- Windows 11
- Mobilinternet
- Milyen routert?
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Synology NAS
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Adobe Lightroom topic
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
A piac most is igényelne korlátlan vagy legalább jó nagy csomagokat, de a kartell ugye...
(#39) Samott
Azt én nem mondtam
Nyilván az lenne az ideális, ha az alap előfizetés tartalmazna korlátlan netet és az ügyfél eldönti melyik rádiót/mozit/stb. hallgatja/nézi rajta.
De ugye magyarisztánban vagyunk -
bambano
titán
-
azbest
félisten
Mondjuk mert ha megszakadsz sem tudsz annyi zenét összehallgatni, vagy annyi tévét nézni, hogy extrém durván elszálljon a forgalom mennyisége. Igaz zenével is össze lehet hozni másfél gigát 24 óra alatt, tévével pedig 24 GB-ot is vagy többet.
Ellenben a torrent huszárok néha megemlítik, hogy vezetékesen 2-3TB adatot forgalmaztak, mintha muszáj lenne. Na mobilon ilyen nem lesz, legalábbis nem a következő pár évben.
Nálunk az ingyen minden és a semmi drágán végletek uralkodnak. Meg a svédasztal mellett magát betegre zabáló emberek.
(#38) -AD4M-
igény lenne a korlátlan csomagra, de fizetési hajlandóság már nem.Hétvégén rákaptam a star trek next generation-re netflixen. Pécén, fhd-ben. Kíváncsiságból megnéztem, hogy mekkora forgalmat okozott ez. Elég extrém volt, mert szinte egész nap ment a háttérben. a két nap együtt kb 50GB forgalmat csinált. Mobilneten nem fizetnék még pár tízezret azért, hogy használni tudjam az előfizetésemet.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az NMHH a netsemlegesség védelmében döntött úgy, hogy a szolgáltatónak változtatnia kell. A Korlátlan TV és Film nincs rendben.
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest