Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AliExpress tapasztalatok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Amerikai ritkaföldfém-startupba szállt be a BMW és a Yamaha
- Videó stream letöltése
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Total Commander
- Xfire
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz gtasystem #62 üzenetére
nem azt varoim el, hogy szakemberkent, hanem hogy emberkent viselkedjen, olyankent, aki tud olvasni es nem azert, mert nagy penzeket kap erte, hanem mert manualt kapott, s mint olvasni tudo ember, el tudja olvasni
az "ez szar" ervelesre kifutottam az otletekbol, annyit irnek ra csak, hogy "te hulye vagy"
a "miert"-et fejtsd meg magad, esetleg szivd ki a kisujjadbol, de tolem nem tudod meg -
pereces
tag
"de tényleg valaki felhomályosíthatna hogy tulajdonképpen mire jó ez az ügyfélkapu.
értelmes gyakorlati hasznát kérdem.
mondjuk az évente 1szeri adóbevalláson kívül."Ez egy eléggé félreérthető mondat volt ezek szerint más is félreérthette.
A 68. hozzászólása alapján Ön kezelésre szorul.
[ Szerkesztve ]
-
tkazmer
addikt
megpróbáltam neked az #58-ban lefordítani, hogy mi is az "ez sz@r" jelentése. nem igazán tudom, miért vitatkozol még mindig? tényleg nem vagy képes felfogni, hogy egy "ez sz@r" feedback alapján nem lehet fejleszteni? kérlek, ha nem vagy fejlesztő, akkor fogadd el, ne kelljen többünknek is még 5x leírnia, hogy ez _így van_. ha fejlesztő vagy, akkor meg mint mondtam, szívesen alkalmazlak
teljesen mindegy, hogy ki kap pénzt és ki nem. ha nincs érthető felhasználói visszajelzés az "egyszerű usertől", akkor a fejlesztő nem tudja a user igényeire optimalizálni a szolgáltatást. ez ilyen egyszerű.
na, de próbáljunk meg egy másik hasonlatot. úgy látom, hogy vitatkozni azért szeretsz. namost képzeld el, hogy bármelyikünk, aki ellened érvel most csak egyszerűen annyit mondana, hogy "te hülye vagy fiam". semmi indoklás, semmi egyéb. ezzel te tudnál valamit kezdeni? azon kívül persze, hogy egy fajta védekezésként vagy röhögsz a hozzászólón vagy szólsz a moderátoroknak. nos az "ez sz@r" feedback pont ilyen.
korábban már leírtam, de úgy tűnik még egyszer le kell írnom: az a feedback, amelyik a fejlesztő számára értelmezhető információt tartalmaz, úgy kezdődik, hogy "ez sz@r, mert..." és ide jöhet az indoklás. nem kell ügyvédeket megszégyenítő módon érvelni, elég leírni, hogy "mert nem találom a keresőt".
ha a fejlesztő nagyon sok felhasználótól kap ilyen visszajelzést, akkor feltehetően tényleg rosszul helyezte el a keresőt, és jobb helyre tudja tenni. ha viszont csak annyit kap, hogy "ez sz@r", akkor nem tudja, hogy a keresővel van a gond.úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
Új hozzászólás Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sons of the Forest - Egy nap alatt több mint 2 millióan vették meg
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vallás
- Autós topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest