- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mikrotik routerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Microsoft Edge
- Mozilla Firefox
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Nekem még mindig nem akar települni, pedig felszabadítottam 10Gb helyet is, hogy biztosra menjek, de installáláskor 50% megáll és nem történik semmi. Most magára hagytam a gépet és 1,5 óra kellett ahhoz hogy bedobjon egy 80070005 számozású hibakódot. Ez elvileg valami "access denied" dolog és csak azt a megoldást találtam a neten, hogy adminisztrátorként kell bejelentkezni és települni fog a javítás. A probláma csak az, hogy én már eleve így is próbáltam, ennek ellenére sem halandó települni. Na de mindegy, nem is érdekel majd valamikor még próbálkozok, talán egy rendszer újratelepítéssel egybekötve, most van jobb dolgom is.
Új hozzászólás Aktív témák
it A csomag menetrend szerint megjelent a Microsoft letöltőközpontjában, és hamarosan jön automatikus frissítésként is.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest