Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

válasz remington2 #14 üzenetére

Azzal nem is lenne gond, ha véleményt nyilvánít és nem csak álláspontját teszi közhírré. Igaz még nem jutottam el az eddigi közel 40 hsz végére, de valahogy nem találkoztam azzal, mi alapján döntött úgy, hogy a chrome mellett marad.

Természetesen mindenki olyan böngészőt használ amilyet akar, de Én pl. egyszer sem mentem se Chrome, se FF, se egyéb más böngésző topicjába leírni, hogy márpedig akkor is egy másik böngészőt használok. Főleg úgy nem, hogy még csak érveket sem hozok fel a döntésem megalapozásához. Lehet velem van a baj :U

Szerintem a böngészőknek a felhasználó kényelmét kell szolgálniuk és két, esetleg több böngésző is szépen megfér egymás mellett ugyanúgy, mint pl. a jegyzettömb is megfér pl. egy MS Word kvalitású szövegszerkesztő mellett. Nálam is több böngésző van a gépen és mindig azt használom, amelyik számomra éppen kényelmesebb a megvalósításban.

Sajnos ez nem jut el nagyon sok ember tudatáig és mindenféleképpen csak egyet erőltetnek, még akkor is, ha erős kompromisszumokra kényszerülnek miatta. De hát nem vagyunk egyformák. Szerencsére :K

Az Opera ezzel a verzióval sokat lépett az egységnyi sugarú felhasználók irányába, amivel még kényelmesebbé vált a használata. Haladni kell a korral és ki kell szolgálni a felhasználókat. Lehet felismerték ezt északon is? Most már nem csak olyan megoldások érkeznek, amik a fejlesztők kényelmét növeli, hanem a felhasználótábor igényeit is próbálják kielégíteni. A megvalósítás pedig lehet nem a legtökéletesebb, de előbb-utóbb csak megkapjuk azt amit akarunk :DDD

read-only mode on the forum

• Brutális eb

addikt

Az még rendben is lenne ha esetleg a mondata így hangzott volna.
    Maradok a chrom-nál mert a friss operát kiprobálva ez és az nem tetszik nem működik megfelelően.
    Ehelyett csak egy értelmetlen böffentést tolt a kolléga.
    Egyébként látom te is csak böffenteni tudsz és kötekedni.
    Maradj nyugodtan a firefoxnál annak a topikjában keltsd a hangulatot és örülj,hogy a szalonképtelen kifejezések miatt nem pihensz pár órát....

[ Szerkesztve ]

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

törölt tag

Remélem, a minimális felhasználószám miatt nem pár darab kiegészítő lesz összesen

1) Már most több kiegészítő van rá, mint a kétszerakkora részesedésű Safarira. Más kérdés persze, hogy ezeknek hány százaléka hordoz érdemi funkciókat :U

2) Az a minimális felhasználószám simán többtíz millió. Ennyi embernek már megéri fejleszteni, sokkal kisebb célközönségnek is készülnek szoftverek.

Új hozzászólás Aktív témák