-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
arfer
senior tag
Tudtommal azért, mert a telefon factory reset után az "nvram" partíciórol vett adatokkal hozza létre a "data" partíción az IMEI és egyéb infókat. MobileUncleTools-szal (és egyéb módszerekkel) meg ezt a másolatot manipulálhatod, ami értelemszerűen data format után elveszik, újra az nvram értékei lépnek életbe. Az nvram partíció manipulálása is megoldható elvileg, de olyan bonyolultnak tűnt nekem, meg olyan eszközök kellenek hozzá, hogy sohasem próbáltam... Vagyis az egyszerű módszerekkel ezt mindig el kell játszani factory reset után.
-
Háttérinfók itt:
[link]
Az mtkfroidtools-zal vissza tudod varázsolni, talán azzal a leg egyszerűbb.
Ha van nvram blokkmentésed, akkor visszavarázsolható.Egyébként hogy sikerült elküldeni?
A fellelhető flashtool-os romok általában védett blokként kezelik az nvram-ot.
A zip-esek esetén meg nem is nagyon piszkálják ezeket.
(kivéve, ha /data is van benne, és valami folytán ott hagyta valaki) -
beg
veterán
Ha minden igaz, eredetileg orosz készítő. Alapból orosz, de multilanguage.
Android verzió 4.1.2 baseband verzió A820.V14, 2013/02/05 18:26 Kernel verzió 3.4.5 buildslave @ linuxws25 # 1 P március 22, 2013 06:53:53 CT buildszám M.2013.03.23.key
Innen letölthető. Rar, és azt hiszem, csak flashtoolal megy. Nem töltöttem, nem próbáltam. -
magicbox
senior tag
Félreértetek
A mobileuncle-val már feltettem a CWM-et. A rom telepítés nem megy. Nem tudja megnyitni a ROM-ot, és hibával leáll a telepítés... Mind a két SD-n megpróbáltam. A cappa72 által feltett s135-ös kernelhez való CWM van most fent... Ennél jobban nem tudom leírni
Új hozzászólás Aktív témák
ma Négymagos processzorral szerelt, kétkártyás okostelefon a pc-iről jól ismert Lenovotól, amely ráadásul igen olcsó, persze némi kompromisszumért cserébe.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gran Turismo
- Autós topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest