- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- Ömlik a pénz a Huawei-hez
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
igor_b
lelkes újonc
válasz
Pokesz007 #3107 üzenetére
en tobbmindent hasznalok/tesztelek egyszerre
osmand elegge jo kezd lenni, de mellette jon fel az organic maps is. ezeket ugyan autoval/motorral navigalasra nem hasznaltam (csak gyalogolasnal teszteltem oket eddig), viszont a sygic-et igen, amit meg is vettem. az nekem tobbszor jobban bevalt mint a waze, nemetorszag-magyarorszag utvonaltervezes viszonylatban, amire a waze nem is kepes tapasztalataim szerint. YMMV ahogy szoktak mondani, de en BP-rol szoktam neha menni a balti tenger melle es ott a waze mar csodot mond
plusz, a waze ujabban a kulonbozo kormanyok szabalyzasai miatt mar bizonyos orszagokban nem mutat kozosseg altal lejelentett meroket, vagy egyeb dolgokat... nemetben ezt tapasztaltam, ott gyakorlatilag semmi elonye nincs. gyakorlatilag azt vettem eszre hogy meg a fixen telepitett sebessegmeroket (blitzernek hivjak) is kivettek belole ott.
[ Szerkesztve ]
-
Spec
őstag
válasz
Én a HERE WeGo-t ajánlom. Nagyon jó kis cucc. Le tudod tölteni előre komplett Magyarország, vagy bármelyik ország térképét, és onnan megy full offlineban is. Egyébként térkép előtöltést a sima Google Map is tud, és onnantól offline az is.
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
válasz
Ez inkább ide való szerintem: Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik.
Az összefoglalóban van app ajánlás is.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem ügyeskedtek túl sokat a Poco X3 NFC-vel, tettek bele egy frissebb lapkakészletet, illetve több és gyorsabb memóriát. És ennyi pont elég ahhoz, hogy a szerényebb kamerák ellenére még mindig kiemelkedő ajánlat legyen a kategóriában.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Politikai mémek
- Macska topik
- Google Pixel topik
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest