Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz fordfairlane #120 üzenetére
Végülis ha így vesszük IOS és Android vonalon se változik semmi évek óta. Kijön egy Galaxy Tab nagyobb felbontással, vagy egy IPad nagyobb felbontással, újabb procival, meg jobb lett a kamera. De hisz ezek csak a kötelezőt hozták! Lesz rajtuk ujjlenyomat olvasó? Nagy ügy, bizonyos notikon évek óta van.
Ha tényleg nagy változásokról szeretnénk beszélgetni, akkor az utóbbi években kettő ilyen volt. Az IPhone 1, illetve az IPad 1 megjelenése. Minden más smafu.Én kérek elnézést!
-
martonx
veterán
válasz fordfairlane #105 üzenetére
Azért azt kijelenteni, hogy nem változott semmi erős túlzás. A hardverek végre kezdik a használhatóságot megütni (az arm-os verzió sokkal erősebb, mégis valamivel takarékosabb, az intel-es verzió sokkal takarékosabb, mégis valamivel erősebb). A win8.1-is kezdi megütni egy oprendszer szintjét, szóval ha az árazás (és sajnos a metro még mindig gyengécske, de már kezd vállalható lenni) nem lenne ennyire elbaltázva akár még vinnék is a népek.
Én kérek elnézést!
-
martonx
veterán
Pont ez a baj. Láttad már a Mail appot 1366*768-on 10.1 vagy 11.6 colon? Mikroszkópot miért nem mellékeltek hozzá? És még sorolhatnám a miniatűr betűméretű appokat.
Annak örülök, hogy a vektoros megjelenítéssel elvileg minden felbontásban jól néz ki a végeredmény, de miért nem lehet egy nyüves betűméretet, vagy alapértelmezett nagyítást beállítani rajta?Nem csoda, hogy a win8, winRT nem lett túl sikeres, és az emberek inkább desktop-ot használnak a totál fos metro miatt. Mivel a gépem megfelelően kicsi, és érintőképernyős ezért tök jó lenne a metro-s appokat használni, csak ne lennének ennyire végtelenül bénák. De az appok még hagyján (áruházból kell letölteni érintős számológépet? normálisak ezek?), regisztrációs adatbázist kell hekkelni ahhoz, hogy a csempék általános megjelenését hozzá igazítsam a képernyő mérethez? Normálisak ezek a Microsoftnál?
És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a Skype mennyire béna metro-n, meg úgy általában is elég instabil a rendszer (kizárólag a metro vagy metro-s appok, win8 desktop még nem akadt ki az elmúlt két hét alatt).
Pedig ezek faék egyszerű problémák, nem hiszem el, hogy nem lehet kijavítani. Ha meg nem teszik meg, akkor nem kellene csodálkozni, hogy a népek nem viszik ezerrel a win-es cuccokat, pláne nem ennyi pénzért.
Én kérek elnézést!
-
martonx
veterán
válasz Pikkolo^^ #12 üzenetére
100 ropiért? Mire ide ér áfával együtt lesz az 150K is. Az meg már nem is olyan olcsó.
Én igaziból a win8.1-re leszek kíváncsi.
Vajon olyan extrákra, mint pl. DPI állítás képes lesz-e a 8.1-es? Ne adj isten beállítható lesz-e benne a betűk mérete?
Mert ezeknek a triviálisnak tűnő funkcióknak a hiánya a 8-as Metro-s appjai esetében megőrjítenek.Én kérek elnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elfelejtettem a film címét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest