Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kareszkaresz
tag
válasz gyugyo79 #17538 üzenetére
Eddig mindig app.plex.tv oldalon kerersztul hasznaltam.
Számít ezeknél hogy van e elofizetesem vagy sem?AWS kiszolgalon keresztul allitottam be a tuzfalamat itthon neki. Avval egyutt igy mukodik szepen kifelé annelkul nekem nem is ment. :/
Eloszor munkahelyen nem mukodott de ezert csodalkoztam rajta mert minden mas meg megy holott 443 ugyanugy mindenhol.
Nem tudjatok a plex vajon forwardolja a kiszolgalo portomat amikor megjelenitené a tartalmat vagy azt helyben náluk 443ra forwardolja es már azon kuldi ki az app.plex.tv oldalra? Elég fontos kulonbseg a kettő.A sajat domainen keresztul nem rossz ötlet kössz a tippet megérne egy probat kikerulve az app.plex.tv oldalt.
Tanusitvanyt plexhez nem generaltam kulso szervereken vannak de ez is egy remek ötlet
!!!
Addig is ha valakinek van még valami ötlete szivesen meghallgatom. Kiprobalom gyugyo által leirtakat addig is mindegyik nagyon jo ötlet köszönöm szépen őket.[ Szerkesztve ]
Forum hozzaszolasokat nem biztos, de a privat uzeneteket meg aznap elolvasom ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Félkonfig: 5800x3D, 32gb 3200Mhz CL16, ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI), NZXT Kraken X63
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest