Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen NAS-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- DIGI kábel TV
- VMware
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Nem arról volt szó, hogy nincs Volte?"
Mármint Magyarországon nem működik, magyar kártyával.
Német kártyával, németben vásárolt készülék esetében van VoLTE.
A készülék támogatja a wlan telefonhívást is. Ezért a szolgáltató kérhet kapcsolási díjat.
HDMI kimenet elméletileg van, de (még) nem működik.
Az előző telefonom Huawei P20-on működött, de a gyakorlatban voltak problémák. Az érintés és egérkezelés nem volt teljesen kompatibilis teljesen. Ezen a DeX szerű kiterjesztés sem változtatott.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
ghiottone
nagyúr
Yettelnél nincs, de ott még nem lőtték le a 3g-t, meg vodánál se, ha jól tudom. Amikor elkezdte lekapcsolni a Telekom, akkor a 6-osok kapták a frissítést.
Annyi, hogy nálam be van kapcsolva a 2g is és az előnyben részesített hálózattípusnál nincs 5g-re állítva, mert az az alapbeállítása a telónak.Én sem mondom, hogy ennél jobb nincs. Helyén kell kezelni. Én meguntam a szórakozást az op 9-en gcammal, így maradtam most a Pixelnél. Samu nélam kiesik, mert az összes csúcskategóriás készülékük 250hz alatti pwm-el jön, amit nem bírok.
[ Szerkesztve ]
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
vakablak93
őstag
-
-
szabi__memo
nagyúr
Értem én, hogy egyben milyen frankó, de a világ jó részére egyébként akkor nem fog eljutni soha. Azért az szerintem nagyon gáz hogy világszinten nyomják az oprendszert 'referencia eszköz' tőlük meg nem elérhető. Azért nem árulni egy csomó helyen, mert nincs meg a megfelelő nyelvi szolgáltatás? Nexusnál még nem volt ilyen, azt se árulták (de ott érettem mert eleve tényleg kicsi volt rá a kereslet, most meg már lenne). A Pixel ilyen téren még visszalépés is akkor a Google részéről, mert még több minden kell ahhoz ha csak fullosan akarják árulni (ami persze valahol érthető). De ez a Google-től egy elég hülye hozzáállás, saját magukat korlátozzák vele. Szerintem ha nem csinálnának neki országos reklámot és nem lehetne tőlük közvetlenül vásárolni, hanem csak szolgáltóknál akkor az működne. Csak szét kéne ezt választani, hogy aki akar az tudjon venni. Egy Telekomnak meg nagyobb tételes szerződést jelenthetne ha csomó helyen árulhatná nem csak ott ahol van Pixel szolgáltatás. Na mindegy, ha az van amit mondasz akkor ide sosem fog eljutni. Egyébként meg érdekes módon az Apple vásárlókat és az Applet sem zavarja, hogy nem minden nyelven mennek bizonyos szolgáltatások.
[ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest