Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Analog303
tag
-
-
gabor7th
addikt
És a felhőbe mentett cuccok is elérhetetlenek voltak.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
félisten
Az a baj, hogy a vasarlo reszerol is csak a szajkarate megy.. Ugyanugy megfogja venni mert 2000el olcsobb valami mint a masiknak, mert ugye van 200e egy telora de a masik 2e mar sok a normalisabb rendelkezesre allashoz.
En ilyenkor olyan jokat rohogok a telekom fb oldalan, meg amugy is, hogy milyen marha emberek vannak...
-
MODERÁTOR
Annyira nem volt vicces, valójában hang szolgáltatás sem volt kb 1 órán keresztül. Pont az ország másik végében voltam egy másik városban, faterom velem, csak kitettem a város másik végén. Hogy szólok neki visszafelé hogy hol veszem fel? Plusz az egészségem sincs rendben sajnos így a család azon része aki nem tud itthonról elérni, az ilyenkor bepánikol.
-
totron
addikt
válasz Darth Sith #12 üzenetére
Ködbér?
-
betyarr
veterán
szerintem ákos szabotálta a dolgot bosszúból!
egyébként ritkán használok mobilnetet,de most tényleg kellett volna.én hülye meg azt hittem,hogy a telefonom a xar.
-
Zsidaaj
tag
Nekem itt telt be a pohar, semmi tajekoztatas nincs, facebookot nem hasznalok nincs nekem, semmit se tudtam, hogy mi a helyzet. Pofatlansagnak tartom telekom.. Ugyfeleket nem tudok felhivni, utana kapom az sms-t adatforgalma 80% elerte.. Na menjetek a p... (Tudjatok hova)
De net se hivas nem ment gratulalok..Mondhatjatok jaj 3 ora net belehalsz vagy mi? Nem csak ha az ember mobilon dolgozik es meghal az nagy penz veszteseg es ezt ki teriti meg? A nagy senki..
Telekom a reszemrol ennyi volt.[ Szerkesztve ]
186 pozitív és 0 negatív értékelés az oldalon!
-
Keem1
veterán
Szilvi meg Veronika igen aktív volt, ahogy látom
-
pckownz
őstag
válasz Stauffenberg #23 üzenetére
Azert valami szakmaibb kozlemenyt tenyleg kiadhadtak volna, hogy pl egy itcafe kaliberu oldalon ha felmegy a nem eppen egysegsugarujuzer, akkor egy kis erdekeset is olvashasson Veronika ctrlc ctrlv postja helyett...
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
Meg valljuk be, még a PR ügynökségnél dolgozó Gipsz Jakab sem feltétlenül ért hozzá mélységében. Ő csak válságkommunikálni van ott, így szórja slágergyanús közhelyeket, ami legalább arra elég, hogy a Facebook oldalukat döngető user hadak talán felfogják, hogy a hiba kijavítása folyamatban van, nem kell tovább nyávogni.
-
-
sztanozs
veterán
Konkrétan nekem nem csak mobilinternet nem volt, hanem szolgáltatás sem (No service).
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Geri0325
csendes tag
Nekem se működött de 2kor újraindítottam a telót és egyből jó lett próbáld meg te is
Motorola RAZR V3-->Samsung Star 2-->Samsung Monte S5620-->Samsung Galaxy i5(Smart Corby)-->Sony Xperia X10-->Nokia Lumia 520-->Lumia 535+Lenovo A7-10F-->Honor 4C+HP Pavilion x2 10-->Xiaomi Redmi 3
-
veterán
Székesfehérváron továbbra sem működik a mobilnet.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
Pedig ködöt nem is szolgáltatnak.
-
atike
nagyúr
....és Ákossal mizu? Minden rendben?
-
Analog303
tag
...ha kihozzák végre a karácsonyra megrendelt TV-t akkor ez nem fordul elő többet
"Minden másképp van..." (Karinthy Frigyes)
-
Richie86
senior tag
Békéscsabán helyreállt a rend.
-
-
Apollyon
Korrektor
Vásárlói megítélés szempontjából. Potenciális ügyfél egyéb dolgokat is figyelembe vehet, pl amikor nem tudja melyik szolgáltatót válassza, de látta a hírekben hogy a telekom nem működött a múltkor. Máris kiesik a lehetőségek közül.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Darth Sith
tag
-
F e Z o
veterán
Szolnokon délelőtt 10-től délután 1-ig se térerő, se mobilnet. Azóta helyreállt a rend.
H2O über alles!
-
Apollyon
Korrektor
válasz Darth Sith #3 üzenetére
Mert a hivatalos nyilatkozat nem feltétlenül jelenti az igazságot. Másrészt marketing szempontból így is giga gáz a dolog, ha pedig elkezdik részletezni hogy mi volt a gond az még fokozhatná is a szitut.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
leslieke
Jómunkásember
Már működik a rendszerük.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
törölt tag
válasz Darth Sith #3 üzenetére
Mert az átlagfelhasználó, akik a döntő többségét adják a felhasználóknak, nem érti, hogy mi az, és valójában nem is érdekli.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A kormány véletlenül az egész ország mobilnetét mondta vissza?
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
laszlohu
addikt
Nem csak a mobilnet, hanem a vezetékes is hülyült a napokban
Én észre is vettem,
na mondom : "biztos bekrepált a routerem"
Másnapra pedig megjavult, így nincs szükség router cserére.
[ Szerkesztve ]
-
Kelvin
őstag
Én Budapestről nem igazán tudtam hívást kezdeményezni a délelőtt folyamán. Minimum tízszer kellett tárcsáznom valakit és többször újraindítanom a telefont, mert azt hittem nálam a hiba. (Még kicsörgés sem volt csak nagy némaság a hívás indítás után)
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
hemaka
nagyúr
Remélem nem halt bele senki, hogy nem tudott fészbukozni.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Darth Sith
tag
Imádom ezeket a hivatalos nyilatkozatokat: valamilyen hálózati eszköz meghibásodott
Miért nem lehet megmondani, hogy a Packet Core-ban lehalt az MME, PGW vagy SGW valamilye, vagy legalábbis egy némileg részletesebb magyarázatot. Kiadhatnának igazán egy rövid laikus és egy fokkal részletesebb magyarázatot is, mert ezek mindig annyira bullshit szagúak, hogy gyakorlatilag akármi lehetett a hiba az elkonfigurálástól a komplett központ kigyulladásáig.
-
spawn21
veterán
Igyekezzenek mihamarabb helyrehozni a hibát!
s24U+15p
-
mrhitoshi
veterán
Már tegnap is nagyon sokat szarakodott Budapesttől egészen Debrecenig a net. Még a megszokottnál is rosszabb volt.
De most már elvileg jó.[ Szerkesztve ]
PS4
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest