Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz echterion #41 üzenetére
Én úgy kb vastagon lesz*rom mennyi idő alatt boot-ol a Win. Havonta csak egyszer van restart (pöcskedden), egyébként meg csak sleep. Úgyhogy ezzel a "gyorsan indul" dumával nálam nem nyer a win8
[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Xirtam
veterán
Iszonyatosan ütősre sikerült. Minden lejön róla ami a Microsoft filozófiája jelenleg. Én örültem a tegnapi bejelentésnek.
-
Воланд
titán
válasz #40553216 #44 üzenetére
nezd mar meg lecives a cikkben levo videot (ne a win95 reklamjat).
a vallalat logojanak meg egyebkent milyen beallitott alapszinhez kellene idomulnia?
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
törölt tag
Egyetértek. Megléphették volna azt, amit az Apple (ha már a színes zászlóhoz is a szivárványalmáról vették az ötletet): egyszínű logo, négy különböző árnyalatú résszel, kék vagy zöld, vagy a beállított alapszínhez automatikusan idomuló. Ez lehet négyzet, lehet zászló. Vagy valami.
(#41) echterion
Egyéni szoc. probléma. De az előző végén is ott volt a .[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
Piros vagy narancssárga?
-
bambano
titán
azok után, hogy az xp-ben lehettél kiskacsa, már semmin nem lepődök meg.
(#37) L Balázs: szerintem a cikk azon mondata, hogy ez egy sorsfordító év lesz, teljesen igaz. de az nem csak számukra kedvező irányba fordulhat...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
ddekany
veterán
válasz Psychopeti #35 üzenetére
Metro mánia, de rosszul művelve szerintem. Nagyon vékony a választóvonal a minimalista de ízléses/modern, és a fapados primitív/dedós közt. Veszélyes terület. Tehát azon kéne igyekezni, hogy az utóbbi minél ritkábban következzen be. Ehhez képest a saját logójuk szerintem az utóbbi kategória lett. Egy dolog, hogy ötlettelen, de nem is szép, a sok szín miatt meg dedós mint az XP Luna. Szóval nem tudom hogy választották ezt ki... Fogtak utcáról emberek és vizsgálták milyen érzetet kelt bennük, és ez lett a nyerő? Akkor lehet, hogy véletlenül az óvodából származott a minta...
-
r3dsnake
nagyúr
Nagyon tetszik, hogy ráállnak erre az egységes dizájnra, minden tekintetben. Szerintem jó az új logo, szépen visszaadja a metro kinézetét is.
-
törölt tag
Kit érdekel a logo, mikor egyesek szerint annyira gyorsan boot-ol, hogy még az F8-at sem tudja benyomni az ember fia?
-
L Balázs
tag
A Microsoftnál most mindent a metróra tesznek fel. Csak aztán nehogy kigyulladjanak alattuk a régi ruszki szerelvények
-
bambano
titán
nekem Hofi mondása jutott eszembe...
ha nem megy a kupleráj, nem a bútort kell cserélni.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Psychopeti
senior tag
Hát ez nekem nem tetszik
METRO mánia
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
Fontos?
tag
...hát ez minden,csak se nem új,se nem jó
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XNBP18nrRdw#!
-
h-yle
addikt
válasz Dr. Romano #32 üzenetére
Nem attól jó egy design, hogy nem készíthető el paintben...
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Dr. Romano
veterán
Ez az első MS logo, amit paintben el tudnék készíteni. Túl egyszerű, semmi karakter....
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Z0mbi
senior tag
elottem van a meeting ahol ul 8 guru es gondolkodnak... esztimalnak, es kikopik hogy ennek a tervezesehez kell meg 150 ember ora... majd elojonnek egy ilyennel. Imadom a szakmam. Akkora ki...ott lufi hogy csak na!
-
Воланд
titán
válasz #71321344 #27 üzenetére
de, majd ha eszreveszi az ms, akkor szepen megkerik oket, hogy csereljek le. ha meg az adott oldal mar levedette, akkor erdekes lesz a tortenet.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
törölt tag
Tudom, de nekem ez jobban tetszik
-
Воланд
titán
-
Beri78
őstag
én is terveznék nekik logót
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
echterion
nagyúr
Vajon mennyit akasztott le a "tervező" ezért a rengeteg extra munkát igénylő logóért?
-
ddekany
veterán
"Windows, Window, Windows!!!", "Developers, developers, developers!!!", "Rectangles, rectangles, rectangles!!!"?
-
félisten
-
Pubszon
veterán
Hatalmas fantáziát látok benne...
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
n00n
őstag
Upgrade árak annyira nem vészesek.
-
Black Dragon
addikt
Mario-val sokat játszottak. Egyébként nem vészes.
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Elég minimál... A '80-as logó mintha a Metallicára hajazna.
<< Heimdal >>
-
Syl
nagyúr
Felőlem legózhat a Microsoft a logójával amennyit akar, én akkor is kihagyom ezt a generációt. Pedig van egy pár doboz windows-om
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
n00n
őstag
Értem, hogy rá akartak menni a minimalista stílusra, de ez borzasztóan csúnya lett.
-
Psych0
őstag
Elkepzelem, ahogy egy designer tobb honapnyi munka utan prezentalja ezt a gyongyszemet...
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
aktív tag
nekem is jobban tetszett a döntött. ez olyan üres. semmilyen. a logó is gagyi. nekem nagyon gyerek hangulat.
mint a hivatalban a kötelező arial 12.[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion...
-
Nekem sem tetszik. Az XP logója nagyon tetszett, szerintem az volt a legjobb. De ők tudják...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
ddekany
veterán
Ez... szerintem nagyon gáz. Semmi ötlet nincs benne, semmi karakter. A döntöttben legalább volt az a szexis bevágás.
-
törölt tag
Igényes lett és el tudnék képzelni egy saját márkás telefont, aminek hátlapján csak a színes négyzetek lennének kicsiben (,vagy akár a WP8 mobilok hátlapján).
Viszont a legmenőbb egyértelműen az 1980-as MetallicA-s logó!
A "döntött" verziók kevésbé jönnek be.
-
<MZ/X>
őstag
Nekem tetszik, de nem hiszem, hogy segíteni fogja a desktop 8-as eladásait..
Original's never fit - Socket 370
-
kakuk.tamas
addikt
Nem tarthatott sokáig ezt kitalálni... Főleg, hogy egyszer volt már. De belegondolni, hogy ha fizettek érte, mennyit kaszálhatott a tervező...
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
chepavel
aktív tag
"de Egy új korszak kezdetét".
Áj Láv Aggregáth 5.0! ||| Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! ||| https://500px.com/pavelandras
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 12GB/256GB, Kártyafüggetlen, Dual Sim / Gari
- HP ProDesk 400 G4 DM
- Egyedi Gamer PC eladó! Ryzen 5 3600/GTX 1080/16GB RAM 3200MHZ/MSI B450/256GB SSD+500GB HDD
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest