- ASUS routerek
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Windows 11
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Adobe Photoshop
- Elektronet Zrt. (internet, kábelTV, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
littledon
tag
válasz
Polarstar #18393 üzenetére
Véleményem szerint addig volt atomstabil ameddig nem hozták be ezt a hitvány új designt meg az amazon app store-os baromságot... Lehet szidni az Almát (nem tudom most milyen a rendszer) de régen semmivel sem volt több gondom vele mint a BB-vel és még jailbreakelve is volt + teletüzdelve mindenféle cydiás okosságokkat... (nem warez) Maga a rendszer sokkal jobb szerintem, de számomra a nagy BB varázsból lassan már csak a különlegessége marad. Amennyiben nem lesz új, stabil, értelmes méretű BB10-es telefon csak "powered by android" én megnézem az almát, ha az sem jó akkor meg valami alternatíva után nézek, de egyre gázabb ez az egész...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Öt készülék, három szolgáltató, két szakember. Teljes kép a BlackBerry rendszerről.
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest