Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubukain
senior tag
Xcode-dal nagyon jól látni minden infót.
van erről valami leírás, hogy hogyan lehet megnézni?
vagy te le tudod írni?találtam egy ilyet: https://www.howtogeek.com/409201/how-to-unlock-detailed-streaming-statistics-on-the-apple-tv/
ez jó lehet?[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Azért ezt a HDMI kábel problémát nehezen emésztem meg. Elhiszem, hogy egy jó kábel szükséges, de azt már nehezen fogadom el, hogy ami a másik 8 eszközöm esetében jó, az a 2022-esnél nem. Én inkább arra gyanakszom, hogy a QMS implementációja nem sikerült valami jól. Olyan hibákról olvasok, illetve tapasztaltam, amik korábban nem fordultak elő, és a korábbi verzió kín továbbra sincs jelen.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
sony89
tag
Köszönöm Válaszod!
Hidd el ezeket én is tudom amiket leírtál..
Igen van minden OLED TV, SONY 4K Projektor , Denon 4400H erősítő, jó hangfalak, mínőségi HDMI kábelek ....úgyhogy elég jó rendszerbe fog bekerülni!
Jah van még egy Zidoo Z10 Pro lejátszóm is amivel szoktam nézni UHDBD ISO anyagokat is amelyek nem hogy 40-45M sebességgel hanem inkább 50-75M sebességgel mennek a kíjlező felé na ott már rendesen látni a minőségi képet...ehhez egy jó DTS-HD vagy Atmos hang és minden rendben vanJó tudom a streaming soha nem lesz ilyen profi . ill mostanában nem! De szerintem nem mindegy hogy milyen eszközzel nézzük ... milyen a hardver a kép előállító chip stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest