- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Linux Mint
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Proxmox VE
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Vírusirtó topic
-
IT café
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
cenzor
tag
válasz ToniSoprano #31624 üzenetére
Azt majd a kolléga megírja, akinek a hozzászólására válaszoltál. Azt én sajnos nem tudom, hogy az ő készüléke mitől javult meg.
Egyébként ő nem az android beállításaiban nyomta az FR-t, hanem a telefon recovery menüjében. Ezt úgy éred el, hogy kikapcsolod a telefont és a hangerő le + bekapcsoló gombot együtt nyomva kapcsolod vissza.
-
cenzor
tag
válasz ToniSoprano #31621 üzenetére
FR = Factory Reset, tehát ahogy te is írtad, a gyári adatok visszaállítását jelenti.
@Tybike81
Azt már én is tapasztaltam, hogy a telefon feloldásakor kapom meg az értesítéseket. Én arra gondoltam, hogy esetleg az asztalon maradt a telefon, bekapcsolt a Doze, és emiatt nem futott a háttérben az alkalmazás. De ez csak egy ötlet, megerősíteni nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
cenzor
tag
válasz Kennan #30908 üzenetére
Én is azon gondolkozok most, hogy ha visszajön a szervizből, akkor cserélem valami másra. Sajnos ötletem sincs milyen másik mobillal lehetne kiváltani, hiszen gyakorlatilag tökéletes a készülék. Egyedül ez a fránya bootloop, ami probléma vele kapcsolatosan. Viszont ezt meg nehezen viselem, hogy 6 hónapig van telefonom, utána több, mint 1 hónapig nincs.
-
cenzor
tag
válasz bghistvan #30898 üzenetére
Nekem 1 hónapja van szervizben a telefonom bootloop problémával. Én ezt nem nevezném "azonnali" megoldásnak. Értem, hogy most sok a bootloopos telefon és lassabban haladnak, de ez egy kicsit kezd sok lenni. Azt is elhiszem, hogy az összes többi gyártónál is bele lehet futni ilyesmibe, de valahogy ez sem nyújt vigaszt
-
cenzor
tag
válasz cenzor #29277 üzenetére
Tegnap este a bootloop tüneteit produkálta a telefonom. Vagy este kapcsoltam ki, vagy reggelre kapcsolt ki, erre már nem emlékszek. Azóta töltőn van, de nem tudok semmilyen életet lehelni belé. Akkor ez most bootloop, vagy valami más?
Egyébként keresgéltem a neten és redditen találtam egy postot, amiben állítólag sikeresen tudtak bootloopos telefonokról adatot lementeni (csak azokkal a telefonokkal működik, amin 5.1 van, 6.0 esetén nem). Kipróbálni sajnos nincs lehetőségem.
-
cenzor
tag
3 napos balatoni kirándulásról hazatérve bootloopos lett a telefonom. (Kb. 5 perce történt.) Mivel 3 napig nem voltam wifi közelben, így a Google Photos nem tudott szinkronizálni, odalett az összes fotó. Lehet a jövőben inkább SD kártyára fogom menteni a képeket
Szerk.: 505-ös sorszámú, azaz 2015. májusi a készülék, ha valakit érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
cenzor
tag
válasz Dani3457 #26070 üzenetére
Én tavaly novemberben váltottam iPhone 5S-ről. Nagyobb kijelzőt szerettem volna, valamint bőséges tárhelyet. A 64-128gb-os 6S Plus 300k körüli ára helyett 130-ért vettem egy G4-et. Egyszerűen nem tud az iPhone annyival többet, mint amennyivel többe kerül.
A hozzáférhető file system, illetve az infra port csak hab a tortán, ezeket nagyon megszerettem azóta. Hátrányt nemigen tudnék felhozni. Nem bántam meg a váltást.
-
cenzor
tag
válasz Harcsai #25731 üzenetére
Én ezt használom a zseblámpa ki-bekapcsolására: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apptuners.keyplusapp
A QuickMemo appnak telepítve kell lennie. Ennek a helyére tudja beékelni magát a program. Ezt követően a hangerő fel gomb kétszeri gyors megnyomására felkapcsolja a zseblámpát. Ajánlott, hogy eközben a telefon legyen lezárt állapotban (kikapcsolt képernyővel), ellenkező esetben nálam furcsa hibákat generált.
Szerintem arra, amire kell (gyors zseblámpa felkapcsolás) ez a legjobb megoldás G4 esetében.
Remélem neked is beválik!
-
-
cenzor
tag
válasz Vikooo #23348 üzenetére
+1, november óta van meg a telefon, semmi baja, én még a műanyag keret karcosodását sem tapasztalom, a bőr nem kopik, ~3.5 óra kijelzőidő, elégedett vagyok.
Második okostelefonom, iPhone 5S-ről váltottam. Nincs baj az iOS-szel, de egy 64GB-os i6S Plus 300e Ft fölött volt, a G4 meg 130e Ft ugyanekkor. Tudásban pedig az infra / cserélhető akksi / sd kártya / NFC / hozzáférhető file rendszer miatt nekem jobb is a G4.
Én egyedül a kamerákkal nem vagyok kibékülve. Az előlapi az olaj festményt készít, a hátlapihoz meg érteni kellene. Autó módban szerintem az iPhone jobb fotókat lőtt. (Az is lehet, hogy a nagy hype miatt túl sokat vártam ezen a téren.)
[ Szerkesztve ]
-
cenzor
tag
A double-tap-to-lock és a smart lock csak a gyári launcher-rel működik rendesen.
Van erre valamilyen megoldás, hogy pl. Nova launcher használata esetén is működjön a smart lock és ne kelljen otthon mindig a knock code-dal bűvészkedni? -
-
cenzor
tag
Sziasztok!
V20B alatt nem akar működni a Smart Lock. Képernyőzárnak Knock Code van beállítva. A Smart Lockot megbízható hely segítségével szeretném használni. A V20B teljes gyalulással lett felrakva, a "Hely" beállításokban a legpontosabb mód van beállítva. Mi lehet a gond?
-
cenzor
tag
válasz cenzor #12534 üzenetére
A linket elrontottam és a szerkesztés lejárta utána vettem észre: LG Bridge hibaüzenet 6.0 frissítés után: http://imgur.com/oQiYpffA telefont lehúzva majd újracsatlakoztatva megszűnt a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
cenzor
tag
LG UP-pal frissítettem 6.0-ra és én kis naív azt hittem, hogy az LG Bridge backup majd jó lesz. .
-
cenzor
tag
Sziasztok!
1) 6.0-ra szeretnék frissíteni. Adatok, programok, beállítások mentésére használható a gyári LG Backup program? Vagy van esetleg ettől elterjedtebb, LG-től független, androidos megoldás? 2 hete váltottam iOS-ről, ott az iCloud backup ezt megoldotta. Valami ilyesmit szeretnék itt is.
2) A WiFi kapcsolatot rendszeresen eldobja a telefon. Nem nagy gond, mert 1 másodperc után újracsatlakozik, csak kíváncsi lennék, hogy ez másnál is jelentkezik, vagy az én készülékemben van a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- Politika
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- OLED TV topic
- Napelem
- Konzol Screenshot
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...