám. -
nagyúr
válasz Mezga Aladár #4823 üzenetére
Nekem AX routerem van, Apple TV esetén (hálózatról jön minden anyag, HDD a routerre kötve), nem tapasztaltam soha sávszél jellegű problémát, szóval az AX router részemről ajánlott hozzá.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
blakey
titán
válasz Mezga Aladár #4823 üzenetére
iperf3 teszttel valószínűleg egy picit többet tudna, de 1200-as, 2x2-es AX-es kártya van benne, így sokkal nagyobb sebességet nem nagyon kapnánk, a többi AX-es boxomnál is ua. a szitu.
-
blakey
titán
válasz Mezga Aladár #4821 üzenetére
850-920Mbps, nagyjából 250 Mbps-t "gyorsul", de nem is ez a legfőbb előnye az AX-nek, hanem az, hogy stabilabban tartja az adott sebességet.
-
blakey
titán
válasz Mezga Aladár #4789 üzenetére
Nem, SDR-t érinti és van, de csak akkor láthatod, ha kalibrált a kijelző, tehát minden szín a helyén van, és azt sem látja mindenki, akár azt is lehetne írni, hogy nem zavaró jelenség. Én csak azért veszem észre, mert minden percemet kalibrált kijelzők előtt töltöm és monitor nélkül is tudom, hogy milyen egy adott fehér vagy szürke. Átlag felhasználó, átlagos TV beállítással nem fogja észrevenni, az is előfordulhat, hogy az adott TV, adott képmódja kompenzálja a zöldes árnyalatot, kvázi hozzá van kalibrálva.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Mezga Aladár #4781 üzenetére
-
blakey
titán
válasz Mezga Aladár #4779 üzenetére
A TV beállításaitól is függ, lehet, hogy semmit sem veszel észre. Ha a TV egy referencia-színekkel rendelkező eszközhöz van kalibrálva és átváltasz Apple TV-re, akkor a fehér és a szürke enyhén zöldes, de csak akkor veszed észre, ha tudod, hogy valójában milyennek kéne lennie. Amennyiben a TV nem kalibrált, akkor még az is előfordulhat, hogy semmit nem látsz észre a "zöldességből".
-
blakey
titán
válasz Mezga Aladár #4777 üzenetére
Rendszeren belül. Mindenre vonatkozik, amint javítják az YCbCr hibát, akkor máris lehet azt választani. "Vincent link"
-
Mezga Aladár
veterán
válasz Mezga Aladár #4733 üzenetére
A VC1 kódolással kapcsolatos problémát továbbra sem javították.
Én eddig semmi változást nem tapasztaltam. -
nagyúr
A leírás alapján alig változott benne valami, inkább hozzáadtak pár számomra "kétes értékű" dolgot. Szerintem nem fog problémát okozni a frissítése.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Imi1981
veterán
iPhone-on a 16-os frissítés hozott kisebb akadozásokat és hibákat de gondolom apple tv-n azért ez más. Mindenesetre most én is várok egy kicsit a tapasztalatokra mert nem szeretném megbánni. Ha netán nem bírod ki és felrakod írd le ide, hogy milyen . kösz🙂
-
toto0569
addikt
válasz Mezga Aladár #4700 üzenetére
Én is próbálnám ha elindulna benne a lejátszás...
Most marad a Plex. -
toto0569
addikt
válasz Mezga Aladár #4682 üzenetére
Úgy néz ki,hogy amíg ismerkedek a cuccal,addi maradok a Plexnél...
-
blakey
titán
válasz Mezga Aladár #4610 üzenetére
Nemrég jött Plex frissítés, majd ránézek, hogy frissül-e magától vagy manuálisan kell frissíteni, a többi app, HBO Max, Netflix, Infuse, stb. automatikusan frissült.
-
blakey
titán
válasz Mezga Aladár #4610 üzenetére
1,5 hete nem voltam a közelében, jövő héten ránézek, hogy nálam épp mi a helyzet. Eddig mindig frissült néhány oran belül. Lehet, hogy az új frissítéssel valamit elcsesztek a Plex fejlesztői.
-
blakey
titán
válasz Mezga Aladár #4605 üzenetére
Ha be van kapcsolva az appok frissítése a háttérben akkor frissülni fognak, de nem azonnal amint elérhető, mindig van egy kis várakozási idő, pontosan nem tudom, hogy mennyi. Pl. ha most jelenik meg a frissítés akkor este vagy holnap reggelre frissülni fog, nálam így működik. A Plex is ugyanúgy frissül. Egyéb beállítás nincs erre vonatkozóan.
-
blakey
titán
válasz Mezga Aladár #4586 üzenetére
Még a megjelenés napján, nem találtam problémát, legalábbis eddig.
-
Imi1981
veterán
válasz Mezga Aladár #4576 üzenetére
399 Ft előfizetést választod és akkor nem buksz sokat ha nem tetszik. Én is azt az előfizetést használom mert észre sem veszem havonta ezt az összeget. Jó/stabil lejátszó ezt használom sokszor de azért nem mondanám tökéletesnek mert van egy két buta megoldás benne ami szerintem kodiban jobb volt . Viszont ha megszokod akkor már nem fog érdekelni (meg persze ha nem szeretted a kodit akkor se fog érdekelni 😄 ) .
-
Snoop-y
veterán
válasz Mezga Aladár #4572 üzenetére
A legjobb lejatszo ami ma elerheto Apple TV-re ugyhogy nyugodtan vasarold meg
-
válasz Mezga Aladár #4572 üzenetére
Attól függ mit tekintesz fizetésnek. Az megoldható, hogy befizeted az első hónapot és pár nap után, ha nem tetszik visszakéred az árát.
Viszont pénzmozgás nélkül ez nem megoldható.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Sorozatok
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest