Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz fordfairlane #120 üzenetére
Végülis ha így vesszük IOS és Android vonalon se változik semmi évek óta. Kijön egy Galaxy Tab nagyobb felbontással, vagy egy IPad nagyobb felbontással, újabb procival, meg jobb lett a kamera. De hisz ezek csak a kötelezőt hozták! Lesz rajtuk ujjlenyomat olvasó? Nagy ügy, bizonyos notikon évek óta van.
Ha tényleg nagy változásokról szeretnénk beszélgetni, akkor az utóbbi években kettő ilyen volt. Az IPhone 1, illetve az IPad 1 megjelenése. Minden más smafu.Én kérek elnézést!
-
djgeg
őstag
válasz fordfairlane #120 üzenetére
Hát nem tudom, én a Pro-n nem találtam fogást... az árán kívül. Az MS az RT vel meg kifejezi az őrület definícióját.
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
martonx
veterán
válasz fordfairlane #105 üzenetére
Azért azt kijelenteni, hogy nem változott semmi erős túlzás. A hardverek végre kezdik a használhatóságot megütni (az arm-os verzió sokkal erősebb, mégis valamivel takarékosabb, az intel-es verzió sokkal takarékosabb, mégis valamivel erősebb). A win8.1-is kezdi megütni egy oprendszer szintjét, szóval ha az árazás (és sajnos a metro még mindig gyengécske, de már kezd vállalható lenni) nem lenne ennyire elbaltázva akár még vinnék is a népek.
Én kérek elnézést!
-
Glenda
addikt
válasz fordfairlane #113 üzenetére
Nem tudom, hogy tudsz-e ultrabookot venni Win7-tel. Sőt, az enyémhez Win7 driverek sincsenek. Lehet fel lehetne rakni a Win8asokat, de nem éri meg
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
djgeg
őstag
válasz fordfairlane #110 üzenetére
Az RT nál egyet értek... De a Pro? Azzal mi baj van? Elég erős ahhoz, hogy laptopot kiváltsa, végre dokkolható, alakul az aku idő... stb. Csak k drága...
-
djgeg
őstag
válasz fordfairlane #107 üzenetére
(termékpozicionálás) my bad :|
-
djgeg
őstag
válasz fordfairlane #105 üzenetére
Termékmegjelölés? Ki nem szarja le most úgy őszintén. Olyan fantázianevű laptop kategóriák vannak ma már...
Semmi baj a koncepcióval (Pro-nál) Csak rohadtul drága. RT szerintem is baromság, pár hónappal a Z3000 Intel atom procik előtt... de ők tudják mennyi pénzük van, amit szórhatnak."640 kByte memória mindenre elegendő"
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest