- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mozilla Firefox
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
Jaja. Síkhülye a Smart Doctor, egy ostoba kuruzsló, nincs PHD-ja. Minden appot szid, amelyik működik a háttérben. Még az óra alkalmazást is. Ellenben ha nyitva hagyom a Chrome-ot pár oldallal és az tényleg szívja az akksit, na az nem tűnik fel neki. Segg csíkszeműek.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
-
David3
őstag
Sziasztok!
Azoktól kérdeznék, akik használják a SwiftKey billentyűzetet. Nektek is állandóan kidobja az üzenetet, hogy az alkalmazás túl sokat használja az akkumulátort? A gond, ha ekkor leállítom, akkor nem nyitja meg ugye automatikusan, pl. üzenetet szeretnék írni.
-
Brett001
aktív tag
-
[ Szerkesztve ]
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
varos
tag
Sziasztok!
Vásárolnék egy lg v30 telefont, de csak egy lg garancia jegy van hozzá, ez elég meghibásodás esetén a garanciális javításhoz?
-
válasz Mikemend #6993 üzenetére
A Pie-n ez nem megy/nem használható?
[kép]◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Mikemend
senior tag
Csak a szokásos pingetés azoknak, akik átálltak Oreoról Piera (több hónap tapasztalat miatt), hogy mennyire muzsikál jobban a 8-ashoz képest? Bevallom, a hangrögzítés engem nem érint, de mondjuk kamerában, kamerafunkciókban, és persze üzemidőben. Vagy maradjak a 8-ason és éljek vele boldogan? Bajom nincs vele, csak hogy nyerek-e valamit, hogy 9-esre állnék át...
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz MaxxDamage #6991 üzenetére
Ja, csak befelé viszi a szutykot és nem kifelé hozza, ami vízálló telefonnál nem a legjobb, mivel x koszmennyiség után, már nem tudod hova tovább fújni.
Én csak megosztom a tapasztalatom, mindenki úgy csinálja, ahogy neki tetszik.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
válasz DJ. Ru$y #6990 üzenetére
Fújni is szabad, csak nem x bar nyomással.
Érzéssel és nincs gond.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz unravel #6988 üzenetére
Fújni nem szabad soha, mert a dobozos sűrített levegő és a kompresszor is képes kárt tenni a hangszóróban. Ami nekem bevált: ecset (kerek lágyra hasonlító vékony festőecset) ecseteled kifelé belőle a dzsuvát és közben porszívóval szívod el, nem túl közelről a felkevert dzsuvát. Ez a beszédhangszóróra hatásos, a másikat sajnos csak ilyesmivel lehet tisztítani, kínaiak nagyon gagyik belőle.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
unravel
őstag
A hangszóró "rácsát" ti mivel takarítanátok le?
Vagy azt is kérdezhetném ti mivel hogyan tisztítjátok a készüléket ?¯\_(ツ)_/¯
-
válasz DJ. Ru$y #6986 üzenetére
16.330 Ft lenne (komplett) a battery csere. (LG Váci úti Márkaszerviz)
Fel küldeni fel lehet(ne) de átvétel/fizetés csak személyesen... így kilőve
Most beszéltem velük telefonon és kérdeztem rá.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz MaxxDamage #6984 üzenetére
LG szerviz fog rá ajánlatot tenni és meg is csinálják, mivel ugyanolyan aksi van benne, mint a sima V30-ban, és a szerelés menete is szerintem szögre ugyanaz. Nem alaplapot akarsz cseréltetni amiből esetleg nem tudnak SEA verziót beszerezni...
(A bolt akart a szervizrészlegének egy kis plusz bevételt.)[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz MaxxDamage #6984 üzenetére
Szia sztem egy kérdést megérhet az LG szerviz, elég korrektek!
Google Pixel 9 Pro XL & Amazfit Balance & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
Boltnak írtam a battery csere ügyében és azt a választ kaptam, hogy 1 év teljeskörű + 1 év szoftveres a garancia, így ha gondolom, beszállítják és adnak árajánlatot a cserét illetően. Magyar LG szerintük automatikusan elutasítja a cserét/nem vállalja, mivel SEA régiós készülék, így ajánlatot sem adna (számomra) a cserére. Ezt sajnálattal vettem tudomásul, de azért lehet rákérdek náluk erre.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
veze
őstag
válasz forumpista #6982 üzenetére
Ezzel sem találta..de köszönöm
viszont a probléma megoldodott..
Egyre több telefon veszítette el vele a kapcsolatot, olyan is amelyik még 3 napja látta, töröltem belőle, utána már az se találta ujra. Alaposabban szemügyre lett véve a Denon, reset jelzésű gomb ugyan nincs rajta de a főbb gombok nem csak a távirányítón hanem a készüléken is megtalálhatóak, többek között a bemeneti forrás választó gombok is , köztük a bluetooth. Sima nyomkodásra csak bluetoothra váltott, viszont elkezdtem nyomni tartósan és kb 5-6másodperc után kiírta hogy bluetooth OFF. Ekkor már gyanus lett hogy lesz itt még más is.. Újjab 5-6 mp nyomkodásra ON.. Végül is van értelme a láthatóság kikapcsolásának ne tudjon vak világtalan aki az ablak előtt elmegy kapcsolodni hozzá.
És innetől kezdve ok lett (vagyis ez egy reset volt csak épp a pár oldalas magyar nyelvű leírás erre ki sem tért, leginkább csak a távirányítóra, ami amugy is tök egyértelmű és felesleges.
Ki tudja mág milyen rejtett tulajdonságai lehetnek, amikről nem is tudok -
forumpista
aktív tag
Ezzel próbáld meg csatlakoztatni:
Bluetooth Scanner -
RetepNyaraB
veterán
Nem is látja a Denont, vagy csak nem csatlakozik?
A Denonon lehet resetelni a kékfog tulajdonságokat (ha igen, akkor nosza)?
Esetleg V30 fejlesztői menüben a kékfog avrcp verziót lehet piszkálni, minden átállítás után kapcsold ki-be a kéket.
Amúgy viszont gugli, nincs 5letem"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
válasz dSERiES #6979 üzenetére
Köszi a véleményt!
Amint haza értem, fel is Updatelem szerintem.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
dSERiES
senior tag
válasz MaxxDamage #6978 üzenetére
Sima V30: én feltettem december közepén kb., azóta nyüstölöm. Jó . Ugyanúgy megvannak a fekete témák, stb.
Kicsit szokni kell, hogy mi hol van (pl. galéria picit más). Lusta voltam és én nem reseteltem.. kettő frissítést is feltett egymás után, a vége a V31a lett nekem (secu: Nov 1).
Akkuidő tényleg ugyanolyan mint Oreo-n, szóval jó. Nekem volt, hogy picit beszaggatott app váltásnál, galéria nézegetésnél, ez picit zavart. Én bekapcsoltam a force gpu rendering-et (developer options) és most vagy azért szűnt meg, vagy azért mert 'belaktam' és helyükre kerültek a cache-ek, de azóta ez a jelenség megszűnt nekem.Összességében én örülök, hogy feltettem. Nem gondoltam 1 percre sem, hogy vissza kellene lépjek Oreo-ra.
Úgyhogy szerintem bátran[ Szerkesztve ]
⊿sff⊿
-
V30+ DS ThinQ
Kinek van az "új" rendszer?
Érdemes feltenni / Updatelni?
Még mindig a 8.0-n vagyok [kép] , LG Bridge-n már rég elérhető a 9+ Android◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
veze
őstag
adott egy Denon M41 amely bluetooth kapcsolattal is képes csatlakozni más eszközhöz.
Az a helyzet, hogy a Denon minden telefonnal tud bluetott kapcsolatot teremteni de a V30-al nem
A V30 minden más Bluetooth eszközzel képes kapcsolatot teremteni, csak a Denon M41-et nem találja.
A Denon M41-t minden más eszköz látja csak a V30 nem
vajon mit kellene még beállítanom vagy módosítanom? végig néztem már a telefonban az ide tartozó lehetőségeket de nem jöttem rá mi nem jo..
Ok, hogy nem bluetoot-on kell hallgatni hifit, be is van kötve S/PDIF oda ahova kell, de azért működnie kellene a bluetoothak is.. -
válasz jimmedly #6975 üzenetére
2018.12.18.-i vétel volt.
2 év garis.[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
jimmedly
senior tag
válasz MaxxDamage #6972 üzenetére
Mikori a telód? Bár a használat a mérvadó tudom.
-
válasz unravel #6973 üzenetére
800 HUF-t nekem nem ér meg az.
-
unravel
őstag
-
Elég gyorsan merülök, battery csere kell lassan...
-
Mikemend
senior tag
válasz RetepNyaraB #6970 üzenetére
Kösz a tippet, betettem a kép alszolgáltatást, aztán meglátjuk. Nálam mindhárom ki van kapcsolva, szóval érdekes...
-
RetepNyaraB
veterán
-
Mikemend
senior tag
Egy érdekes jelenséggel találkoztam a párom telefonján: be van állítva az AOD zárolási képernyőn egy gyári grafika, és valami oknál fogva elfelejti egy idő után. Nálam az órát rendben kiteszi, de nála ismét be kell menni a zárolóképernyő beállításaiba, kikapcs és bekapcs és megint jó. Fólia nem védi a távolságmérőt (olyankor az AOD is kikapcsol, ha valami közel van), és mégis... Mindkettőnknek be van kapcsolva a 22-7-ig tartó kikapcsolási időtartam is, hogy a sötétben ne világítson. Most is rámentem a képre, és csak simán mentést csináltam, és megint látszik nála. Ötlet, hogy mi a franc kapcsolja ki neki az AOD-ot?
[ Szerkesztve ]
-
válasz RetepNyaraB #6967 üzenetére
Idén én is intézem majd, garin belül, vagy saját költségen.
Meg kell néznem a 2 év garim mikor jár le◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
RetepNyaraB
veterán
Cseréltetett már valaki akksit márkaszervízben?
Ha igen, mik a tapasztalatok?Fecus@ konkrétan nincs. A rootolt romok megfelelő magisk bűvölés után (ez lehet macerás is, de alapvetést tudok adni) többnyire rendben kezelik a rootra hisztiző alkalmazásokat. Ez alól kivétel általam ismert márkák közül a Sony (nagy szopás), illetve a Telekom app, ami ha egyszer be is indult, előbb-utóbb megint kiírja, hogy jaj-jaj és ó-ó.
Otp banki alkalmazások simán átverhetők, talán akkor a többi is.[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
őstag
Erről a HAVOC romról van valamelyikőtöknek gyakorlati tapasztalata? Gondolom úgy van értelme ha root-olt?
Ami kritikus, hogy az Unicredit és Transferwise progiknak menni kellene vele."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
RetepNyaraB
veterán
Vannak komplikált helyzetek, mikor nehéz eldöntenie az automatikának, mire rakja a hangsúlyt. Azért szerintem nem jellemző az előfordulása. Sötétben gyakoribb.
Factory Reset általában nem old meg semmit, csak tiszta állapotba hozza a tárhelyet és telepíthetsz mindent újra. Ha valami rendesen elbaszódik, ahhoz tiszta flash kell; de az minden telefonra igaz."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
DJ. Ru$y
félisten
Nálunk kettő van a családban, az enyém sosem csinált még ilyet, pedig elég sokat fotózok, páromé viszont állítólag rendszeresen, úgy oldja meg ő is ahogy te... Amit tudtam már megpróbáltam vele, sajnos FR-re nem vehető, így marad amíg nem unja meg végleg.
-
motofi
aktív tag
válasz RetepNyaraB #6960 üzenetére
Köszönöm a választ! A gyári kamera által készített képek minősége számomra elfogadható, csak már többször előfordult, hogy nem találta a fókuszt ilyenkor a képenyőre kell böknöm át kell váltanom kézi fókuszba. Nem tudom, hogy ez mennyire általános jelenség másoknál?
-
RetepNyaraB
veterán
Frissíteni szerintem már csak a biztonsági foltok miatt is érdemes, amúgy oltári nagy változások nincsenek. Üzemidő ugyanaz.
Hívást nem tudom, kamera minőségre szerintem ugyanaz (tegyél fel feljebb sokszor tárgyalt gcamot elsődlegesnek), lgUP-pal bármit lehet telepíteni, bár nem mindig szívásmentesen.. Hivatalosan nem lehet downgrade-elni, de az senkit nem érdekel.[ Szerkesztve ]
-
motofi
aktív tag
válasz RetepNyaraB #6958 üzenetére
Sziasztok! Android 9 pie-on vagytok? Érdemes frissíteni? Hívásrögzítés továbbra is elérhető valamilyen appal? Kamera javult valamit? Visszalehet lépni valahogy ha a 9 nem válik be?
[ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
V31a nov52019 update masnak is jott?
V30q n vagyok[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
RetepNyaraB
veterán
Itt nem túl sokkal feljebb linkelt valaki egy xda topikot, melyben van egy igazán jó, all in one 6.2-es kamera. Mindkét kamera egy gombnyomásra, night sight, elmosás, panoráma, raw, anyám tyúkja. Kell hozzá egy xml, vagy conf fájlt telepíteni (leírásban megtalálható), nem is nagyon kell utána semmit elpiszkálni, talán a jpg minőség csúszkát.
A képek jelentősen jobbak a gyárinál, természetesen a hdr+ hajlamos a kis részleteket némileg koszolni, cserébe az általános dinamika sokkal jobb. A raw-t nem teszteltem még lightroommal, tehát arról nem tudok nyilatkozni.
Én hosszú záridejű képekre, illetve manuális videóra használom a gyári kamerát raw-ban, jpg-t már csak gcam. Megéri. Mármint nekem."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Telefonom kameráját szeretném minél jobban kihasználni, ennek kapcsán jött fel, hogy kipróbálnám a Gcam-ot. Erről van új tapasztalat? A fórumot végignéztem, elég megosztó, illetve ha jól látom a V30-hoz a 6.2-es verzió az utolsó, amíg más telefonokhoz 7.0 is elérhető. Továbbá jól értem, hogy éjszakai / nappali fotózáshoz külön verziót kell feltelepíteni? Szerintetek megéri feltenni?
-
csinturi
tag
Üdv! Tudna valaki élő linket adni, Havoc romhoz? 8.1 lenne a legjobb.
-
gretzky77
veterán
Boldog, Békés karácsonyi ünnepeket kívánok!
-
válasz Gyula1111 #6950 üzenetére
pl.?
Azonnali mobilos kérdések órája
vagy
Vannak Androidos topikok, hátha... [link]
De minden OFF ami nem V30/V30+ téma itt....◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz eszel50 #6948 üzenetére
Mikor micro USB - Type C adapterrel töltök nekem is kiírja néha, hogy gyors töltés az 5V-os mezei töltőre is, de attól az még nem az. Én arra reflektáltam, hogy nem csak indukciós töltővel működik a 9V, 12V töltés, a QC szabványoknak pont ez a lényege, hogy kábelen keresztül töltenek 9 és 12 V-tal.
Még mindig valamilyen hibára gyanakszom. Szoftveres vagy hardveres probléma, esetleg egy szimpla bug.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz eszel50 #6946 üzenetére
Miért lehetne csak az indukciósra rákapcsolni? Ez hülyeség. Akkor nem adnának hozzá gyárilag QC3.0-s töltőt...
Idéznék a cikkből, aminek a fórumához éppen hozzászólunk:
"hatékonyabb a dolog, a gyári, Quick Charge 3.0-s töltőfejjel kikapcsolt állapotról 32 perc alatt jutott el 50%-ig, a teljes töltéshez azonban több mint másfél óra szükséges."Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
eszel50
csendes tag
válasz DJ. Ru$y #6945 üzenetére
Köszönöm a válaszodat, van több kábelem, a V30 sajátjával és másik hárommal is próbáltam, lehet, hogy a 9 vagy a 12 V-ot csak az indukciós töltőre lehet rákapcsolni. Valószínűleg kap egy trigger jelet és átvált magasabb feszültségre. Ez az én feltételezésem, még nem találtam erre vonatkozó szakirodalmat.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz eszel50 #6944 üzenetére
Nem a 9 és 12 V-os töltés kábel esetén van megadva, amennyiben a kábel nem minőségi amit használsz, az is okozhatja azt, hogy nem vált nagyobb feszültségre. Én mindig 5V-os töltővel töltöm, ha tudom, kímélem az aksit.
Esetleg lehet probléma a beépített töltésvezérlővel a telefonban, hogy nem kommunikál a töltővel, azt nem tudom, hogy szoftveresen lehet-e tiltani.
-
eszel50
csendes tag
Sziasztok, vettem egy 18 wattos töltőt (5V 3,5A vagy 9V 2A vagy 12V 1,5 A DC kimenet) és mértem a töltő áramot, ami gyakorlatilag ugyanannyi (0,8 és 1,6 A között "ugrál") mint a gyári kb 16 wattossal (5V 1,8A / 9V 1,8A DC) vagy egy Samsung 8 wattossal (5V 1,55A DC) . Kábelen töltöm, a töltő feszültség minden esetben 5,1 - 5,2 V, nem kapcsol át magasabbra, lehet, hogy a gyorstöltő üzemmódra (9 ill. 12 V DC) csak indukciós töltésnél kapcsol át? Ha valakinek van erről infója, legyen szíves írja meg, köszönöm.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Gábor-KJ #6936 üzenetére
A családban kevergő telefonok minden olyan szervízét, ami nem igényel műszeres mérést, én gányolom évek óta (alkatrészcserék). Honnan jön? Megveszed az alkatrészt - esetleg utángyártottat, ha megéri, megvárod míg a dzsunkával feleveznek vele a Jangcén és bedobják egy palackpostában a tengerbe, majd kihalászod Dovernél. Utána ingyed berakod otthon, legtöbb esetben no risk just fun. Ennyi. A magyar mindig szereti megoldani "okosba"
A V30 akksi esetében akkor fontolnám meg a szervíz árát, ha garanciát adnak a további vízállóságra. Utoljára a sony Z2 kapcsán szenvedős volt a hátlapcsere, pont emiatt és nem is szívesen vállalkoznék rá újra.Bármilyen szervíz otthon elvégzése nem gányolás, ha odafigyelsz és van affinitásod a melóhoz. Ha nincs, nem éri meg neked, nem bízol magadban; akkor elfáradsz a szervízbe. Van, akinél ez a villanykörte cserénél következik be, van, akinek az IC forrasztásnál.
ui.: a legutóbbi peccs elcseszte a kékfog beállításokat, ez már bizonyos. Nem fogadta a fejesem a beérkező hívást. Újra párosítottam, de még nem tudtam kipróbálni megy-e újra.
[ Szerkesztve ]
-
Gyula1111
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg arra van valakinek ötlete, hogy hogyan tudnám a gyári hívásértesítő LED villogását gyakoribbra állítani? LG K40. Mert sajnos az Android 9 ezt is elintézte a nagy energiatakarékosság szellemében. Nem mintha ez a LED jeletős mértékben megnövelné az akku terhelését, és ezáltal komoly üzemidő csökkenést eredményezne.
Na de mindegy, valami okostojás úgy gondolta, hogy az eddigi 5 másodpercenkénti villogás helyett elég lesz a tíz is... Nekem kevés, azt akarom, hogy ha rápillantok a telefonomra, viszonylag rögtön lássam, hogy keresett-e valaki, anélkül, hogy piszkálgassam.
Esetleg tegyek fel erre külön alkalmazást? -
válasz Gábor-KJ #6936 üzenetére
YT-n meg Fórumokon sok ilyet találni.... én sem értem!
Inkább megfizetem és a gyártó/annak a megbízott szervize végezze el. (más baja ne legyen)Amúgy 2 év garim van rá és még van vissza bőven, 2 év alatt a batteryt is cserélik ha úgy van, de minek küldjem el, ha minden OK vele? Gari időn túl meg szívesen fizetem az ezzel járó költségeket.
[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
válasz MaxxDamage #6935 üzenetére
+1
Nem is értem ezt az otthon gányolást - hogy honnan jön.!?
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Air M3, MacBook Pro 16'
-
Én inkább LG szerviz központra bízom majd az aksi cserét, fő a békesség
-
motofi
aktív tag
válasz Gyula1111 #6933 üzenetére
Én is itt ragadtam az android 8-on, és letiltottam a rendszer frissítést, mert a 9-en már nincs hívásrögzítés. Új készülék vásárlása így lassan már szóba sem jöhet mert mind az android 9-el jön ki. Egyelőre még jól bírja a V30 akksija, de már nézegetem az akksi cserés videókat...
[ Szerkesztve ]
-
Gyula1111
csendes tag
Szóval az itt a lényeg, hogy ha én pénzt adok ki, ezáltal megveszek egy akármilyen eszközt, jelen esetben a telefonomat,akkor hagy döntsem el én, hogy hogyan és milyen módon szeretném használni. A javaslatok mindig jól jönnek, de biztosítani kellene a felhasználó teljes szabadságát. De egyre inkább úgy tűnik, hogy a Google, meg/vagy az alkalmazások kifejlesztői magasan szarnak erre. Ráadásul megmagyarázzák, hogy "minden értünk van". Ja-ja. Mindjárt sírva fakadok, olyan megható!
-
Gyula1111
csendes tag
válasz gretzky77 #6931 üzenetére
Amikor lefrissített a telefonom, azután egy csomó mindent el is állított. Nagyjából vissza tudtam állítani, de például az értesítési LED már csak 10 másodpercenként villan fel.
Gondolom az energiatakarékosság miatt. Mert ez az Andriod 9 errről is híres. Azelőtt jóval gyakrabban villogott, és ez nekem ez fontos lenne, de akármit csinálok, nem tudok sűrűbb villogást beállítani. -
Gyula1111
csendes tag
válasz gretzky77 #6929 üzenetére
Köszönöm szíves válaszodat! Bár nekem ez kicsit kínai, de utánajárok és megpróbálom.
Gondolom nem olyan bonyolult mint amilyennek látszik...
Remélem, nem cseszem el a telefont. Azért nem értem, hogy miért akar egyre több dolgot meghatározni a Google, vagy mittudoménki. Ha én beállítom napokon keresztül apró részletekig a telefonomat az igényeimnek megfelelően, akkor hogyan merészeli felülbírálni akárki?
Vagy lassan tényleg az lesz, amit Puzsér mondott? Vagyis, hogy előbb-utóbb nem mi vesszük fel a telefont, hanem a telefon vesz fel minket. -
gretzky77
veterán
válasz Gyula1111 #6928 üzenetére
Szia! Ha frissített akkor a Factory reset nem is fog segíteni, az csak szűz állapotba hozza a rajta lévő oprendszert,jelen esetben a kilences droidot! Ha vissza szeretnél menni 8asra akkor le lehet tölteni kdz formátumban és kell az LGUP nevű program! Azzal vissza tudod tenni!
-
Gyula1111
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Nemrég vettem egy LG K40 típusú telefont. Mindeddig nagy megelégedéssel használtam, mivel hosszú idő után végre egy számomra a legjobban testre szabható készüléket találtam meg benne.
Eredetileg 8.1 android volt rajta. Majd a Google a napokban váratlanul lefrissítette 9-es androidra. Sajnos nem kapcsoltam ki az automata frissítést időben. A lényeg, hogy az új android jól elcseszte a telefonomat. Nekem nagyon nem jött be ez a verzió, és szeretném visszaállítani a régit.
A factory reset sajnos nem segített, hiába csináltam meg kétszer is egymás után, felvállalva a teljes újbóli testreszabást.
Hogyan tudom visszaállítani a 8.1-et?
A segítséget előre is nagyon megköszönöm!
Üdvözlettel, Gyula -
Gábor-KJ
őstag
válasz gretzky77 #6925 üzenetére
V30S és igazából még nem használtam de szerintem a Note 9 erősebb vas és mivel luxus lenne a két készülék egy háztartásban így a V30-nak kell mennie de persze nem minden áron.
Sajnos a Note 9 tökéletes...
[ Szerkesztve ]
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Air M3, MacBook Pro 16'
-
motofi
aktív tag
Sziasztok! Az android 9-re való frissítés a kamerában hozott valami újdonságot, esetleg javítást? Nálam néha előjön,hogy nem talál fókuszt. Illetve a hívásrögzítés működik teljesértékűen valamilyen appal?
[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
válasz RetepNyaraB #6921 üzenetére
Lehet hogy pont ezeket javították...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Gábor-KJ #6920 üzenetére
Nem számít, mert rám ugranak a topiklakók. Furcsán viselkedő billentyűzet, nem együttműködő 3rd party launcherek, béna gyári kamera (kivéve a raw), Smart doctor alkalmazás hajlamos elcseszni a telefon beállításait. Más igazán nincs, hirtelenjében.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz RetepNyaraB #6919 üzenetére
Mi az ami eddig is volt és ami nem tetszik?
Érdekelne...
Leírnád pár szóban.(?) KösziMotorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Air M3, MacBook Pro 16'
-
Gábor-KJ
őstag
válasz RetepNyaraB #6917 üzenetére
Addig örülj amíg nincs változás!
Szerintem jól megy a telefon - nem látom, hogy bug-ja lenne vagy ilyesmi...Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Air M3, MacBook Pro 16'
-
Gábor-KJ
őstag
válasz Mikemend #6915 üzenetére
Ha nem 120 mb körüli és pedig nem mert kb 600mb akkor van benne más is mint security patch.
-
Mikemend
senior tag
válasz RetepNyaraB #6914 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy a biztonsági foltozáson túl van-e benne valami újdonság vagy csiszolás...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz RetepNyaraB #6913 üzenetére
Végül is novemberi peccs. V31a.
-
RetepNyaraB
veterán
Pofám leszakad; nekiállt valami szoftverfrissítést letölteni egy perce
Nem alkalmazás; szoftver."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Gábor-KJ
őstag
válasz unravel #6909 üzenetére
Direkt van ennyiért, hogy ne vigye el senki és az MM karácsonyi személyzeti partyn tombolán kihúzhassák...
-
válasz unravel #6909 üzenetére
Jah, csak 300K (még mindig) OTT
Még a hülyének is megéri, nem?◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
unravel
őstag
-
DonMaster
addikt
válasz RetepNyaraB #6904 üzenetére
persze függ, de az aod látványosan ront , mindnekinél,
független a használattol, az aod zabálja persze kilehet vele 1napot 2napot dekelni, de attol még aod nélkül több is lenne, sokkal több.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Gábor-KJ
őstag
Az utóbbi.
Noha egy ismerősöm egészségügyi okból - wifi helyszínen kikapcsolja a mobilnetet.[ Szerkesztve ]
-
.St.
tag
Egy érdekes felvetés. Itthon dolgozom, ritkán elmegyek de alapvetően wifi közelben vagyok. Az akku használatnál a wifi -nek látok bejegyzést de a mobilnetnek nem. Így úgy gondoltam a 4G kevesebbet eszik, ezért az megy non-stop. Melyiket célszerű ilyen esetben használni? Vagy kapcsoljam be mind a kettőt és ha van wifi az megy ha nincs a 4G?
-= St forever =-
-
dajkapeter
senior tag
válasz DonMaster #6902 üzenetére
Én naponta töltöm. Durván 3-3,5 órás sot-tal. Wifi szinte sosincs bekapcsolva, lévén korlátlan a netem és otthon mindig szar a upc. Én mondjuk 8-as droidon vagyok, a 9-cel az én használatommal egy 10-15%-os sot romlás volt tapasztalható.
Ja és facebook nincs az appok között. Viber, böngésző, youtube, mail app, egy két játék (ha van időm). És folyamatos kapcsolat az órámmal, így a bluetooth állandóan megy, az órám meg szinte mindig rezeg.Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
RetepNyaraB
veterán
válasz DonMaster #6902 üzenetére
Ez egyéb használattól is nagyban függ, ne varrd az aod nyakába. Nekem pl két nap szinte mindig megvan; ha wifin ülök akkor 4 óra feletti sot, mobil hálózaton persze kevesebb. Ja, aod on
-
DonMaster
addikt
válasz Gábor-KJ #6901 üzenetére
az AOD nem zuzza látványosan ez a kérdésed?
ha igen akkor a válasz az, hogy gondold újra a kérdést, mert melyik aod nem szívja az akksit .
jo nyilván kibir 1 napot aod-al is, de akkor napi töltöd, én spec 2naponta töltöm normál használattal.[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Gábor-KJ
őstag
válasz RetepNyaraB #6899 üzenetére
Köszönöm mindenki válaszát.
Nem baj ha nem kap, főleg ha most rendben van.
A active display-t akkor használni fogom.
Akkumulátort gondolom nem zúzza látványosan.(?)Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Air M3, MacBook Pro 16'
Új hozzászólás Aktív témák
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Szólánc.
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Steam topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest