Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsodaPOK
senior tag
válasz julius666 #11 üzenetére
Narxis azt írta, hogy sokallja az árat. Az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy a többi fizetős megoldáshoz képest magasnak találja (legyen az nod, symantec, bármi). Nyílván a 0-hoz képest még a 100 ft-s is sok.
Egyébként egyetértek veled. MS ingyenes védelmi megoldást kínál és nem is rosszat. Egy gépen, ami nem nagyon van használva nálam is MSE fut XP tűzfal társaságában. Gond nem volt velük, szépen teszik dolgukat.
Viszont egyelőre még Pandában jobban bízom, ezért egy darabig az marad a gépekenAláírásod meg
-
-
CimbiX
aktív tag
En majdhogynem veletlenül akadtam ra a Panda Global Protection 2011-re, miutan olcson hozzajutottam harom 2010-es kulcshoz, ugyanis a Pandaeknal ingyen lehet upgrade-elni. Julius 28-an telepitettem a teljes verziot (a trial es a teljes verzio NEM ugyanaz, szoval a lenti videotesztet nagyjabol figyelmen kivül lehet hagyni, a telepitö progik sem egyeznek, sem meretben, sem verziszamban, bar a trial ugynazt a virusadatbankot hasznalja) elsösorban azert, hogy egy normalis backup progim es online backupom legyen, ami proxy-n keresztül is hasznalhato. Korabban A-Squared (fizetös), utana Panda Cloud volt a gepemen (az ingyenes).
Örömmel tapasztaltam/tapasztalom, hogy a gepigenye valoban nagyon alacsony (a laptopomon, egy FSC SA3650-en hasznalom) es eddig semmifele fagyast/idegesitö ablakocskakat nem kellett elviselnem Windows 7 x64 alatt. Ez föleg az A-Squared es Nortin IS trial utan volt nagyon kellemes meglepetes. Csak ajanlani tudom mindenkinek.
-
CsodaPOK
senior tag
#1 Narxis: IS 2011 15K egy évre és három gépen használhatod. Ez gépenként havi ~400 ft. Ennyit szerintem megér a biztonság. (Szubjektív.)
#8 chepavel: Régen valóban voltak erőforrás problémák. Viszont kb a 2008-s verziótól kezdtek rátalálni a helyes útra és rengeteget fejlődtek azóta. Nem nagyon veszem észre h visszafogná a gépet.
A 2010-ben egyedül a frissítő modul volt kicsit bajos, mert hiába ment 0-24H -ban a gép, általában akkor kezdett frissítgetni, amikor használtad. Persze azt a fél percet ki lehet bírni.Aki a múlt században használta valamelyik terméküket és ott megutálta, az inkább próbálja ki a mostaniakat, mielőtt ócsárolja!
Teszteket linkelni is tudnátok? (Lehetőleg olyat, ami nem fizetett hirdetés...)
-
chepavel
aktív tag
Jogos. A régi termékeiknek olyan gépigénye volt, hogy szinte használhatatlanná tette a gépet, és a vírusvédelmén, khmm, lett volna mit javítani.
Ellenben, az újabbakra rá sem néztem. Tapasztalatok vannak róla? Javult ilyen téren ténylegesen, vagy csak a PR szövegekben?
Áj Láv Aggregáth 5.0! ||| Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! ||| https://500px.com/pavelandras
-
Narxis
nagyúr
-
fatal`
titán
Én sem ajánlom a panda termékeit, nincs túl jó tapasztalatom vele, valamelyik régi verziót levakarni sem lehetett a gépről.
-
=Mentor=
őstag
Senkinek nem ajánlom a Panda termékeket, teszteken rendre leszerepelnek, a Panda Claud meg egy bughalmaz, szanaszét fagyott tőle a Windows 7-em, azon kívül az eltávolítás után is van 3 dll amit nem tudok törölni.
Én jó pár év után váltottam Avira Premiumra NOD32-ről, de mindkét víruskergetőt sokkal inkább javaslom mint a Pandát!
-
Narxis
nagyúr
Nem rossz, de sokallom az árát.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest