-
IT café
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék, mert az egyik ismerősöm fiának kellene szervert bérelni.
Ehhez a játékhoz teljesen nem értek, kezeljetek így.
-Egy mondjuk 20 fős szerverhez mennyi RAM ajánlott? (látom, ez alapján lehet bérelni is)
-Honnan érdemes bérelni?
-Illetve minden infót szívesen meghallgatok!
Az összefoglalóban szinte egy link sem jó.Köszi.
-
törölt tag
válasz
#90933760 #20846 üzenetére
Érdekes kérdés ez mindig botania vonatkozásában, de szerintem azért furcsa, mert más modoknál nem ezt szoktuk meg.
Több stratégia is van a gaia harcra, de mivel az a mod végső megmérettetése, ezért teljesen rendben van szerintem, hogy endgame botania szinten kell rágyúrni. Van saját enchant módszere a botanianak, a terrasteel armort is felcuccolva ki tudja bírni -maxos prot, unbreaking, etc- vagy akár egy elementium pizsi, mert az pixie-t spawnol és az is támad gaia-t. Vannak rodok is amikkel távolból is támadható a gaia, szóval van megoldás csak nagyon gyúrni kell rá
Egyébként meg nézd meg a draco guardiant. Oda se elég simán a maxos armor, hiába enchantolsz, hiába minden, max encha, egy csomó capacitor, maxos fegyverek, és izzadással talán megvan
A szomorú inkább az, hogy a packban vanilla breeder kell a falusiakra, se az mfr se a többiek nem hagyják ezt automatizálni, de még a a nyomorult draco se. és nem kevés kell. Na az szomorú
-
törölt tag
Amur rátalált egy szép bugra, Crayfish mosógépébe ha üres vödröt raksz akkor is mosószernek érzékeli és javítja a páncélt a végtelenségig, ingyen.
Közben elkezdtem lenyomogatni a Gaia2-t, refined glowstone cleaver és egy slot kvarc, mert ennyi fér rá alapból így 47 sebzés. Piros és sárga tinkers szívek, regen2 amulet, strength2/resistance2/speed2/jumpboost2 a beacon, meg egy soujourner ring. Meka obsidian páncél, protection4 és unbreaking3 enchákkal.
Így le lehet nyomni egész könnyen, az első sor szívem se fogyott el. Viszont alig lehet odaérni hozzá, mert vissza tud lökni, sok időbe telik, de legyőzhető. Egyedül a ruhára kell figyelni, mert épphogy kibírja a végéig a 800 durával. És mehet is be a mosógépbe.Terrasteel ruha nem ér kalap szart se, konkrétan ilyen szinten van. Ezért nagyon haragszom a Botaniara, hogy szembeállít tök alap szintű cuccokkal a főbossa ellen amit más modok keményebb cuccaival is épp hogy csak le lehet győzni. Pedig ebben a ruhában van knockback védelem, ezzel simán lehet körülötte futkosni és hamar meglenne, csak épp semmit nem ér a védelme és a feléig se jutni el benne. Nem tudom hogyan sikerült legelőször ezzel ráadásul a 13 sebzésű kardjával, de marha nagy szerencsém volt... Ráadásul ez még kopni se kopik, frankó ruha lenne, ha védene is...
Sebaj, amit kaptam flügel eye, azzal tudok végre korlátlan repülni amíg ki nem fogy a mana, ez nagy segítség pont ezt szidtam, hogy miért van korlátozva, hát így már nincs. -
törölt tag
Eye of the Flügel!
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
-
törölt tag
Woaw, de állatul nézek ki benne! Mire is jó ez a ruha amúgy ennyi durával meg védelemmel?
-
Viszlát
addikt
Nekiálltam a hétvégén félgömb üvegházat építeni, de nagyon bénán ment, hát bakker, persze, hogy erre is van sphere generátor a neten. Legközelebb előbb keresek aztán bénázok.
-
föccer
nagyúr
Estét urak!
Tesó új gépre tette a játékot, de tudja indítani.
Win 10, elvileg friss 64 bit javavál.
korábban gond nélkül játszott, mi lehet a hiba?
Köszi szépen a segítséget.
-
törölt tag
Persz.
Minél hamarabb a nether star seed kell majd.
Eőtte wither skeli seed, ahhoz skullok természetesen
Kell egy dragon kill is (én voltam az első endben úgyhogy az adott volt, neked segítek ha kell feltámasztani)
Wither kill a 4 starért.A star seed alá kell az awekened draco blokk, tehát azt is össze kell dobni.
Utána már nem vészes a történet, a belépő a project e-be a philo stone, a recept főleg ae...
-Növényből érdemes előtte terrasteel-t is tolni, mert később is jól jön, elementiumhoz kell a portal to Alfheim , de ez se vész, lotussal ki lehet boostolni. A poolok a pylon alatt maxosak legyenek szinte.
Az ae-s cuccokra van ae2stuff mod, ebben van a jobb press és growth chamber, azokkal elég hamar ki lehet tolni a maradékot ami kell. A drágább cucc a draco flux capacitor, és a két spatial component, de azok se a világ végén vannak.
Utána a condenser már olcsó, simán craftolható, és ha van starod növényből minden ingyen van szinte.
A transmutation tablet már más kérdés, ahhoz a legdurvább a stabilizált "unstable ingot", a sigilt kell hozzá stabilizálni az endben itt megvan melyik chest hol, van videó is.. nem gáz csak idő.
Utána egy tonna neutron collector -értsd fél-egy stack- és neutronium compressor a téma, arra fele érdemes haladni.
-
Amur
addikt
Black nagy vonalakban leírod milyen irányban fejlesztettél amíg eljutottál a ProjectE cuccokig?
Chaten írtad hogy a nővényeket maxoltad ki, ezalatt mit értesz?
Mindjárt meglesz nekem a master stone magical cropsból, onnantól bármelyik seed-et meg tudom csinálni.
Merre tovább? -
törölt tag
Orosz Minecraft.
-
törölt tag
Mivel nincs új vidi, a régieken röhögök fel újra. Gondolom Apaty erre emlékszel.
-
törölt tag
válasz
#56573440 #20830 üzenetére
Jaja, én azzal cobaltot szedtem, nem volt kedvem a végén is lépcsőzni a Tinkersnek, mert alapból asszem ardite/manyullin lépcső is kellene még az obsidian szint után.
Mondjuk a NEI azt a zinc csákányt is arditenak írja talán, viszont simán kiüti a cobaltot, az valami bug vagy elfelejtett configolás lehet.
-
törölt tag
válasz
#56573440 #20828 üzenetére
Vasat nem tudtuk kiütni, mert ahhoz már réz csákány kellett amit kiöntöttél smelteryvel. Abba pedig még nem tudtál vödrözni lávát, vödör híján így kiönteni se a rezet. Mindenki loot bagből szedte a vödröket vagy falusi ládából vagy onnan vas ingot és azt kalapálta le. Aztán lehet van megkerülője, de egy éjszaka alatt megvolt annyi loot bag amiben biztos volt vödör.
-
törölt tag
válasz
kmisi99 #20827 üzenetére
Szerintem lehet azt is craftolni plate-ekből, amit meg immersive hammerrel meg lehet oldani. Legalábbis amikor mi játszottunk akkor lehetett
Nálam ott szakadt el a cérna, amikor annyira megakadtam, hogy a teljes mfr géppakrot ki kellett volna maxolni, és lézerrel szedni olyan érceket amiket csak más bolygón kapsz -ahova nem tudsz eljutni még-. Ott azt mondtam hogy gg és akkor induljon lazábban
így is szívás pl az infinity ingot és társai, de sokkal kezelhetőbb talán.
-
kmisi99
addikt
válasz
#56573440 #20826 üzenetére
Köszi akkor le is veszem, mert így tényleg csak nappal tudok munkálkodni, egyébként eddig marhára bejön. Egyenlőre kappa mód. Imádom mikor lépten nyomon kibaszik velem, és nehezebb, hogy nem lehet rézből simán csinálni pl pick axe head et, hanem kell a smeltery, de ahhoz meg vödör kell ami meg csak kb lootolni lehet moboktól.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
kmisi99 #20824 üzenetére
Az a Project Ozone jósága, csak 90% az alapbeállítása asszem, szóval lesz mikor tudsz aludni is.
Sokra nem megyünk a gyémánttal, nem is tudom én használtam-e valamire. Alapcuccokhoz kell csak kraftolni. Signalum, enderium jóvilág nincs Tinkersben, le van véve alapra a tudásuk, azért is kezdtem el én a Botaniat.
-
kmisi99
addikt
Akkor majd lehet át rakom kappába. Viszont kissé fura az ore generálás. A gyémántot úgy osztogatja mintha csak copper lenne. Simán találtam a felszínen meg ilyen 50 es szinten. Ez normális?
-
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, nem igazán tudom, hogy kappa vagy titan mode on játsszak a Project ozone 2-vel. Az Infinity evolved packban experten játszottam és nem volt semmi különleges nagy nehézség, de láttam itt már a Kappa kicsit overkill.
-
Amur
addikt
Ha player lő le playert, instant újraindul a szerver..
másodszor fordult elő. Most éppen erebusban kerültünk egymás elé vadászat közben.. -
törölt tag
válasz
#90933760 #20815 üzenetére
Még az a szerencse, hogy a saját "op" fegyverei szinte semmit nem sebeznek a Gaian, de legalább ha a lökéshulláma kilök az arénából akkor csalás miatt despawnol is és vége van...
Nehézségéhez képest meg nem ad valami hú de nagyon durva eszközöket.
Vagy csak a Tinkers/Thermal, Wyvern cuccok túl opok én meg ahhoz mérem. Bár ennyi kraftolás meg felépítés után mondjuk el is várnám már, hogy ne szaros gyémánt szintű vanilla cuccokat kapjak amikre a fejlesztés is csak vanilla enchant meg vanilla beacon extrákat ad. -
törölt tag
válasz
#56573440 #20814 üzenetére
Innentől csókolomot kell köszönni.
Elsőre dobta, elsőre meglett a Gaia II, de úgy hogy leütöttem és a halálánál jövő robbanás megölt engem is. Ez brutál epic harc volt.
Sárga szívet dob csak ez is, úgyhogy a zöldet szerintem a Chaos guardian dobja, meghagyom neked azt a délutáni programot.A fejlesztés amit dob a ruhára azt ha felrakom rá akkor arra többet nem tudok tenni? Kaptam egy low healt melletti erősebb sebzést, de azért ez annyira nem sokat érő. Ha tudok mellétenni mást is úgy oké, de ha emiatt nem lehet akkor nem rakom rá.
-
törölt tag
black, Dire papa pakkban amit mutattál Botania izé ami nagy sárga körökben tűzgolyót lőtt az melyik rod of the csillámpóni? Vagy más?
-
törölt tag
-
Amur
addikt
9500-as kiwi-t spawnolt most a chance cube, ami hármasával spawnolja a gastokat..
Ráadásul ha meghalok közben,crashel a minecraft.. -
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest