Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz zack #13919 üzenetére

    Nem lehet, hogy a hiba a Next Launcherben keresendő és nem a 6.0-val van baj?

    Ilyenkor két lehetőséged van:

    a.) Félreteszed az appot, amíg jön hozzá fix.
    b.) Visszaállsz korábbi rendszerverzióra, amíg az apphoz jön fix.

    Tényleg idegesítő, hogy a topik hetek óta másról sem szól, csak a nyafogásról, hogy milyen szar a 6.0 Marshmallow. Közben meg lehet pont annyi értelme van, mint új Windows verzió esetén a nem működő nyomtató miatt a Microsoftot ekézni, miközben a nyomtató gyártója cseszik kiadni a kompatibilis drivert.

    Ha én most vennék telefont és bejönnék ide visszaolvasni 5-10 oldalt a tapasztalatokról, akkor sírva menekülnék, mert lassan már az a kép alakul ki, hogy a G4 egy használhatatlan trágyakupac, miközben a felhasználók egy részénél ugyanezen a vason simán fut.

    (#13927) ak76: Csak egy kis kiigazítás: G4-re nincs 5.1.1, csak 5.1. Egyébként én sem állok még át, várok egy kicsit. Nexuson sem mindig azonnal telepítettem, pedig nálam hamarabb senki más nem kapta meg. Az 5.0-nál például nem bírtam ki, rögtön feltoltam, aztán nagy csalódás volt, de ott tényleg a rendszerrel voltak gondok, ezt a nagy többség visszaigazolta. Itt meg 50-50%-ban vannak azok akik szerint semmi gond vele, meg akik szerint nem jó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák