Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
Nyugodj békében...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
Zsigi72
aktív tag
RIP
-
Graphics
Jómunkásember
Sajnálatos hír ez, bizony szép kort élt meg.
óó drága Atari 800XL, legalább tudom kinek köszönhetem az első "számítógépem"
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Lenry
félisten
nyugodjon békébenGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Angel1981
veterán
RIP!
-
azbest
félisten
"Így múlik el a világ dicsősége"
Kíváncsi leszek, hogy 30 év múlva lesznek-e olyan nagy nevek, mint ebben az elmúlóban lévő generációban. -
ArchElf
addikt
Az első gépem egy C64-es volt - nyugodjon békében...
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
Neurotoxin
őstag
Nyugodjék békében
Nekem Plus/4-em (az elhíresült kazettás gomba kereső játékkal) és 16-om volt. A szomszédnál sokat játszottunk 64-en a Samurai warriorral.
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Malachi
addikt
az első gépünk c+4 volt, aztán c64, Amiga örök álom maradt. mostanában akarok venni egyet.
nyugodj békében, Jack! és köszönöm, hogy annyi boldog órát tölthettem gyerekként a Commodore gépek előtt.
-
MacCaine
őstag
R.I.P.
-
eziskamu
addikt
Hű nem is tudtam, hogy eddig élt az öreg. Érdekelne mi lett volna az Amigával, ha Jack tovább maradhat. Végül is jogosan volt pipa a saját cégére.
-
vanhalen
senior tag
Ez szomorú.. Emlékszem, mikor először találkoztam C16-al: "kísérleti osztály" lettünk általánosban, hogy orosz helyett informatikát tanuljunk. Betereltek egy terembe, ahol videoton TV-kre kötött Commodore16-os gépek voltak, csak lestünk, hogy miva'?!
Kár a Commodore-ért és most már Tramiel-ért is Nyugodjék békében..
-
freemanone
addikt
Mennyi órát töltöttem el én is a C64 előtt annó...... régi szép idők!
R.I.P.
-
debrejo
senior tag
Nyugodjék békében!
Én egy Amiga600-assal kezdtem, imádtam, mai napig megvan. megvolt a streetfighter első része, viszont a 7 floppyból kettőt rögtön az elején elhagytam valahol, így nem volt minden pálya és minden karakter elérhető de gond nélkül működött. Régi szép idők...
-
senior tag
R.I.P
essexboy
-
raper
senior tag
Számítógépmentes menyországot kívánok Neki.
A C+4-el még tavaly is játszottam. Jó kis gép volt.
-
Neurotoxin
őstag
Nekem a C16-osom után lett Plus/4-em. Minap olvastam a wikipédián, hogy eredetileg a C64 leváltására szánták.. A 1551-es meghajtómat simán kezelte mindkettő gép. Már sajnálom, hogy annak idején elkellett adnom, pedig most milyen jó lenne nosztalgiázni kicsit...
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
raper
senior tag
válasz Neurotoxin #19 üzenetére
A floppy meghajtó száma nem ugrott be. Köszi.
-
raper
senior tag
válasz Quasi_modo #21 üzenetére
Köszönöm a tájékoztatást. ( Sokáig kazettás egységgel használtam, majd vettem egy 1551-est. )
-
Neurotoxin
őstag
-
raper
senior tag
válasz Neurotoxin #23 üzenetére
Bizony. És egy rendes játék betöltés több percet vett igénybe magnóról. S a tömörítés csak később érkezett.
-
Kerto84
csendes tag
Nyugodjék békében!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest