Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mooattyi #222 üzenetére
a wubi-ról nem nagoyn tudok nyilatkozni, de ha külön partícióra teszed, akkor nem nagoyn tehet kárt a windowsban. a bootloadert leszámítva, amiből ugye sajátot tesz fel, de ezt utólag el lehet távolítani persze (biztos nem a legelegánsabb megoldás, de én annó egy win telepítőlemezről javítás módban kiadott fixmbr paranccsal távolítottam el a linuxos bootloadert).
core2-re amúgy mindegy melyik verziót teszed, de szerintem először a 32 bites (i386) verziót érdemes, mert ott a 3rd party programokkal sem lehet annyi szívás. -
törölt tag
nekem eddig inkább pozitívak a benyomásaim. a webkamerám nem ment alapból intrepiddel (egy trükkel igen, de skype alatt úgy sem), a hangkártya sokkal halkabb volt intrepiddel (most szépen szól), meg a boot sebessége hihetetlen mértékben javult, és így tovább. sok apróság.
ami szívás volt vele, az is inkább a 64 bit miatt. -
-
törölt tag
válasz
VladimirR #166 üzenetére
nem tudom, erről nem sok dolgot találtam. eddig megmondom őszintén, nem is nagyon izgatott a defrag gondolata, mert mindenhol azt helet olvasni, hogy az ext fájlrendszereknél nem jellemző a fragmentálódás, átlag használat mellett nagyjából nem érdemes vele foglalkozni.
-
törölt tag
nah, akkor a név tévesztett meg. azt hittem, hogy az amd64 az külön az AMD procikhoz kell, mert valamiért... de akkor miért nem simán x86-64 a neve a 64 bites kiadásnak?
(egyébként nekem tök jól megy a 64 bites, nem volt vele eddig semmi szívás, pedig azt hittem, hogy lesz. még a flash is megy)
-
törölt tag
-
törölt tag
azért ez egyénenként változik. nekem például messze többet nyújt az ubuntu, mint bármi más. kiráz a hideg, ha arra gondolok, hogy megint windowst haszháljak, pedig annó a vista első ránézésre is már kifejezetten tetszett. csak ez nekem annyival jobb.
még a 64 bites is (illetve pont az). (az osx-ről most ne beszéljünk)
-
törölt tag
nem magában foglalja a kodekeket, hanem a függőségei közt vannak a legfontosabb kodekek. csak windows alatt van ilyen, hogy bele van integrálva, mert ott nem képes függőségeket kezelni a telepítő (illetve éppen képes valamennyire, csak nincs olyan központi tárhely, amivel egy 3rd party program egyeztetne, és lehúzhatná a megfelelő csomagokat)
szerintem ha a videólejátszásnál fagy meg, akkor ott vagy a videókimenet van rosszul megválasztva, vagy a vga driver lehet rossz. én már alpha6 óta használom a 9.04-et (az RC óta 64 bitest), semmi ilyesmi bajom nem volt vele. sőt, a Totem még az rmvb-t is lejátsza, pedig ezt régebben nem csinálta, kellett hozáá realplayer.
Új hozzászólás Aktív témák
it A kedvelt disztribúció új kiadása elsősorban kisebb, de a használatot kényelmesebbé tévő újdonságokat hoz.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Honda topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kuponkunyeráló
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- PC, PlayStation, Xbox, Nintendo digitális és dobozos játékok, feltöltőkártyák!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest