- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pg1966
aktív tag
Nem értem, ha ennyi 5G sávot tud, akkor biztos hogy nem megy nálunk az 5G?
Alza-nál 5G-snek írják, és elő lehet rendelni, vagy az csak kamu?4G sávok:
GE2AE modell:
1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 28, 29, 30, 38, 39, 40, 41, 42, 46, 48, 66, 71
GP4BC modell:
1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 28, 29, 30, 32, 38, 39, 40, 41, 46, 48, 66, 715G sávok:
GE2AE modell:
1, 2, 3, 5, 7, 8, 12, 14, 20, 25, 28, 30, 38, 40, 41, 48, 66, 71, 77, 78, 257, 258, 260, 261 SA/NSA/Sub6/mmWave
GP4BC modell:
1, 2, 3, 5, 7, 8, 12, 14, 20, 25, 28, 30, 38, 40, 41, 48, 66, 71, 75, 76, 77, 78 SA/NSA/Sub6Magyarországon ezek a sávok használatosak elvileg, mindet tudja:
4G: LTE 700 (28), LTE 800 (20), LTE 900 (8), LTE 1800 (3), LTE 2100 (1), LTE 2600 (38)
5G: 5G 700 (28), 5G 2100 (1), 5G 3600 (78)[ Szerkesztve ]
-
DrDoktor
senior tag
-
-
mukievil
tag
Valahonnan meg lehet rendelni ide magyarországra, az ajándék órával ?
-
ghiottone
nagyúr
Csak és kizárólag ott, ahol forgalmazza hivatalosan a Google Store-on keresztül. Volte is így volt, majd mikor elkezdték lekapcsolgatni a 3g-t akkor kezdte el kiküldeni a frissítést a Google a Pixelekre, hogy menjen az egyes országok adott szolgáltatójánál.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
Na, megrendeltem végül magamnak egy fehér 7-est. Majd lesz belőle teszt blog.hu-n és a logouton.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Wesiz
tag
ajándék órával/fülessel mindkét teló nagyon jó választásnak tűnik, az üzemidőre és a kamerára nagyon kíváncsi vagyok, sajnos megbízható teszt még nincs youtube-on.
-
Somatom
veterán
válasz szupermacs #57 üzenetére
Sztem nem vagy tisztában a "vergődni" szó jelentésével. Ha olvastad a hsz. -eimet, akkor a konkrétumokat is olvastad, hogy mikben van csúf lemaradásban az Apple. Pl. USB 2, 2022 -ben, ebben az árkategóriában? Vicc. Nem tudok olyan csúcskategóriás Androidos telóról, amiben ne 3.x lenne. Na, ezt pl. lenyúlhatná az Apple.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz szupermacs #65 üzenetére
Ez csak egy hiányosság. Van még pár és ezek együtt okozzák a "butaságát".
[ Szerkesztve ]
-
gyurma888
aktív tag
Ebben már fog működni vajon a dual sim itthon? Mivel Pixel 4a-ban az esim-et még nem lehetett beaktiválni, így sajnos azonnal el is kellett adnom.
-
Somatom
veterán
válasz szupermacs #69 üzenetére
Tulképp neked most mi a hisztid? Neked elég okos, nekem nem. Ennyi. Vki ideírta, hogy a Google nyúlt az Apple -től. Pontosan nem tudom, hogy mit, de ha nyúlt, hát nyúlt. Ha használható dolgot, akkor a felhasználók jártak jól.
-
vak_bottyan
tag
válasz lkksioskdl3 #15 üzenetére
Tegnap rendeltem a Német áruházban. Neked kell kiválasztanod a Pro verzióhoz mit kérsz. Lehet LTE óra, csak WI-FI-s óra, vagy füles! Mind közül választhatsz is.
Zwischensumme 1.357,00 €
Rabat- 429,00 €
Versand 0,00 €
Geschätzte Steuern 148,17 €
Summe
928,00 €
Pixel 7 Pro Obsidian 128 GB 899,00€
Menge: 1
Google Pixel Watch, Gehäuse in Matte Black / Obsidian Sportarmband
429,00€
USB-C-Netzteil (30 W) von Google
29,00 €
Így jön ki a fenti ár.
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz vak_bottyan #73 üzenetére
Megneztem mas storeban is. Sajna itt nincs akcio
-
hajbel
addikt
18.-a körül megyek UK-be, elgondolkodtam a vásárláson, de a tavalyi bugtenger és a 23W-os "gyorstöltés" nagyon a nem felé húzza a mérleget. A deblur AI fukció pl. tetszik.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
PeteePeti
őstag
Alza már be is árazta őket!
Sima 7 310, Pro 430-ről indul náluk!OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Aryon87
félisten
Nemet 1und1 is felvette kinalataba igencsak kedvezo ajanlatokkal. Erosen viszketni kezdett a tenyerem...
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
válasz vak_bottyan #73 üzenetére
Valami nem stimmel.
Az OTTO szerint. Ugyan az, mint az Amazon szerint.
[link]Google Pixel 7 Pro -> Google Pixel Watch LTE
Google Pixel 7 -> Google Pixel Buds Pro
Az ajándék a Google szerint. Aminek az elküldését neked kell kezdeményezni. Nem automatikus a folyamat.
Az akcióban résztvevő cégek listája.:
[link]
Rajtuk kívül nincs akcióban forgalmazó cég Németországban.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Bandetad66
csendes tag
Én most rendeltem elő a 7 Prot ,elvileg jövő héten hozzák.:) Nagyon várós, külön öröm hogy az órát ajándékba hozzácsapják
-
Bandetad66
csendes tag
válasz lkksioskdl3 #15 üzenetére
Én pl. az O2-nél rendeltem elő, jön hozzá ajándékba ez LTE-óra is.
-
Somatom
veterán
-
Pantal
senior tag
Gsmarena szerint az ujjlenyomat olvasó optikai. Ez csak engem zavar? Ultrahangos ujjlenyomat olvasó pontosabb, gyorsabb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
És vajon 5G és Volte használható lesz nálunk? 6-os szérián tiltva volt, ha jól tudom?
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
-
PeteePeti
őstag
-
MODERÁTOR
Lehet, hogy a google-nel is felvesznek majd valami designert aki tervez egy szep telefont?
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
-
Aryon87
félisten
a 6os széria robosztusabb és jobban nézett ki a kameráknál, de ez sem csúnya azért.
(#93) PeteePeti akkor javult, mert S21U esetén láttam szenvedő tulajt, mert az istennek nem akarta feloldani a telefont, csak sokadik próbálkozásra..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Fkris
őstag
Most rendeltem a P7Pro-t, mailboxde-n keresztül nincs ÁFA, jól tudom?
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
bedibazsa
senior tag
Nagyon rá vagyok pörögve a sima 7-esre, szeretnék visszamenni Androidra, de eszembe jutott, hogy anno mi idegesített benne: valamikor az Android 8-nál meghülyült az értesítési rendszer, és ahogy elhúztam az értesítési sávról az értesítést, hogy ne mutassa fent az ikont, úgy eltűnt az alkalmazás ikonértesítése is (pötty, szám). Vagy ha jött egy Gmail értesítés, beléptem az appba, de még el sem olvastam az emailt, akkor sem mutatta már az ikon mellett a számot. Ezt orvosolta a Nova Launcher és a TeslaUnread. Valahogy a Nova 7-tel ezt is kinyírták.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy meg lehet-e valahogy oldani, hogy megmaradjon a szám az alkalmazás-ikon mellett, hogy később lássam, hogy van egy olvasatlan üzenetem (a lá iOS)? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest