- Ubiquiti hálózati eszközök
- Rendszergazda topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen routert?
- Mesterséges intelligencia topik
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
Már nagyon rég nem olyan a FF mint rég!!!
Én se tom miért ragaszkodok hozzá,mert az Opera jobb sztem
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Gregorius
őstag
válasz
VladimirR #24 üzenetére
A DNF fejlesztői is így gondolták annó...
anno???
Igazad van. Helyesbítenem kell: még most is.a lecserélt JavaScript-motor
Ez bőven elég újítás. Ha most 3.5-nek nevezik el hát istenem, ő dolguk, leszarom. Tőlem 7/9-ednek is nevezhetik, nem zavar. A lényeg úgyis az lesz, hogy mennyire lesz jobb/jobb lesz-e az újabb.
Biztos lehetsz benne, hogy eleinte bughalmaz lesz. Zsír új komponens bevezetése mindig nagy szívás. -
ddekany
veterán
Mert mára túl felkapott lett... Ilyen kocka-becsületességű project kb az tud maradni, aminek 1-2 fejlesztője van (és mindegyik lehetőleg erősen kocka), bár manapság már ilyen esetekben is egyre inkább felüti a fejét a korszerű (= gusztustalan) stílus. Ez van. Ez ellen az egyetlen megoldás a hidrogénbomba. (Hmm... Open Skynet project?
)
[ Szerkesztve ]
-
-
Male
nagyúr
-
Konflikt
addikt
hm.
tapasztalt valaki hasonlokat, mert nalam naponta-ketnaponta elojon az alabbi honapok ota:
a gep 24/7ben megy, a foxit sem zarom be. atlag ~25-35 lap van nyitva. alapban kb 400 mb raomot eszik. majd lapokat nyitok, zarok, szval netezek. kis ido mulva lehet 1 nap, lehet felnap erezhetoen lelassul az egesz, taskmgr: foxi eszik altalaban 8-900 mb ramot, es 40-50% cpu-t. aztan bezarom, majd ujrainditva a foxi ugyanazokkal a lapokkal ismet 400 mb korul van, 1-2 cpu-val. mar jopar verzio ota ez van.talakozott vki ezzel mar?
mi a szarert szall el, mondjuk van 4 gb ram, de azert megis. 40 cpu folyamatosan kicsit sok.szval remelem ez eltunik majd a 3.5-ben
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Narxis
nagyúr
Ilyen többek között a továbbfejlesztett lapkezelés, a webes szabványok szigorúbb támogatása, a lecserélt JavaScript-motor és egy rakás adatvédelemmel kapcsolatos újítás.
Ez bőven elég újítás. Ha most 3.5-nek nevezik el hát istenem, ő dolguk, leszarom. Tőlem 7/9-ednek is nevezhetik, nem zavar. A lényeg úgyis az lesz, hogy mennyire lesz jobb/jobb lesz-e az újabb.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
VladimirR #29 üzenetére
2 év alatt (mióta fx-ot használok), nem a firefoxot kellett újratenni 100x (vagyis nemcsak azt), hanem a windowst több gépen, ezért volt hasznos, hogy egy új rendszernél is tök ugyanolyan az ember böngészője, mint volt.
olyasmire gondolsz, mint pl ie-hez a
- file -> import and export -> import/export favorites/cookies/feeds - Köszönöm a leírást, ezt a kérdést már az IE totyikban is föltettem, de senki nem válaszolt.sweetlou6.wordpress.com
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #28 üzenetére
olyasmire gondolsz, mint pl ie-hez a
- file -> import and export -> import/export favorites/cookies/feedsvagy mint opera-hoz a
- file -> synchronize opera (bookmars, personal bar, typed hystory, speed dial, notes, searches)
- file -> import and export -> import mail/feed list/bookmarks (opera, ns/fx, ie, konqueror)/contacts
- file -> import and export -> export feed list/bookmarks/contacts
?mondjuk e ket bongeszonel eddig csak egyszer hasznaltam (os csere utan), tobbszor nem kellett ujratenni, bar ha az fx-et szazszor kell, valoban hasznos hozza kulon progi
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Winner_hun #14 üzenetére
Amúgy kit érdekel hogy fapados-e vagy sem? Aki eddig használta továbbra is fogja, ki hal bele 5-6 perc kieg telepítésbe???
Aki meg kicsit gondolkodik, az használja a Mozbackupot, ami még a sütiket is exportálja, és új oprendszer telepítésnél és backup imortáláskor (restore) nem kell a fucking 5-6 percről lemondani az életünkből.
Jelen esetben meg ráfrissíted a jelenlegi verizóra azt kész, ugyanúgy működik minden.
3.1 vagy 3.5 tökmindegy, a ph ugyanúgy bejön meg minden mint eddig.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Gregorius
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #2 üzenetére
„Számunkra fontosabb egy jó minőségű szoftver kiadása, mint a megjelenés dátuma” - Igazuk van
A DNF fejlesztői is így gondolták annó... -
max-pain
senior tag
Eleve hulye verzioszam volt a 3.1, de a 3.5 se sokkal jobb (szerintem mar az 1.5-nek (ami eredetileg 1.1 lett volna) is 2.0-nak kellett volna lennie), mivel eleg sok valtozas van mind a back-end mind a front-end teruleten, nem ertem miert nem 4.0-kent jon.
-
Jadro
veterán
Nézőpont kérdése. Feleslegesen ne legyen benne minden. Ezáltal lassabb és nagyobb lesz. Legyen egy biztos alap és én majd szépen addonolom szájízem szerint. Persze ha van egy olyan alap amiben benne van pár fontosabb dolog akkor az emberek igen nagy százalékának úgy is elég lesz.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
tomio
tag
Én várom már.
A legjobban bővíthető böngésző. Azzal bővítem a tudását amivel akarom, mindezt úgy hogy már az alap is jó.
...egy rakás adatvédelemmel kapcsolatos újítás. - AdBlock Plus, No/Yes Script stb lehet nem is kell majd. Sz'al ezt a 3.x-et lehet nem is addon-olomagyon.
Linux, BSD, ReactOS, MenuetOS, Haiku-OS, Syllable... Van még több is! distrowatch.com/
-
válasz
Winner_hun #14 üzenetére
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
copin
őstag
Nem csodálom hogy ilyen lazák a követelmények a mozillánál. Nem a saját pénzüket szórják el ilyenkor, függetlenül attól hogy mi a késedelem oka.
-
Winner_hun
félisten
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
-
ddekany
veterán
Ide most csak azért néztem be, mert magamban fogadtam, hogy űrhajós lesz már az első lapon. És igen! Ill. már szivárognak a követői is... Jaaaaj mááár, de demagóg vagyok!
-
VladimirR
nagyúr
válasz
WonderCSabo #7 üzenetére
kerdesre valaszolt, mig pont te vagy az, aki az ie idekeveresevel szitod a flame-et
elhiszem en, hogy konnyu felismerni az egyeni avatarjat, de legy szives gondolkozz, mielott irsz -
bambano
titán
fotonoknak földművelő szemébe juttatása...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
siriq
őstag
A 3.0.7 kozben meg kijott. Mondjuk az elozovel sem volt bajom.
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
Sweet Lou 6
addikt
„Számunkra fontosabb egy jó minőségű szoftver kiadása, mint a megjelenés dátuma” - Igazuk van
sweetlou6.wordpress.com
-
BiP
nagyúr
És mi lesz a most is fejlesztett 3.2-vel? 3.6 lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
it Az új kiadásban megjelenő újítások nagy száma és mélysége miatt módosították a böngésző verziószámozását.
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AERO OC SFF 16G bontatlan, garanciális
- Új Lenovo Legion Slim 5 l RTX4070 140w l AMD Ryzen 7 7435HS l 16GB l 16inch 2560x1600 165Hz
- Playstation - Xbox - Nintendo !! Moddolás // Okosítás // Karbantartás - ZACKONZOL
- DELL LATITUDE 5530 ( Még 8 hónap gyári gari) i5-1245U (12. GEN) 16GB RAM 500GB SSD 15.6 FULL HD
- Eladó Flipper Zero és Hack RF one Portapack H2
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest