Új hozzászólás Aktív témák

• pitiless

senior tag

válasz Luksee35 #833 üzenetére

A Gmail probléma az úgy szeptember környékén volt, mindenki másnak itt működött. Én bekapcsoltam a szinkront, ez meg kikapcsolta.
    Arra meg hogy miért nyígok a vowifi stabilitása miatt talán ez a kép választ ad:

Ez az emeleten, ablak mellett készült. A lakás többi részében még rosszabb a helyzet, van, ahol 0. És ez az összes szolgáltatóra igaz.
    Én a OnePlustól vettem, elvileg el lehetne állnom a vásárlástól, ha egy hibát, ami akadályozza a rendeltetésszerű használatot, nem javítanak ki. El is kezdtem a folyamatot, küldjek megint logot, arra amire már többször is megtettem. Meg az anyátokat.

5G-vel soha nem volt gond, Telekom, Telenor és Vodafone is működött vele. Sem magával a rendszerrel nincs bajom, előtte amíg lehetett Nexusokat használtam. Nem vágyom a csicsára, nem vágyom a csúcskategóriára. Egyszerűen csak működjön.

Ez a jelenség Android Autoval:
    https://youtu.be/leQE9RqWYO8
    Ez a finomabb verzió, a másik az, hogy pendrivenak érzékeli a telefont és onnantól kezdve egy iPhone is iPodként mutatja magát, CarPlay nem indul. Ez után pár óra pihi vagy force reboot kell. Egy Lenovo M10 Plus FHD tabletre (szintén MTK chipsetes) felraktam az AA-t, hiba nélkül csatlakozott.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák