Hirdetés
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz #06658560 #36 üzenetére
(#36) Kopi31415Attól függ, hol fogja. (de ahogy tippelem, inkább lefelé nyújtottak, a felső gombok maradtak, Nem tudom, nem vizslattam meg annyira)
De tény, hogy a kiskezűeknek bármilyen mértékű nyújtás hátrány lehet.
Nekem is 3.5"-os telefonom van, de így is máshogy kell fognom, ha 1 kézzel akarom elérni a sarkokat.(#40) whitezo88 Nem, nem kötelesség, és ettől még nem lesz rossz telefon, nem azt mondom. Hanem fura, hogy ha másik márkának jön ki olyan telefonja, ami jócskán elmarad, akkor egyből megy a savazás, meg hogy de szar, még erre sem képesek. Most kijött az Apple egy nem csúcs telóval, és bár nem dícséri a sajtó, a nép mégis piedesztára emeli.
Szóval csak ez a fura kettősség fogott meg, ill. az Apple userek magasabb fokú márkahűsége.(#44) 8th: elképzelhető.
(#63) attila9988: az akkori bagatell hibán való humorizálás vicces volt, mert volt min viccelni. Ez a mostani méretnövekedéses szerintem nem az. Nincs rá ok, ezért nincs alapja ezeknek a képeknek, így számomra nem is humoros.
Ha a következő iphone 4,5"-os lesz, akkor van némi tendencia, lehet vele poénkodni. De így, hogy 5év után megléptek egy másfél centis méretnövelést, és ezen pörög mindenki, hááát.
De hát a viccet nem magyarázni kell, hanem élvezni, szóval nem csavarom tovább. Az elért hatás pedig ízlés kérdése.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest