- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
pbalintka
csendes tag
Jó ez a QR kód dolog, de inkább a hibakód baromságot cserélnék le hibaüzenetre.
-
törölt tag
Átlag user tudja egyáltalán mi az a QR kód?
-
-szp-
aktív tag
válasz Sanchez638 #11 üzenetére
a bsod eredendően nem az átlag felhasználónak, hanem a fejlesztőknek szólt. Ha bejön a tesztelőknek ez a qr kódos dolog, akkor az adott hibakódokhoz tartozó, egyszerű elhárítási módok súgójába visz majd a link, és közben a képernyőn ott lehet majd a fejlesztőknek szánt információ is.
<!-- Hello tourist on the right side, hello tourist on the left side -->
-
Sanchez638
addikt
De amúgy, miért nem lehet rendesen kiírni, ahelyett hogy ilyen kódokat nyomnának a pofámba.
Számom az adatlapomon.
-
borob
tag
Ha már ilyen szűkszavú a hibaüzenet, akkor beletehetnék az összes infot a hibáról a QR-kódba.
-
Dezsike
tag
Ránéztem az oldalra, nem segít túl sokat. 6 db teljesen egyforma gép kékhalálozott rendszeresen az alaplapi videokártya miatt (gondolom típushiba), de a hibakód egyáltalán nem segített semmit (ha jól emlékszem IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL volt), úgy jöttem rá, hogy a Linux is hasonló sűrűséggel lefagyott de nem hibával, hanem egy random színes kockákat tartalmazó képernyővel - ebből sejtettem meg, hogy a videokártya lesz a gond és igazam lett, PCI-Expresses videokártya betétele után mind a Win kékhalál, mind a Linux fagyás megszűnt.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
A jó kérdés, hogy mit értesz átlag felhasználón:
1. aki képes egy sima (akár kulcsszavas) keresést végrehajtani a google-ben
2. aki képes lenne a fentire de lusta
3. aki még az 1. pontban említettre is képtelenMert igazából ehhez sem kell tudni a hogyant, bőven elég feltenni a kérdést egy keresőmotornak mint pl. a google. Jó persze tudom a többség a 2. kategóriába esik mert az a könnyebb.
-
cami][us
senior tag
-
Robert07
aktív tag
Nem rossz, viszont oldjak meg, hogy legyen idom leolvasni a telefonnal, tehat addig ne tunjon el, amig nem nyomtam egy enter-t stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 3
- EA Sports WRC '23
- Projektor topic
- Nintendo Switch
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- XPEnology
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Retro/Régi + PS4 játékok Eladók!
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 12. 29.)
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
- Office 2024 Professional Plus, Office Pro Plus 2024 online 32/64 bit - MEGA akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest