Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
megint tanultam valamit...
(#366) Penge_4: Leszedtem, és jó lett, egyértelmű hogy emiatt volt. Az egyik munkatársamnál sem volt probléma, arra gondoltam, hogy nekem 64 bites van, nem csak ezen fordul-e elő.
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Colos1
őstag
Az egyik gadgetet újra is kellett telepítenem, mert üres lett...
Állítgattam a ClearType -ot és a betűk simítását is, a gadgeteknél teljesen érzéktelenek voltak.[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Colos1
őstag
válasz WonderCSabo #358 üzenetére
Éppen ez volt a problémám, a gadgetek gyakorlatilag olvashatatlanok lettek, máshol csak szimplán homályosak.
Már leszedtem a frissítéseket is (azokkal kezdtem), jó lett.
[ Szerkesztve ]
-
Colos1
őstag
feltettem ezt a címben szereplő sz@rt, azóta homályosak a betűim a gadgeteken, mintha be lenne kapcsolva a betűtipusok simítása.
Hogyan tudnám visszaállítani?
A legutolsó esetben próbálom csak meg leszedni, nehogy mégjobban összehányja a rendszert...Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest