Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
"7 egérkattintás és 25 karakter (serial) beírása. ezt sem nevezném bonyolultnak "
Nem, megis nekem az a tapasztalatom, - ismerettségi köröm a minta ahol nem csak geekek vannak, sőt- hogy sokkal jobban eligazodnak Ubuntun mint Windowson. Nem tudom miért, ne kérdezd, még nem jöttem rá.
"r=1 felett W7-nél is csak ajánlott, bekapcsolt defender mellett"
Az atlagfelhasznalok szokasait figyelembeveve ez sem teljesen igaz szerintem, ugyanis ok minden linkre rakattintanak ami szembe jön veluk (tapasztalat: hany gepet kellett ilyen miatt helyreraknom, ah), s mar kesz is a gond.
A "profibb" felhasznaloknak meg azert nem ajanlatos, mert mindig tevedhet az ember, s ha nincs vírusirto akkor mi fogja meg? semmi. A legtobb cucc mar a Win7 fejlett vedelmi rendszerein s atjon sajnos.
"nem kell újratelepíteni"
Lasd fent.
"működni szokott az upgrade"
Ezt alairom, igen.
Viktor77: Tudom, alatlanosaggban ertetted, de pont azert: En szemelyszerint kikerem magamnak a fan jelzot. Megprobalom a tolem telheto legnagyobb objektivitassal, racionalis indokok mellett megvitatni a ket rendszer elonyeit / hatranyait, hisz mindennek van.
---------------------------
Egyebkent azt nem is ertem, hogy most minek hasonlitgatjuk a kortet az almaval? Mindketto masert jo. -
bambano
titán
ubuntuba pl. nem kell serialt írni... de nem hiszem, hogy ennyivel elintézed a w7-et, userneveket, jelszavakat, gépnevet, esetleg domain nevet ott is írni kell
lehet, hogy neked nem kellett még újratelepíteni, de a net tele van lassulásokról meg újratelepítésekről szóló hírekkel. nemrég volt erről vita a w7 titkai c. logoutos bejegyzésben.
a konzekvensebb gui-t már többször kiveséztük, biztosan te is olvastad és emlékszel rá.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Milyen videókártyát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OTP Bank topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest