Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino666
addikt
Jó tudni, hogy a fejesek saját zsebből állják ezeket a költségeket, igazán nagylelkű és nemes gesztus tőlük.
2025 - a szólásszabadság halála
-
Heimerdinger
kezdő
Azért az is beszédes, hogy az Apple a világ legértékesebb cége. Biztos csak véletlen és azért lehet mert ilyen rossz termékeket gyár amit drágán árul...
Tehát egy sikeres cég alapjai: Gagyi terméket árulj magas áron = garantált siker, ezt veszik a tömegek.( irónia )
[ Szerkesztve ]
-
V.Milán
tag
válasz Heimerdinger #18 üzenetére
K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̆˜”*°•.˜”*°• E-L-I-T-E •°*”˜.•°*”˜K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̠͓͉̭͉̆
-
aktív tag
válasz hegedus001 #16 üzenetére
Egyetértek veled, vagyunk jó néhányan, akiknek közömbös, hogy a gyártó mit csomagol/nem csomagol a telefon mellé. Magam is egyéb, számomra jobban megfelelő kiegészítőket használok, utoljára az iPhone 6s dobozából vettem ki a töltőfejet és a kábelt (mivel akkor álltam át Androidról és nem volt kéznél másik USB A-Lightning vezeték).
Azóta volt sokféle iPhone nálam, de mindegyik tartozékai érintetlenül ülnek a dobozukban. -
Heimerdinger
kezdő
Zseniális ez a cég, imádom ezeket a termékeit: Iphone 14 Pro Max, AirPods Pro 2. ( következő álom egy M3 chipes Macbook Air amint megjelenik )
-
syberia
veterán
Ez valami újfajta ötvözet? Sosem hallottam még klim acélról
https://howbad.info/
-
hegedus001
aktív tag
válasz GhanBuri Ghan #15 üzenetére
Mondjuk ez egyén függő, nálam működik az elképzelésük. Anno vettem egy varta 3-as töltőfejet (2db USBA és 1 db USB-c vel) kb 6 éve jól szolgál, én így nem szaporítottam a szemetet
-
GhanBuri Ghan
őstag
Hirtelen a töltő környezettudatossági okból történő eltüntetése, és külön külön árulása jutott az eszembe
-
Perillustris
senior tag
"Sajnos megszokott dolognak tekinthető, hogy amennyiben egy cél elérése vagy intézkedés, törvény betartása költségeket jelent egy cégnek, akkor azt valamilyen formában, de áthárítják a fogyasztókra."
Ez teljesen abszurd vállalás lenne (önmagában), hiszen kifejezett cél, hogy a végfelhasználó érezze a zsebén keresztül a környezettudatosságot (tehát pl. ne egy-kettő, hanem akár 4-6 évig használjon egy készüléket).
A másik, hogy érdemes lett volna figyelmesebben olvasni, mert arról van szó, hogy a fenti költség ugyan megjelenik az árakban, azonban a gyártási folyamatok további optimalizálásával kb. ugyanennyit meg is tudnak spórolni.
Perillustris
-
blackcoffee
csendes tag
"példát szeretne mutatni a többi cégnek". Már példát mutattak azzal hogy vagy 15 éve egyre inkább javíthatatlan termékeket terveznek.
De majd lehet azzal reklámozni hogy a kovetkezo iPhone 15%-ban újrahasznosított alumíniumot tartalmaz. Gusztustalan egy cég.
-
pjani
tag
mielőtt még elharapózna: muszáj
Do you see what happens, Larry? Do you see what happens, Larry?! - The Big Lebowski
-
kaciokos
őstag
Igazad van, de nem erről van itt szó: hanem arról, hogy a klímaköltség, mint azt a neve is mutatja, kiadás. Ha nő a kiadás, vagy csökken a profit, vagy emelik az árakat. Majd ha jövőre csökken az Apple profitja, akkor elhiszem ezt a kijelentést, de sokkal valószínűbb, hogy kőkemény hazugság.
-
Antosz
tag
Igazából érthető is a dolog, meg nem is. Én azt mondom, hogy nem muszály mindenkinek Apple cuccokat venni. Aki nem tudja megfizetni, úgysem veszi meg.
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 13 - Apple Mac Mini M2 (2023) - Apple Watch Series 10
-
Meridian
senior tag
Nem hárítják, de ... +8GB RAM a 800ezres alapgépbe az +100ezer Ft. A 10ezerFt-os RAM-ot nagy kegyesen odaadják neked 285$-ért. Ami nekik kerül kábé 15-20$-ba.
Mi ez ha nem áthárítás? Ja, tudom. Vastagbőrű, de mégis pofátlan rablás. Az mégsem ugyanaz, ugye?
Az Unity-nál egy ilyen húzásért a vezér az belebukott - az Applenél meg még kitüntetést is kap -
joey04
titán
de
-
joghurt
addikt
"Ne a Zemberekkel fizettessék meg!"
Ha nem a vevőkre hárítja át az Apple a költségeket, akkor kikre? A gyíkemberekre?
Bevételük csak a vevőkből van. Azt pedig senki sem hiszi el, hogy a részvényesek zsebéből vennék ki.A tej élet, erő, egészség.
-
ForRedGlory
félisten
Hát persze... amelyik cég egy több százezres iPhone 15-höz USB-C Gen 2-t "kínál", annak a kijelentéseit fenntartással kezelem.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Nem hárítja ránk, csak kicsit többet fognak emelni az új telefonokon a tervezettnél.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest