- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- Google Chrome
- Linux kezdőknek
- Keresik a GPS-rendszer alternatíváit
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- Proxmox VE
- A francia akkumulátorgyártó szerint későn jött az EU-s segítség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Nagyon szeretem a díjnetet. Előnye, hogy egy helyen kapod szinte az összes számládat. Megszűnéses aggály ellen: én mindig lementem a PDF-et, addig a tiéd offline is, míg csak akarod. Ciklus közben nem fog csődbe menni, ha meg már csődbe ment számlarendezés után, a PDF-ek megmaradnak. De ne aggódj, a díjnet jó darabig tuti nem fogja lehúzni a rolót.
-
ZooLee
senior tag
Én magát a távszámlát se értem, hogy minek
Azért, mert - ideális esetben - egy helyen tudnád áttekinteni és két perc alatt kifizetni az összes számlád. De persze Magyarországon vagyunk, ahol semmi sem működik jól, ezért van a Díjnet is, ami ugyan ezt csinálja, és vannak olyan szolgáltatók, akik csak oda regisztrálhatók, illetve ott van az ELMÜ, aki most vonta ki magát a Távszámlából, holmi "biztonsági" okokra hivatkozva, és most csak a saját oldalán, egy elb@szott fapados felületen kell fizetni.
Tehát ha működne rendesen, akkor egy felhasználónévvel egy honlapon tudnád megnézni/kifizetni a számláidat. Így meg léphetsz be minden oldalon, vagy egyesével utalgathatod át az összegeket.
A csoportos beszedést én azóta nem fogadom el, amióta sikerült kétszer leemelni ugyanazt az összeget (nem is egy szolgáltató esetében) és utána ahelyett, hogy sűrű elnézések közepette visszautalták volna a pénzeket, még nekem kellett órákat elb@szni az időmből. Köszönöm, inkább elintézem magam. -
Hintalow
senior tag
Én mostanra jutottam el oda, hogy szinte minden szolgáltatónál elektronikus számlát kapok, ami két okból jó számomra: úgyis utalással fizetek, + így mentesülök a számlák/csekkek évekig tartó őrizgetése alól.
Két szolgáltató van, aki ezt önmaga eddig képtelen volt megoldani: a díjbeszedő és a főtáv.
Most nézem hogy őket lehet intézni díjneten is, ez ugyanúgy működik, mint egyéb szolgáltatóknál az e- számla? Tehát onnantól postai úton nem kapnék semmit?
Azért ódzkodom csak 3-ik szereplő közbeiktatásától, mert ha egyszer gondol egyet és kiszáll, szívás lehet, hogy nincsenek meg a számláim onnantól, mert gondolom a díjnet maga kezeli őket. -
sz3lim
tag
Valaki a rövid tapasztalatait leírná? Érdemes letölteni?
-
bambano
titán
-
zoli62
addikt
Én magát a távszámlát se értem, hogy minek. Csak egy szükséges plisz láncszem. T-Mobile-nál érdekes módon már jó két éve meg tudták oldani az elektronikus számlafizetést. Vezetékes szolgáltatásoknál cégen belül úgy látszik, ez még elég túlzó elvárás. Csoportos beszedéssel meg olyankor szokott gond lenni, ha túlszámlázás miatt jogos reklamáció van, mert ilyenkor a visszautalás nem megy olyan flottul, mint a terhelés, illetve a következő havi számlában a jóváírás ugyan megtörténik, de az esedékességkor a rendszer az inkasszó során ezt nem képes figyelembe venni.
-
törölt tag
Ez arra jó, hogy csak elektroikus számlát kapsz, illetve, hogy nem és csak kizárólag a T-s számlákat nézheted meg, hanem minden olyan szolgáltatóhoz tartozó számládat is, ami támogatja a távszámlát.
Ezen felül, ennek az applikációnak a jelszavát kell megjegyezned, ha úton vagy és nagyon érdekel, hogy mennyi lesz a számlád, és ezt is csak az azért mert az alkalmazásban nincs egy megjegyzés gomb. Pedig jó lenne, mert ha idegen kézbe kerül, maximum befizetheti helyettem, meg megnézheti mennyi volt a számlám, ellenben nagy szívatás, hogy nem jegyzi meg, mert nem túl egyszerű ide sem a jelszavam... Azt meg nem hiszem, hogy:
1. bárki be akarná fizetni helyettem
2. óriási titok lenne mennyi a számlám. Bár az MT ügyfélazonosítómat sem szívesen adnám ki, de ahhoz megint külön jelszó tartozik, és a táblagépem meg az okostelefonom is kóddal védve...T-s számlát a csoportos beszedési megbízáson túl, befizetheted még ugye a távszámlán, illetve a T-Home saját oldalán is. Utóbbi kettőt egy ideje már nem használom, mert anno elkövettem kétszer azt a bakit, hogy befizettem mielőtt a T megterhelte volna a számlát, és bár utólag jóváírták a következő havi számlán, de simán megterhelték automatikusan ugyanazon összeggel amivel napokkal korábban kiegyenlítettem a T-Home felületén. Ja igen ott még van T-Home gyorsfizetés is.
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
a mezei csoportos beszedésnél semmi sem jobb.
a privát véleményem szerint az ügyfélnek se, a hivatalos véleményem szerint a szolgáltató számára legkényelmesebb beszedési mód a csoportos.poszthoz: azt nem értem, mire jó ez a távszámla? a telekom például nem tud emailben számlát küldeni, csak ha regisztrálsz a távszámlára. ez az úgynevezett önszopatás kategória, lelkük rajta.
ehhez képest például az erste ügyintézője 5 másodperc alatt megoldotta, hogy az egyenlegközlőt emailben kapjam. ezt miért nem tudják mások?
-
siti
őstag
Ezek mennyivel jobbak, mint a mezei csoportos beszedés, amivel még kb ennyit se kell foglalkoznom?
-
Raysen623
addikt
Én még tesztelem, de a szolgáltató regisztrálása is botrányos eddig...
-
pzstm
titán
remélem tényleg jön nemsokára WP-re is...szerintem használnám
Új hozzászólás Aktív témák
it Mostantól az Androidot és iOS-t futtató telefonokra letölthető a Telekom új Távszámla mobilalkalmazása.
- i7-es Gamer - Pc majdnem a vga - árért ? Best Buy !!
- ASUS G35DX (Gyári ASUS GÈP )
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- GAMER PC Eladó ! I5-10400F 500GB SSD 16GB DDR4 RTX3070 8GB!
- Fujitsu Lifebook U728 12" i5-8250 (4/8), 16/256 fémházas fullhd win11pro laptop eladó olcsón
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest