-
IT café
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
cinema 4k nevü progi-val leeht hasonlot csinálni mint a v10 manuál video modjában.
értelem szerüen teljesben érdemes kiprobálni vagy a try-alt
fokuszt féynt stbt-t lehet álitani, bitrátát is 200mbps-esre leeht venni hangnak a bitrátáját stb.
elég sok beálitási lehetöség van. -
Quqesz
nagyúr
Ne aggódj ilyen miatt, nekem is holland vodás van, semmi hátránya nincsen. Annyi, hogy voda rom és boot animació van rajta, de sim tekintetében független. Sztem kint nem került sose a voda készletébe, mert az origi matricát előttem vágta fel a srác. Ha lgup-al felteszel független romot teljes törléssel, akkor a boot animáció is eltűnik. A live oldalt meg átírod.
-
Stauffenberg
nagyúr
"a V10 manual videó képességét főzött rommal, moddal be lehet csempészni a készülékbe?"
Elvileg nem megoldott. Mintha lenne egy-két XDA topik, amely szerint dolgoznak rajta, de egyelőre még nincs eredmény.
"ha böngésző kezdőlapom a live247 (live.vodafone.hu-ról irányít át), akkor a készülék eredetileg vodafone-os volt? GSM üzletben vettem függetlenként."
Sejthető, hogy igen, de nem perdöntő bizonyíték. Esetleg lehet ellenőrizni az MMC/MCC kódokat a ROM verziónál, meg a dobozra írt régiókódot (persze csak ha egyezik a dobozon lévő IMEI a készülékével).
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- PlayStation 5
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- iPad topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest